Tuesday, 29 March 2011

roomate tersayang aku..hak3

orait2,,post pada ptg nie aku nk story pasal roomate aku yg sangat best,,,empunya bdn nie namanya mohd hazim bin othman,,frst time aku kenal dy time daftar poli semester 1,,kat dewan besar,,time dlm dewan 2 kn smua sorang2 sbb mak abah korang xleh masuk dewan,,,sedang aku leka tampal gmbar kat kad pelajar dtg la sorang mamat nie tnya "eh,tmpang tnya,,gmbar nie nk lekat kat mana"..aku jwb "kat kad bodo nie"...anyway aku nmpak mke dy brubah,,hehehe aku tnya lg "course ape"..dy jawab "DIP"...hak3 aku pn ckp la "same r,,aku pn dip"...pas 2 aku duduk ngn dy je sepanjang dftar kmsis n sampai hbis la..blm pape lg i/c aku hilang,,gelabah aku cari,dy pn tolong cari,,rupanya ada dlm poket baju aku je,hahah frst time aku tgk die senyum..haha.sampai la time dpt knci bilik....aku g blik dlu,,n aku da siap kemas brg2 sume dtg la mamat nie dgn family2 dy..hak3,,xsangka plak aku same blik ngn dy...hahaha

first2 kenal dy nie aku panggil dia ijat sbb mmber aku mmg ada nama ijat..sampai la dpt gelaran "pak long" kat poli aku..hak3,,,dy nie la yg paling sempoi,,fham prangai aku n tinggi tahap kesabaran..heheh aku mengamuk sampai pecah henpon dy la yg kutipkan,,aku tumbuk pintu n trajang smua bnda dy mcm fham2 je g kuar bilik..btl x pak long??? hahahah..,cover aku n mcm2 lg la,,,pape pn skrang da sem 4 kami still lg sama blik..hak3..sblum tido pasti ada bnda yg nk diborakkan,kdg2 sedar2 da pkul 4 je,shie sheng la,,gemok bodoh la,syed jamaluddin la,rohaizat la,hahahahahhaha  time kat luar mmg kurang rapat cuma kat bilik la time nk kene mengena antra 1 sama lain..hahhaha pape pn aku rasa brsyukur dpt mmber yg sangat best mcm kamu,,hak3 memandangkan dy xske tangkap gmbar,,aku terpaksa ambil curi2,.,hahah ini sangat best!!!


(frst time aku g karoke ngn hazim,,lagu zunika(kristal) kat seremban..hahah yeah aku ttp ingt time nie hahha)

(time miggu MSK poli)

(ini pun sama gak,,tangkap curik2..hahha)


(dlm kelas,,mke terpaksa tahap redha kena cirit birit,,hahahha)


(time jamuan raya JTMK,,hak3,,time mlm nie mmber aku mnggal,,so aku btl2 xda mud)


(baru pas tgk wayang kat langkawi,,pape pn ko memang sempoi la zim..hahhah)






No comments:

Post a Comment