Wednesday, 9 March 2011

xda benda best nk tulis sbb xda benda best lah!


slamat pg..ramai budak2 arsenal yg butthurt mlm tadi angkara kekalahan arsenal di tangan barcelona...yg pling shiyalnye pg td smua kedai mamak 1 melaka penuh....berbekalkan semangat dan iltizam,aku pn bgun la koi 4 untuk meraikan singkirnya arsenal dari liga juara-juara..aku g pn sbb n k tgk david villa main je sbb 2 la player pling aku minat..tpi nasib aku xdak sbb semua kedai mamak pe-enuh..pape pn lpas korang skit tekak gelakkan MU kalah hari 2 turn korang plak blah..anak2 buah taski arsenal wenger yang dianggap "yong boys" sebenarnya da tua belaka,seperti clichy,fabregas,van persie and arshavin.,merekea sebenarnya adalah top player..pasukan muda yg dianggap "dream team" ini kononnya la.sejak 2005 tidak pernah memenangi sebarang piala..termasuklah "carling cup" baru2 nie yg menyaksikan mereka tewas kepada bermingham..apekejadahnya semua nie..hahahhaha INI BEST!!




3 comments:

  1. fuck sial!!! febregas baru 23taun tu pon dah tua ka?????? fuck giggs kambing tua nyanyok!!! sial fuck fuck fuck sial sial fuck sial!!!!

    ReplyDelete
  2. xpandai bahasa melayu ka??? fabregas kau top player,,bkn budak lg bongokk!!! keeper arsenal yela budak..sagna muka ungka,arshavin cengcorot, BODOH PNYE PENYOKONG TASKI ARSENGAL!!!!! FUCK OFFF!!!!!

    ReplyDelete
  3. fuck hang pastu kata dia tua apasal sial???? FUCK SIAL!!! org lain x bising ang dengki kt arsenal apasal jeles ka??? kutuk x abis2 penyokong man u mmg fuck sial!!!!

    ReplyDelete