Thursday, 24 March 2011

aku xtaw knape hari nie aku rindu zaman aku muda-muda dlu..ermmm

bile aku selongkar balik laptop aku,,nasib la aku penah simpan memory hp aku dari aku skola menengah sampai la skrang...sayu gak tgk video2 kita...dulu happy je..smua otak giler2...,,ckap je nk buat ape mmg trus buat je,,xckap banyak da,,hak3..tapi sekarang da lain....smua da besepah sebab study,,yg sibuk dgn aweknye, sibuk dgn moto,dh ade mmber2 len n mcm2 la,,,walau pape pn yang berlaku,aku tetap rasa bersyukur kita penah membesar sama2,,,lalui zaman budak2 sama,,korang ingat x pasal mountain bike?? kat blakang mobil..hak3..itu bagi aku pengalaman paling manis kite,,habis semua basikal2 kite jahanam,,main kejar2 kat dlm hutan gne basikal..ha4..ermmmmm mgkin bnda 2 xkn brulang lg,,banyak lg la,,sambut merdeka smua semangat letak bendera malaysia besar kat beskal..hahahaha,,aku hnya mmpu senyum je bile tgk video2 kite,,,dulu time bufday la paling bahaya,,xleh kuar rumah sebab memang kompem2 kena campak dalam kolam ikan n kene baling telur..
hak3..pape pn sangat best kawan ngn korang n aku harap persahabatan kite yg trjalin sejak kecik nie xkn putus sampai bile2...hak3..aminn...

nie adalah video dimana kiteorg mula berjinak-jinak main meriam time puasa kat belakang surau..hahahha pape pn sangat best tgk video nie sebab akhirnya berjaya gak kita hasilkan meriam tanah kita sendiri..hak3..sampai skrang bila lalu je kat surau,aku sayu tgk port kite main meriam dlu n aku taw,,klu aku ajak korang main pn kompem2 smua da xnk..
pape pn layan jela..

(nie time baru siap n petama kali test meriam kiteorg..hahhhaha)

(permainan baru time pose,,hahahhhaha )

3 comments: