Friday, 29 April 2011

coretan dan catatan terakhir dari meja aku.,...

assalammualaikum dan salam semalaysia....ptama skli aku nk mntak maaf kat smua mmber2 aku,,aku nk buat fren top list xblh sbb mmber2 aku ramai sgt,,buat yg sorang nie kat atas,,yg len plak terasa,,so bek xpyh buat..huhuhu..ermmm  .pape pun ini lah catatan terakhir aku dari meja yg dah aku duduk selama 5 bulan...dari meja nie lh aku blajar care2 untuk berblogger..huhuhuhuhu..walau ape2 pn ini adalah hakikat yg harus aku trima...sedih pun ada,,dari pg sampai la ptg duk online je,pejam celik pejam celik da habis da 5 bulan aku kat sini,,terima kasih banyak2 n sgt2 banyak kepda smua staff I.T jabatan teknologi maklumat MPHTJ,,staff yg smuanye sempoi n otak gler2.huhuhuhhu..lpas nie msti ..bile online je msti ingt pejabat aku coz kelajuan streamyx dy yg sngt laju tanpa buffering ..huhuhu.staff2 i.t n boss yg xpenah mara aku lgsung,,,thanks 4 all...hak3...hari nie aku lgsung xda mud nk tlis blog,,huhuhu nk g tgk tempat2 aku lpak untuk kali last kat sini...hak3..pape pn MPHTJ tetap paling best!!!!!! kepda mane2 bdk melaka yg prktikal 2 korang try la kat sini,,memang serius sangat best!!!!

pejabat mphtj memang dlm melaka mall,,so bila bosan korang leh merayau2 dlm mall 2,,nk tgk wayang free tiap2 ari pn boleh..hehehehe fcuk,,ini memang sangat best!!!

lambang nie memang ada di mana2 kat mlaka,,g la mane2 tmpat pn kompem2 nmpk logo MPHTJ nie,,hak3,,msti rndu shiyal,,hak3,,pas nie xnk g mlaka lh..hahahahhahaha 


No comments:

Post a Comment