Tuesday, 15 March 2011

epy sbb ramai mmber2 aku da jd blogger....

(helmet sandarkan pada kenangan,shiyalan btl sape rembat)

sangat bosan di pejabat mengakibatkan bontot aku berair n kerusi yg panas,,xda bnda aku nk tgok la.habis smua website aku da teroka bak peneroka yg mencari telaga di sebidang rekahan  tanah tandus...hahahhaaahahha bunyi mcm lucah je shiyal.hhahah xpe,yg pnting mke suci mcm nie mane la taw bnda2 mcm 2..ha3..dgn sedaya upaya aku yg agak kurang upaya,aku tgk smua bnda yg mmber2 aku bt..ada yg jiwang 2 jiwang sangat sampai meleleh hingus ijau aku baca..hahah malu kat org weh..ada yg gduh ngn awek la..ai bnyak pasal p'pn je...bosan plak aku tgk page korang,,,da xda keje sgt aku g cari blog2 yg mmber2 aku bt..bnyak bnda2 yg best gak aku jmpe..pic2 lame aku..dlm best2 2 ada gak slacknya..mcm2 ayat aku kenal kat blog 2...klu ye pn kwn baik aku xpyah la tiru ayat2 aku..plagarism is a shitty shit...smua ayat2  best aku korang nk tibai memang pendarahan jubor la aku taw x..haha tapi amir xkisah(tggu jela t pe aku nk bt..ha3)..yg penting korang teruskan berblogger rite...cantik2..dala..aku nk g layan cityville aku jap..jagung xtuai lg..hahahha ini memang sangat best!!!

(mke xbest!!)

No comments:

Post a Comment