Saturday, 30 April 2011

terima kasih bebanyak staff2 I.T MPHTJ...

anyway aku sangat shitbrix dan xpercaya yang aku da hbs prktikal..ada ke aku bgn awal pg tadi nk siap2 g keje(sabtu mggu lepas aku keje,ganti cuti)..hahaha...pape pn sgt2 best prktikal kat tuah jaya...malam khamis hari 2 aku,am n hafis telah diraikan oleh staff2 aku di medan ikan bakar alai,melaka....best sgt2 melantak sampai xleh bangun..haha seekor siakap sweet sour n 2 ekor siakap bakar,sotong tepung 6 pinggan,ketam bakar 4 pinggan,kepah panggang 2 pinggan n kerang panggang 2 pinggan,,..staff I.T termasuk kami yg prktikal adala 10org...makan mcm xpuas n boss aku suruh clearkan meja n order second round pla,,bnda yang sama gak order buat kali kedua....hahahahha mampus la smua xblh bangun pas 2,aku nk amik pic pn segan sbb ramai org,,hahaha so mane dpt tangkap 2 aku bedal jela..ermm pape pn memang sangat muak,,jmpe siakap pas nie aku da xnk makan da,,hak3..thanks coz bt majlis untuk meraikan kiteorg...hope hbungan yg terjalin nie kekal sampai bile2..mlm last 2 smua happening je(shiyal,,teruk aku kene bahan kat boss aku)..hahahahhahahhha..pape pn memang sgt2 puas hati...terharu pun ade..huhuhu 
SERIUS INI SANGAT2 BEST!!!!!!!!

yg kat sebelah aku 2 la boss aku yg snagat2 best..hahahhaha sementara nk tggu bnda makanan siap,,bedal je ape patut..hak3 nk amik pic sblum makan pn xsempat..taw2 da setel je.hahahhahahah

selesai mentedarah second round..smua perut da kembung habis..hahahhahah nie la semau staff jab teknologi maklumat mphtj..

sementara nk tggu proses melantak second round makan kek plak,,,ermm best2..aku sangat suka akn makanan..hahahah

nie lah staff2 lelaki I.T jabatan aku,,,network,,programmer n web designer yg mmg pro habis,,,otak pn giler2 men counter strike ramai2 kat pejabat...hahahha

nie plak awek2 yg ada kat jabatan aku,kak wani,kak mira n kak ann...smua sempoi n blh bwak bergurau..hahaha

mamat nie la yg slalu wat lawak bodoh..hahah awek baju hijau bile da kenyang dy bising..hahahah kahkah...

yg nie bost aku yg sentiasa bt lawak n menceriakan pejabat.hahaha pasal pic nie aku kena bahan teruk..hahahahah 

INI SANGAT BEST!!!!








No comments:

Post a Comment