Wednesday, 2 March 2011

semusim bersama,seabad terasa.......




video yang agak best ini telah dilahirkan di bilik pa'an.hu3.member best sekelas aku,,asalnye kiteorg lepak petang2,idea best nie timbul sbb kteorg da xda keje nk bt n untuk kenangan bersama bila da hbis study nnti.bnda alah nie dibuat time kteorg sem 1..aku rase bertuah sgt2 dpt mmber2 yg otak giler2 mcm ni..smua lecturer PTSS da taw video nie.hak3 korang memang sempoi tahap lari laju2 langgar tembok la..hahahaha



2 comments:

  1. haha..t'ingat masa zaman muda2 dlu..

    ReplyDelete
  2. hahah..taw xpa..rindu zaman muda2 dlu taw x..

    ReplyDelete