Wednesday, 20 April 2011

ermm countdown 7 arie lg nk perabih l.i...

aku pn xtaw tgk blog2 member2 aku pasaipa  mmpi baq my loghat utara xtaw..hak3..depa da pkat gaknye..hik2..k2,,ck cegita tang mana xtaw,,k2...la klu tolak hrinie gnap la tiggai 7 hari lg nk perabih l.i nie..ada yg habaq best,ada gak yg habaq my x best,,stiap org msti beza2,,tang mana smua nk best je,,kompem2 ada yg xbest pnye lh,,aku da pnt bt cenge kt mlaka nie baq ang,,,xsbaq nk perabih dh,,.masa mle2 masuk dlu seriau gak an,tpi la tinggai bopa hari je mmg smua se sronok noh??

..dahla,,ponek den try ckp baso sano,,tebolit lidah den,,hahahah bia den kobaan baso noismilan yolah ea,,hahahahhahaha,,xghoti boto den..azab so eh,,hahha mampuih la xkn ado la den caghi oghang sano do,,,,hahahaha berbalik pado tjuk pangka entry nie....pada dak2 yg tongah exam 2 gud luck,,,jgn nk membito yo lam dewan,,menighu pn xbleh,,kang po plak koba eh kat mak kau..tu deh,tu deh..hak3..den da lamo tggu klimaks nia,,so2 ea bilo la nk habish prktikal nia an,,an,an,an?? pojam colik,pojam colik tau2 da nk habish yo dah...aisey,,,laporan sepatah haram xbuek lg,,osah pomaleh poloseh  ea ko nie mer..ermmm..dala den da lapa..ko g la baco blog lain plak,,,mengabihkan bogheh to baco lelamo,,den pn maleh nk menaip da..hahahhaha k la..salam..

nia la poli den,,mano yg xdo alamat poli 2 buleh la salin kek sinia..den taw mmg korang da lupo punyo..hak3

den xnk poie kek sinia,xnk9..den ghaso nk menjorit la klu sampai kek sinia..maleh boto la ghaso eh..ermm poli itu xbest!!!

umah sewo ghaso ea da xdo,,so ghamai2 la kito sem dopan duk kamsis eh,,kamsis 4 life!!! fcuk!! xbest!!


jom berdiri nyanyi kuat2..hahahha ini memang sangat xbest shiyal!!! hahah



No comments:

Post a Comment