Sunday, 29 May 2011

DI MANAKAH KELAKIAN ANDA??


post kali nie mgkin agak best..hahahaha,,mgkin xsesuai ditonton oleh mke2 yg bajet imam muda or ustazah poser..hahah fuck!...ok2..ini adalah pertandingan zakar terkuat,,,diadakan pada tahun 2009..pemenangnya dari ukrine..adakah ini lelaki dambaan wanita??? hahahahahahahahahah fcuk..ini xbest..huhuhu lelaki nie brjaya mgangkat bebanan 65kg dlm masa 3 saat...huhuhu tapi aku xkisah pn,tahap budak2 je nie..huhuhu,,stakat p'pn kurus mcm 2 xda nk heran pun..stakat peti ais 2 senyum sokmo je aku angkat..hahahaha kahkahkahkah!! INI SANGAT BEST!!!


Tuesday, 24 May 2011

CHAMPI9NS!!!!!!!!!!!!!


tidak perlu disangkal lagi kehebatan syaitan merah,,ini haruslah diakui oleh semua musuh2 seteru yg bajet malaikat untuk melawan syaitan merah..tidak kisahlah chelshit yg suka menukar pngurus setiap musim,,mahupun arsengal yg terlalu banggang mengagung-agungkan wenger....tidak harus dipinggirkan, juga liverfool yg terlalu bodoh tapir.....syaitan merah telah memenanggi piala epl yg ke 19,dimanakah team korang????,...team kamu smua tidak layak untuk mencium sebarang piala kerana kamu smua adalah LOSERRRR!!!!!!!



harapan seluruh umat manusia telah dijinakkan,,tidak ada sesiapa yg mampu melawan kekuasaan syaitan merah...tidak kisahlah syaitan merah menang or kalah pada pertemuan dgn the catalan pada pagi ahad..harus diingatkan....dimanakah CHELSHIT,ARSENGAL N LIVERFOOL?????? tidak malu kah mengejek2 team yg dah ternyata hebat!! hanya amir maharajalawak sahaja yg xmmpu menerima kekalahan!!! tutup lah kemaluan anda!! coverlh shitbrix anda,,jgn biarkan ianya bercili,,berkacang dal di dalam seluar korang!!!



yakin lh pada syaitan merah kerana ia tidak pernah menghampakan anda...hanya barcalona sahaja yg layak menentang syaitan merah...pasukan-pasukan lain hanyalh belasahan da mainan syaitan merah sahaja...alasan 'xpe,musim dpn ada lg',,'menang nasib je 2',,'tgk la musim dpn',,alasan 2 smua adalah alasan yg boleh dipakai untuk zaman siamang gagap sahaja..belajarlah untuk menerima kekalahan!!! kepada penyokong2 CHELSHIT,ARSENGAL N LIVERFOOL..terimalah kekalahan anda...ketika di dalam jamban,,tersenyum lh dan yakin kan dalam hati bahawa team korang adalah team yg power,,cucilah shitbrix anda,,cebok lh muka yg xtahu malu mengutuk team yg dh terbukti hebat!! jgn kemutkan muka seperti mencirit yg kemut seribu ketika team anda dimaki,, kerana andal lh LOSER sebenar!!!..
.



WE R ONE HELL OF FAMILY THAT SUPPORT THE BEST TEM IN DA WORLD!!!!

GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!




Wednesday, 18 May 2011

rindu pada sahabat yang lama....

ermm aku bkn lh nk touching or pape jela....cuma luahan sedikit kekesalan......ermmm anyway aku rasa best sgt2 sbb bru pas lpak ngn budak2 batch ke 2 musolla crew...pape pn aku rasa sayu sgt2 bila trpandang sorang mamat@member baik aku sebelum aku g perlis dulu..,,ezany org panggil dy...time aku skola n pas spm dlu aku sgt2 rapat ngn dy,,tiap2 malam lepak same2,snuker n karaoke.,mane2 aku g aku msti bawak dy..2 la hidup aku tiap2 hari ngn dy..bila hujung mggu je mesti g mancing n sampai buat kolam bela ikan keli n bela mcm2 ikan yg kiteorg pancing...dia nie budak k.l n aku respek ngn dy coz blh masuk n hdp dlm suasana kg..aku stat xrapat ngn dy bila aku blah g perlis..pas 2 entah mane2 budak dy campur trus xjd mcm org da skrg..ermmmm nk wat mcm mane,,tgur pn da xguna.. 

