Tuesday, 5 April 2011

SAY NO TO DIGI!!!!!!

fcuk!!! damnshit!!!! itu je yg mampu aku katekan,,,,,pg aku kena g turun kaunter untuk check minachi nie pnye broadband xleh connect internet,,,,,ada 167 eror kat kmpter 2....mana aku nk taw bt mcm mane.,,,puas aku tracert dlm command prom xleh gak,,yg paling shitbrixnye,,,broadband nie xda kene menenge dgn jabatan IT,,tapi aku telah dipaksa,,,shiyal kiemark punye macha minachi sangap nk bkk facebook  mcm sangap xtahan berak cair nk terkincit!!!! ada ke seboleh-bolehnye nk gak suh aku btulkan bnda alah berukband babi kuning 2..pas 2 dy nk cover balik dy cakap dy study sambil blajar n perlu bkk email n pe tah lg,,,wtfvvi!!! pejabat aku xdala sekejam mane nk block email,,pling fcuk pn block f.b je..nmpk sangat minachi nie da kantoi ngn aku,,

belek pnye belek tahap senggama minda, aku ckp la masalah line digi..tapi dy dgn xbest n lantang tahap vavinya g sound aku....dy cakap digi yg paling ok..sjak dy gna henpon lg dy da pakai digi n sibuk nk agung2 kan digi...anyway aku adalah pengguna maxis n clcom yg tegar..aku da guna maxis stat aku form 1 lg,,time 2 simcard masih lg RM123..shitbrix pnye no! .maxis la line ok,,tapi nk line lg ok mmg guna celcom la...dlu aku g kem wilderness kat tengah2 gunung kalapata,pulau tuba hanya line clcom je yg ada...sngat wtfbbq!! mcm mane minah minachi nie leh ckp digi paling best n dy siap blh sound aku bila aku ckp "digi xbest!!"..FCUK pnye minah itam legam suara serak!!!!!! pas 2 aku trus call pnolong pengarah IT suh dy turun g jmpe minachi nie....aku ckp "bro,,tlg trun bawah,,minah lhanat nie siap mara2 aku lg"...bro 2 ckp "dy mara ko? tggu aku turun jap lg siap la".....pas 2 aku pn grak la blah coz perut da kebulur....aku xtaw la pe nasib bakal diterima oleh minachi 2...fuck xbest!!!!!!

(SAY NO TO DIGI!!!!!!!!!!!)

(DUA-DUA NI SANGAT BEST!!!!!!!)

No comments:

Post a Comment