Thursday, 24 March 2011

berdasarkan penghayatan aku melalui pesbuk!!!!

pada member2 aku yg entah dimana-mana 2,,aku sentiasa follow perkembangan korang..ada yg best n ada gak yang tah ape2..hahahaha anyway entry nie sangat best,,,,aku nk story pasal perkembangan semasa korang dalam entry nie,nie adalah member2 rapat aku,,ade banyak lg,,nanti2 la aku crita pasal kowang k...hahaha

okay2..mempersembahkan.....


(amir sibuk mengubahsuai rxz barunye yg menelan belanja rm1500)

(mirul plak steady dgn henpon nokia n gambar wall zaman palembangnye)

(zany plak xabis2 gaduh kat skolah,,masih stedy merayau kulu kilir setiap malam)

(sukri plak sibuk dgn blogger je,,stiap kali bt entry dy link kat pesbuk.hak3)

(didie mcm bese la,,badan makin sedap sejak kat PULAPOL)

(ijat....mke ko aku rasa nk bg penapak taw x..hahhhahha)

(afiq..otai kuantan nie xhabis2 dgn lagsinya,,hang mai sini hang xleh kuar malam,,ha3)

(iskandar atau nama glamernye "is" mcm bese la,,berkepit dgn sherry lissa dy..hak3)

(zul plak xhabis2 bermain dgn "BONEKA" nye,,hahhah jgn sampai masuk surat khabar lg zul,hahahha)


anyway pasal "BONEKA" nie hanya dak2 musolla crew je yg taw,,hahahahhahha mcm2 la shiyal...pape pn aku sntiasa doakan korang k...ini sangat2 best!!!!!





4 comments:

  1. haha..blog untuk musolla crew..
    semangat nya masih membara beb..walaupon dah lme kite tinggalkan..creadit to..arwah beb..Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  2. spe yg tlah prg wey? al fatihah ntok spe?

    ReplyDelete
  3. orait2,,bia aku yg story,,,,,yg meninggal 2 pak cik syuk,,pak cik dy la banyak support musolla crew dulu sampai kite blh lepak suraw xda sapa kacau,,arwah dlu siap bagi kite lpak petang2 sebab surau 2 sunyi,,ada kita lepak,,perpenunggu gak la surau 2 kn.,lepas arwah da xda n kteorg da sambung belajar 2 yg zaman kejatuhan musolla crew,,ara faham ka??

    ReplyDelete