bila jmpe je td ayat first dy time nmpk aku 'sial ko mir,,lama xjumpa,,aku nk repeat snuker ngn kau,,mati tanam  hidup balik pn aku xkn lupa aku kalah 9 frame dari 10 frame yg aku lwn ko,teruk sial aku kene!!'..aku hanya mmpu snyum je sbb lepas dia kalah teruk ngn aku 2 lah aku slalu tgk dia berlatih main sungguh2...n aku rasa klu aku lawan dia skrang memang teruk aku kena..hak33...enthla..dulu masa lpak ngn aku mmg ok je dy nie,,skrang? ermm malas nk ckp..,,hope ko epy ngn hdup ko skrang k...walaupun da xrapat mcm dlu aku ttp anggp kau shabat baik aku...ermmm..dala,,damnshit! aku bencikan kesedihan..ermm pape pn aku ttp blh senyum sampai pipi sbb bnda yg slama nie aku cari2 aku da dpt..hahahha album kangen band 2011..hahahahha mmg trbaik la..huhuhuhu dala..aku nk solat (cewah,ha3)..k2,,blah dlu.ini antara best dgn xbest kamu tahu!!

hak3..aku rindu kau yg dulu,..huhuhu,,asal plak aku nie sial..hak3

da jd artis da skrang,,ha33 pape jela,,asalkan ko epy ngn hdup ko..hak3


bnda alah nie la yg aku cari2...last2 dpt jugak..yeaaa,,yeaa..,si zany nie la org first yg bluetooth lagu kangen band kt aku taw..huhuhu.ermmmm bt sronok padia mer?? ermm



Tuesday, 17 May 2011

MANCHESTER UNITED WINNER OF BARCLAYS PREMIER LEAGUE 2010/2011





Harapan palsu umat manusia telah dimusnahkan. Singa biru kembali menjadi Singa Sarkis, dirotan dan dilibas dan dipaksa melompat ke dalam gelung api. Itulah tempat sebenar The Pride of London. Sedih dan kejam, tapi itulah nasib jika cuba menjadi harapan palsu umat manusia untuk melawan syaitan merah.

Penganut agama harapan palsu ini ialah penyokong Liverpool kerana selalu berharap kepada takdir untuk memusnahkan harapan syaitan merah merangkul gelaran ke-19..

David Luiz cuba menjelmakan diri menjadi Singa Stamford Bridge dan akhirnya ditinggalkan sendirian menangis dibilik persalinan Chelsea selepas di tengking oleh Ancelloti. Bukan kerana gagal mengekang Chicaritoo, tapi kerana kesalahan meng'feeder' kan lagi bola untuk Chicaritooo menyumbat masuk gol Manchester United pada minit ke....
Minit? saat ke 30! hahahhahaha fcuk chelshit!



chicaritooooooooooo!!!!

si kerinting yg sangat banggang!!!!! gol paling laju dlm sejarah EPL-30 saat sial..hahahhhahhahha


Sementara itu, seperti dijangkakan Arsenal kalah selepas menang dengan Manchester United.. Nampaknya pasukan seperti Arsengal, Chelshit, City dan Liverfool ini bermain di EPL hanya untuk menang lawan Manchester United aje. Lain mereka tak kisah. Baik main di liga Daerah Manchester.

Tak kesian ke kat peminat pasukan mereka kat Malaysia ini? Mereka tertekan dan shitbrix kamu tahu??? Mereka terpaksa pura-pura suka AF dan layan Diari AF sebab nak lupakan EPL kerana pasukan kesayangan mereka merupakan LOSER yg sebenarnya. Lupakan kekalahan bodoh pasukan mereka. Mereka ubati hati mereka yang sakit itu dengan mengundi Erul AF9 dan Amir Maharajalawak..
Apa lagi yang mereka ada bila Arsengal kalah, Liverfool kalah dan Chelshit diLOSER KAN?

"Bolasepak bukan hanya untuk Manchester United!!!" Jerit hati mereka!

GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!



selamat tongah hari monchester..

den loteh nk menaip tongah hari ogat2 nia (loghat noismilan),,,tapi sobab an somangat 2 den totap la kono tulih an..hihihi pado yg suko menibai ayat2 best den 2 insap2 la yo,,memang banggang nampak ea 2...hahahahha den nk tulih pasal berak,ko pun nk tulis sal berak...den nk shitbrix,,ko pun nk shitbrit..ha3..pokok pangka ea kek kau la jang...habih sumo ea ko nk tibai memang tutup la blog den nia nmpak ea...ha3..ok2,,dala ,,stop cito pasal cenanga 2..ok2..den ingat malam nia nk poie tgk noismilan lawan johor fc,,da somangat bagai da siapkan mafla sumo...tgk2 lawan ari kamis..sodeh den bai..hahahahhaha adoiyai..papo yg jadi den totap sokong nogori tanah tumpah darah tompek den bekotungtang nia..jatuh bangun nogori den,den totap support...ha3..dala..loteh la menaip,,pi pekono cendo ngn abc tongah2 arie nia sodap yo an..hak3...ok2..chow dlu..

*pado yg shitbrix or pendarahan jubo pas baco entry2 den nia,,den arap ko basuh la boseh2 sluar kau 2,,becili,,ber kacang dal bagai..hahahaha fokka shit!! INI SANGAT BEST!!!

xpyh buang maso nk edit2 do,,,,yg ori dh ok da..hak3


Monday, 16 May 2011

cara-cara mencarut paling best..

post kali nie xda kemenenge-kemenege pasal hari guru or ape2 jela...ok2..pada hari nie aku nk tnjukkan cket cara2 or isyarat asap yg digunakan untuk mencarut,,mencarut merupakan klimaks kepuasan apabila kita marah,,dgn mencarut kita blh lepaskan tension (jgn dlm jamban ko mencarut memang bodoh nampak ea 2,ha3)..mencarut juga membuatkan gurauan menjadi lebih kelakar dan beronok untk digelak tawa bersama saudara mara dan sahabat handai..,contoh ea k.... 'ey kamu,,kenapa nampak diam je hari nie,nk sy bg ubat or pape prtolongan'...haaa ko baco n dongar pn mcm xlawak yo an bunyi ea..nampak cam xdo kono mengono an?? den punco ea,den la penyolosaian ea..hahahahahhaha nie ayt sobona ea 'eh kau,,po nampak banggang jo 2,nk den bg penampar kang elok2 pandai jd bodoh plak kang,2 yo ubat den''..hahahha bru ghaso mcm nk togolak yo an..hahahahahahahh xpo2,,malaysia nie mencarut2 guno bahaso yo,,so jom kito tengok camno org2 kek negaro lain mencarut..hak2,,nmpak pn mcm lain yo ghoman ea..hahahahhahha

mcm den koba an tadi,,,malaysia nie jahat mulot je..huuhu AMIR-RIKA= AMERIKA..,,barula amerika..hhahahaha

xsangka plak aku,,trademark INI SANGAT BEST pun mencarut gak.....hahahahha fokka yeah!!!


SELAMAT HARI GURU...


ermm hak3..da lme gak aku xbt post baru..huhuh yela sbb kat pejabat dlu bnyak masa free dan terluang...duk umah nie manjang bz je kn..hak3..ok memandangkan hari ini adalah tarikh keramat 16 mei aku wajib buat post sbb family aku memang terdiri daripada warga2 pendidik..hihihi..seperti yg kita sedia maklum guru lh yg telah banyak menabur jaga,,memberi ilmu tnpa rasa jemu,,tidak menghiraukan susah payah ,,melihat anak didiknya berjaya adalah 1 klimaks kepuasan...(ape kamu nie amir,,serius siket,huhuhu)..ok2..seribu tahun pun nasihat guru tetap berguna,,n sampai kiamat or sampai kapan pun  ilmu2 yg diajarkan kepada kita tetap berguna...orait2..mlm tdi lepak2 ngn my babah,,dy tanya aku 1 soklan maut tahap shitbrix..huhuh 'mer,,esk da hari guru,,kau bile lg nk jd cikgu'..hak3..adoiyai...terdiam n aku xleh nk jawab soklan 2..hak3..insyaallah..aku tetap akn cuba yg terbaik..ibu aku da cikgu,,akak aku da cikgu...xkn aku tibe2 nk jd programmmer..huhuhu anyway aku teringat cabaran ayah aku yg buatkan aku shiatbrix smpai termenung seminggu..'ko tgk nie,,org cari duit guna kapur je,,mana ada susah2,,tgk slip nie,,nie baru btl2 gaji'..ermmmm klu dlm tngga gaji guru,,my abah DG48..memang pangkal 5 la gaji dy....shiyal btl..aku ttp nk beat dy,,aku tringn sgt2 nk ckp 'tgk nie,angah cari duit gne keyboard je'..hahahah insyaallh doakan aku jdi ckgu kmpter 1 hari t k..hak3.

