Tuesday, 26 April 2011

xsabar nk jumpe.....

pape nie harie nie merupakan hari yg sangat epy bg aku coz akhirnye aku jmpe gak "adk bradik" aku yg dh 6 tahun terpisah...hak3.aku adalah seorg budak yg teruk dulu..(dulu la,skrang da baik,hehehe)..nie la member2 baik aku masa muda2,.,kiteorg prangai n ada bnyak persamaan,,,..pendiam,panas baran,,epy go lucky,,amat gemarkan berembat,cpt hangin,,pantang dicabar,,ske buat benda ikut mood,sggup bersusah dmi mmber,,,n yg paling best lahir pada bulan yg sama...ahh senang cite kiteorg nie mmg sangat giler bile da bersatu,bukan giler lawak2 tapi giler sangap nk cari pasal,,..so da 6 tahun xjmpe,,aku ingt nk jmpe la dyorg..hak3,,pape pn mke dua2 ekr mamat nie lbih kurang same je..hehe cuma aku la yg baik sket an?? an..an.an?? hahahaha k,,aku nk tunjukkan kt korang mke comel n ganas kami bertiga..hahahaha.

ok2,,nie la mke "adk bradik" aku...hak3...

name mamat nie azizi,,org n.sembilan gak,,,seorg yg pndiam  n sangat takut bila tgk sekali dy panas,mmpunyai ht yg sngat kering,memang slh brnasib malang la klu cari pasal ngn dia nie..hak3..
<
<

nmpak comel n xbegitu garang kn?? hak3,,ske sembunyikan sikap panas baran dgn mnjadi seorg yg pndiam..sgt boleh diharap ble diperlukan......


pic yg agak best,empunya bdn nie namenye shahfizul syafiq,,hak3,,merupakan member yg paling rapat ngn aku dulu,,kteorg brkongsi almari,barang2  n duit.mmpunyai byk persamaan,,hak3,,bnda jahat yg kiteorg bt xpyh cite la..haha bnda best yg penah aku ngn dy buat ialah mnjadi tunjang kemenangan skolah aku dlm olahraga dimana kami telah menyumbangkan 9 pingat emas untuk skolah..hak3..

nie lak mke ganas dy.hak3..sangat2 pantang dicabar n berani buat ape2 je..penah membantai budak senior sampai nyawa2 ikan,,walaupun time 2 bru form 1..hahaha..dy nie lg gentar ko tgk klu time marah..hak3,,sangat pndiam..n motto kiteorg ialah "bantai selagi dy belum lembik!!".hahaha 
<
<

yg nie xpayah diperkenalkan lg la,,memang da kenal pn..hahahahahahahha xpyh la aku nk cite pasal aku,,nk taw korang tnya la mmber aku 2 ekor 2 ape bnda2 sial aku pnah buat..hahaha

aku bknlah seorang yg ganas..hahahaha mane reti posing2 ganas nie..hahahah aku kn baik...dlm mmber2 aku 3 org tu aku paling baik taw..hahahah pape pn rindu sgt2 zaman2 teruk dulu..hahahha INI SANGAT BEST!!!









No comments:

Post a Comment