Tuesday, 22 March 2011

member susah senang aku..

firstly aku nk story banyak pasal atuk aku meningga pada hari jumaat hari 2....aku grak dari melaka dlm kul 8.30pagi...sampai2 kat kampung jenazah da ada kat rumah....sementara tunggu solat jumaat 2 aku pn lepak2 la dgn spupu2 aku......anyway aku smpat jugak la cium arwah sebelum dibawa ke masjid untuk dikebumikan selepas solat jumat....lpas 2 aku da mula rasa bosan tahap tunggu berak keras xkuar2..aku roger semua  member2 aku...dua org je yg smpat turun n tido uma aku kat rem...is ngn syuk....pape pn 1 malam aku xtido coz   men game "serious sam  2"...sedar2 je da pagi...nk xnk kena tido gak coz hari sabtu aku kena balik gemencheh untuk ambil kete n grak melaka untuk beli charger lappy akak aku n malam 2 gak aku kena g kenduri arwah lepas isyak...tido pnye tido sedar2 da kul 3tga hari..hahaha pe lg..grak balik la..ujan plak..nakharam btl...nasib bek la ada is ,,dia nie la yg sentiasa teman aku kemana gak aku g...bruntung aku dapt kenal dy nie...

(nie la wajah sebenar is dan amer yg sempat di ambil time nie kul 2pagi)


pape pn bile sampai rembau kunci nissan sentra yg kiteorg naik plak patah...adoi..dala 1 hari xrehat..aku pnjam kete ayah aku nk grak balik menceh untuk ambil kunci spare kat uma...da 2 kena balik rembau balik sebab nk ambil kete yg kunci patah tadi coz esoknya nk g tgk didi kat pulapol.,kesian kat amer coz aku da penat sgt sampai berpinar mate aku bawak kete coz x rehat..memang nasib amer la coz ikut..hak3..ai,,,sumpah shiyal..aku xrasa mcm cuti pn mggu nie....kulu kilir kesana kemari..hak3..pape pn ini sangat best coz banyak bejalan..huhuh

(kunci yg membawa bala)

No comments:

Post a Comment