.dala,,stop cite pasal my babah,,pape pb aku nk ucapkan selamat hari guru pd guru2 di tabika kemas gemencheh,,sek keb datuk abdullah gemencheh, sek men keb datuk abdullah gemencheh,,tuan2 yg kt skola askar 2,,ckgu2 kat sek men keb dato mohd taha..terutamanya ustaz zamsul yg setiap masa sudi membimbing aku untk mnjadi manusia brguna..hak3...SELAMAT HARI GURU..





UNTUK MENUNJUKKAN YG CIKGU ITU SANGAT BEST JOM SAME2 KITA NYANYI LAGU 'GURU MALAYSIA' NIE ,LAGU NIE PADA AKU KECIK ABAH AKU SLALU NYANYIKAN KT AKU SMPAI AKU BLH HAFAL DA..HAHAHHA.HAK3..INI SANGAT BEST




Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putra putri negara kita
Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua

Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu, membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan


Tuesday, 10 May 2011

cara mencarut paling sopan..ha3

video nie menunjukkan cara2 paling sopan untuk mencarut,,hahahahhaha comel n simple "WAT THE HACK!!"  tggu smpai 0:31 4 the lolz..hahahahhaaha

Monday, 9 May 2011

adakah kamu gemarkan no 69??

ermm aku pn xtaw knp ramai lelaki sangat gemarkan no 69..hahaha bila tnya je 'ape no paling best yg ko ske?' smuanya jawab '69'...hahah entahla..aku pn xtaw knp..mgkin otk aku terlalu suci untk bnda2 mcm nie..hahahahaha no 69 memiliki aura yg berbeza daripada yg lain kerana ia terdapat unsur2 'yin dan yang'...ermm ape aku merepek pn aku xtaw..hahahah dah2,,jgn termenung pas baca entry nie,,berdosa t masuk nurakka..hahahahha


INI SANGAT BEST!!!!!!!!!!




erm ape itu boob??

anyway aku adalah seorang lelaki yg suci fikiran..hahahha ramai gak member2 aku crita pasal boob nie..aku pn blur bnda alah persetan apekah itu..hahahahah pada yg baik tahap imam n makmum muda 2 aku rasa xpyhla baca entry nie..hahahahah fcuk,,inilah maksud boob yg sebenarnye,,serius aku mmg xfaham.jujur ..hak3



senyum,,xperlu kata apa2 senyum..hahahahaha

selamat tinggal melaka..

pape pn t.kaseh kat shiqin coz ajak masok contest..hhihihi ko nk suh aku crita ape pasal kuali,,,pandang kuali pn aku myampah mcm mane nk tngkap gambo.aku  mmg seorg yg ske bercerita,,tapi bab2 kuali nie mati akal aku nk menipu...hahahha ibu n babah aku slalu berpesan...jgn tipu diri sndri..hahahahhaha pape pn thanks coz ajak,,insyaallah pas nie aku akn masok..hihihi ,,ok2,stop cite pasal minah gunjai 2,,,ari nie aku nk ucapakn selamat tinggal kat sahabat2 aku yg telah bersama2 prktikal ngn aku,,dyorg grak balik perlis..hope jge dri n jumpe lg di sem akan dtg,,,insyaallah tora datang lagi..huhuhu..

kecik mcm bese,,mengusyar awek adalah tugas dan hobi dia..hihihi

dak pis yg sntiasa ghairah menunggu mlm penuh gemilang dy,,,akhirnya masa yg ditunggu2 telah tiba,,dgn linangan airmta dy meninggalkan bumi hang tuah,melaka bandaraya bersejarah (ape fuck sgt ayt aku nie sengal..hahahha)

cepat express yg serius fail!!!!! hahaha mcm mane C tu leh jatuh,,,hihihji cepat express adala pilihan terbaik aku time ulang alik perlis kerana drivernya tetap akn berhentikan bas sekiranya anda terasa nk shitbrix or berlaku pendarahan jubor..huhuhuhuhuhu selamat tinggal kawanku,xmudah aku pergi(lagu zizan n gemok xcomel)..huhuu




