Monday, 25 April 2011

mke wanted tahap persetan apekah ini??

anyway aku adalah seorg leleki yg paling xske amik gambau sbb aku sedar yg mke aku memang xbest ble amik gmbar..hahahahaah fcuk..hahaha so hari nie aku nk eksen skit,,,nk tunjuk gamba2 kat lesen aku...hahaha ape kamu pikir sy gne lesen agong ke?? sy memandu secara halal taw..seorg pemandu yg berhemah dan berbudi bahasa,,kompem ko shitbrix la klu naik kete ngn aku,,mmber2 aku da kenal sgt kesopanan dan kesusilaan bile aku drive...hahahahha..pape pun inilah kenyataan sebenar..yg aku nie mmg ganas sbnarnye..hahahah bile polis tahan dy pandang mke aku 2,3 kali sbb mke skrang kn da baik..hahaha mke slalu g masjid je,..hahahha pape pn nie la mke paling xbest spanjang idup aku..kah3..


mke lesen P aku yg sgt wtf!! haha polis pn xcaye mcm mane gmbar aku pakai rantai leh lepas jpj..hahahha
>
>
>
>
>
>
>
>
>




hahaha yg nie plak mke lesen full aku..nie la mke aku klu pakai tindik kt tlinga.,polis tgk lesen aku pn ckp "apasal mke nie lain sket".hahahhaha, pape pn aku da tobat,,aku kn sangat baik skrang..hahahah lalalalalalala

(AMARAN OLEH KERAJAAN MALAYSIA..ALAMAT 2 BKN LH ALAMAT YG BTUL SBB 2 LA SLAMBER JE AKU TAYANG,2 ALAMAT KG AKU,,SO TIME RAYA JMPUT LA DTG,HAHAHAHA,,HAK3.INI SANGAT BEST!!!) 


4 comments:

  1. haahha,, ko nganjeng ekk.
    mentang2 aku soh ko amek lesen..
    tros ko tayang.
    :P

    ReplyDelete
  2. hahahah mane adala..ko telah memberi aku idea mcm mane nk mengemokkan blog aku nie taw..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. ade lg perbezaan antara dua gmbr nie..iaitu:
    lesen full mke nmpk chubby..hahahahahahaha...adakah itu amir amsyar??
    hahaha

    ReplyDelete
  4. tidak..itu bkn amir amsyar..itu adalah amir im sorry...kahkahkah.fuck!!

    ReplyDelete