Wednesday, 30 March 2011

minggu yang amat membosankan..

minggu nie den ghaso xdo bondo yg dapek den cito n kobaan kek kowang,,,cuma 1 yolah posan daghi  kementerian kerjaraya dan wanita,pada member2 den yg da bezaman x balik 2 balik la,,,,,naik somak kepalo den xdo wat papo tiap2 minggu,,,loteh memunggo kek umah is taw x,,,dh balik 2 kua2 la umah,,jgn la jadi ank dagho,,mak abah ko pun paham ko anak jantan,,,,papo program yg d rancang sumo ea xjd camno cito ea nie,,sibuk2 gak kan,,,alik2 muko den 2 eko yo yg ado kek monceh 2,,,air asahan da lamo xberkubang,,sagil apotah laie ea,,,,air paneh gadek tah zaman bilo nk jojak laie,,pearghhh,,,,mcm xdo feel,,nsb bek ado is,,klu x memang samo jo,,bek edan duk perlis xbalik2,,solosai!...den xkisah pn klu korang bz ngn hal masing2,,pokok pangka ea kek kau..pada pak long "dalam banyak2 ikan,,ikan ape yg best?"..hahahhahahahahha tengok la kok ado bondo best kaghang den tulih la,,klu xdo 2 dok ontok2 jolah yo...pado yg xpaham po yg den kobaan nie,,.2 sumo ea kohondak ekau..hahahahha k la.,..salam..

(ghindu ghaso ea nk buek 1/2 stengah summersalt...hahahhahah)



(bilo laie nk tangkap gamba dopan kabin pontianak nie an..hahahah creadit 2 gunung ledang's kuntilanak)

1 comment:

  1. haha..nie serius bosan ke ape kat mencheh nie...roger je t..sape nak pergi t pergi je..wat macam g sagil ritu..xyah tunggu sume..haha
    set je...wa sangap sakit blakang nie..serius xleh lupe mase kat sagil tu..

    ReplyDelete