Thursday, 28 April 2011

sehari lg nk tamat praktikal..

ptama skali aku ingn mengucapkann terima kasih kepada hafifi hafiz@fifi kena telah menolong aku format laptop aku semalam,,,sgt2 style windows 7 nvidia limeted edition yg dy bagi,,anyway banyak gak pengalaman hidup yg dpt aku pelajari sbb install sampai 3 kali xdpt2,,aku adalah seorang yg kurang sabar n cpt fed up klu bnda yg aku nk tapi xdpt2...mungkin aku perlu bertapa dan bermusafir untuk mempelajari ilmu hidup seperti beliau n mungkin jugak aku kena g k.l n tambah ilmu komputer aku..t.kasih yup.

.ermm dala lupakan pasal beliau..pape pn hari nie merupakan hari kedua last aku prktikal,,sgt2 ghairah n sedih pn ada sbb da 5 bulan bertapa kat sni,,da mcm2 pngalaman aku rasa,,dari bergaduh dgn bapok,,pngalaman keje tiap2 mlm sabtu ahad n sampai la pngalaman helmet mahal 2 bijik hilang(shit)...pape pn sgt2 best n pengalaman nie xdpt kat mana2...sgt semak klu bekerja rupenye..huhu t.kasih kepada abg halim(nerworking) yg sntiasa ada kat sebelah aku n ajar aku mcm2 pasal kmputer,network,hardware n bnda bukan2..huhuhu pada en amar(web designer) t.kasih gak slalu pelawa aku hisap rokok same2 sbb aku mmg paham dy tnsion mengadap laptop lama2,,,kak amira(juruteknik kmpter) yg slalu backup aku bila aku salah buat keje,,aku dtg lmbat pn dy tolong backup kn.huhuhu...to abg zahir(programmer) t.kasih gak ajo mcm2 pasal system n sever,,xlupa gak same2 open game counter strike bila boss xda,,habis ttp lampu smua n main game ramai2,,mcm kat cc sial.hahahaha knangn yg pling xleh aku lupekan..hhuhuhu kak wani(penolong pngarah  JTM) yg paling xsuka bg keje n xmenyusahkan aku,,bila aku tnya "ada kerja x kak?,,da naik bosan online je dari pg" dy blh jwb "xpyhlh tnjuk rajin,,keje 2 bnyak tpi xda kene mengena pn dgn ko,,ko kn programming xkn akak nk suruh wat surat rasmi plak an,.".huhuhu

..paling aku trima kasih sgt2 mestilah boss aku en.handaina bin samat(pengarah JTM) yg banyak backup kiteorg,,,siap marah org atasan sbb byr elaun kiteorg lmbat,,t.kasih gak sbb cuba bg yg terbaik time kami prktikal,,..selalu blanja marlboro,,ske mengutuk staf2 jabatan lain,,buat lawak bodoh kat pjabat n prangai yg mengarut2,,,dpn org len serius bkn main,,dpn staff2 IT mmg sempoi..huhhu ape2 pn sangat best prktikal kat sini dgn staff yg serius best...hak3 pape pn aku akn smpan knangan n pngalaman prktikal nie smpai bile2..jabatan teknologi maklumat majlis perbandaran hang tuah jaya melaka memang sangat best!!!


akhirnya berjaya gak aku siapkan buku laporan harian aku..yeahhhh!!!!!!


da siap n aku nk rileks je arini..siap balut sial buku laporan aku..hhuhuhu

INI SANGAT BEST!!!


No comments:

Post a Comment