Sunday, 8 May 2011

dari melaka ke shah alam,dari shah alam ke perlis!!!!

ermmm aku pn xtaw nape tibe2 dua ekor mamat n sekor lg membernye tiba2 je membabi giler sebab nk bawak motor balik perlis,,hak3,,,mcm mencabar je bnyinye.. dua hari sebelum grak 2 smua bertungkus lumus menyiapkan jentera untuk menhadapi cabaran yang berliku..hak3...dari tukar minyak hitam sampai la tukar spot rim terus (remy tension sbb tyar pancit)...hahaha..pape pn dyorg selamat sampai ke perlis pada pukul 10 malam selepas gerak dari shah alam..kepada haji paan,,lepas nie kita siapkan jentera kita k,,habis sem 5 nie kita balik melaka plak ,,,dyorg dari shah alam sampai perlis..kita buat jauh lh plak,,dari perlis sampai melaka street,,xda brhenti tido kat umah sape k..hak3..aku tgga tunggu dyorg upload pic perjalanan dyorg untk aku sumbatkan dlm entry nie..hak3..pape pn serius cabaran iti sangat best!!! 

sebelum berlepas..hak3..adios....

bile rindu nk menaip..

salam dan selamat hari ibu,,anyway da seminggu gak aku xda wat post ape2 kat blog sbb sibuk menguruskan member2 aku yg balik perlis...pape pn aku adalah seorang blogger yg ske mengarang,,ko xnk baca 2 ko pnye pasal la..hak3..ok2.,,pada minggu lepas aku telah menjemput member2 aku dtg ke umah aku untuk makan tga hari,,yela,,,depa susah nk mai so skali skala mentadarah ape salahnye an..hak3..menu utama ari 2 adalah ayam masak lomak cili api..pearghhh..mmg terangkat la shiyal..hihihihi..pas da sudah makan2 sampai ptg tetibe plak trasa mcm nk g umah pak long (roomate aku) n da smuanye on kami ape lg,,brgerak trus mara la an..hak3 shitbrix gak aku atas moto sbb jauh sgt2 umah dy kat simpang pertang,jelebu(sempadan pahang)..time nk balik 2 plak la mcm2 dugaan yg berlaku..nasib baik ada haji paan (nk g umrah je xlme lg),,dy la yg bawak mcm2 kelengkapan,,pada malam 2 haji paan la hero yg sebenar,,tanpa dy xmgkin kitaorg dpt merasa keempukan tilam kat umah....ahhhhhh senang cite ko tgk jela gambo nie..

makan2 kat umah den..

grak pi umah pak long..


serius amat jauh shiyal,,,hak3..skt bontot kamu tahi tahu!!

dh sgt2 bosan kene la amik gambo,,huhuhu da 2 thun xkonvoi mcm nie taw x,,rndu shiyal zaman2 rempit dlu..uhuhuhu

member sama prktikal aku,,am ngn hafiz,,aku pn xtaw ape yg cuba disampaikan kat aku..hak3..

terminal one seremban yg megah lg indah!! sy sayang negeri sembilan!! hak3


hajat nk g jeram toi xkesampaian sebab kehujanan dan kemalaman..hak3


member wan,remy yg buat seronok lebih bile dpt jalan jauh2..hahahaha

last2 terkandas sampai pkul 2 sebab tayar remy 2 pancit...shit...habis smua kecut pipit sebab smua da basah sebab hujan..ai..macam2..pape pn hari 2 adalah hari yg sgt999 best.....





Sunday, 1 May 2011

Kangen Band - Kehilanganmu Berat Bagiku


salam n selamat pagi,,ermm hari nie aku nk post video je..huhuhuhuu ok2,,kangen band adalah band yang paling2 aku suka,,,dh xda band lain lg dlm dunia nie yg aku suka,,hak3,,,lagu2 dyorang lirik n lagu memang best,,aku respek sgt2 mcm mane dyorg bt lagu,,,dgn adanya lagu nie lengkaplah 38 lagu kangen band dlm simpanan aku.,slalu kebiasaan band malaysia,,bila ada album baru mesti dyorg sumbat kali lagu2 lama,,tapi kangen band nie album baru full lgu2 dlm 2 smua baru taw,wtf about malaysian band!,,.huhuhuhu..thanks to mizra syarmiza(my pen pall) coz sntiasa bgthu aku pasal lagu2 terbaru band yg aku sgt2 minat nie..huhuhu dikhabarkan pada thun 2009 band ini telah berpecah krn krisis istri andhika(vokalis) dan eren(vokalis ke 2) yg tibe2 brubah fikiran untuk solo..so alhamdulillah pada 2011 nie ada album bru...penantian aku xsia2..hak3..bnyak lg lgu best2 tpi cukup la lgu nie je aku post..liriknye sgt2 aku suka..hak3.lgu nie ditujukan untuk cyg mucuk aku..hohoho.pape pn layan jelah..huhuhuhuhu 



Sampai mati pun engkau takkan ku lepaskan
Akan ku jaga seumur hidupku
Beribu puisi yang ku untaikan untukmu
Ingin ku selalu memiliki kamu
Jangan pernah kau sakiti aku lagi
Cobalah untuk lengkapi hidupku
Ku ingin menjaga dirimu
Tak akan pernah ku sakiti kamu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Hijau Daun-aku dan air mata

hijau daun 
adalah band ketiga yang aku minat coz smua lagu2 dy memang boleh buat masuk mimpi taw,,hahahahah nyanyi mcm malas je,,tapi best..asal la malaysia xde band2 mcm nie,,klu ada pun lagu mcm nakharam je,aku dgr skali trus rasa nk delete trus..huhuhu..pape pn layan jelah...




Lirik Lagu Hijau Daun Aku Dan Air Mata Lyrics
jatuh air mataku iringi remuk redam hatiku
saat ku kehilanganmu
dan hanya rintik hujan yang menemani aku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
di saat aku bertahan, selama ini aku bertahan
lewati semua malam dingin
yang aku pandangi hanyalah langkahmu
reff:
wahai kau air mataku
hanya engkaulah saksi hidupku
saat aku kehilangannya, saat aku kehilangannya
tak pernah aku bertahan, selama ini aku bertahan
lewati semua malam dingin
yang aku pandangi hanyalah langkahmu
repeat reff
jatuhnya pun masih di pangkuanku
tak perlu kau sesali
wahai kau air mataku
wahai kau air mataku
repeat reff
di setiap detak jantungku
hanya engkau yang menemaniku
saat aku kehilangannya, saat aku kehilangannya
(wahai engkau air mataku, hanya engkaulah saksi hidupku)
saat aku kehilangannya, saat aku kehilangannya
jatuh air mataku, iringi remuk redam hatiku

WALI BAND~AKU BUKAN BANG TOYIB


nie adalah lagu baru wali band,,bru 3 bulan lepas,,anyway aku bukanlah seorg yg amat sukakan indognesialan,,tapi aku adalah peminat band2 dy
org sbb lagu smua2 sgt2 best....tajuk lagu nie "aku bukan bang toyib",,,bang toyib ni adalah cerita drama indon,,mcm kite ada 3 abdul n mcm2 lg lh....lgu nie adalah kisah drama lama dyorg..pape pn memang dgr lebih 9 kali pn aku rasa xbosan coz rentak dia mmg happening..huhu layan...




Lirik Lagu Wali Aku Bukan Bang Toyib Lyrics

kau bilang padaku, kau ingin bertemu

ku bilang padamu oh ya nanti dulu
aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
untuk membeli beras dan sebongkah berlian



reff:
sayang, aku bukanlah bang toyib
yang tak pulang-pulang
yang tak pasti kapan dia datang


sabar sayang, sabarlah sebentar

aku pasti pulang karna aku bukan
aku bukan bang toyib


sudah tunggu saja diriku di rumah

jangan marah-marah, duduk yang manis ya
aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
untuk membeli beras dan sebongkah berlian
repeat reff


sayang, aku bukanlah bang toyib uhh

yang tak pulang-pulang
yang tak pasti kapan dia datang


sabar sayang, sabarlah sebentar

aku pasti pulang karna aku bukan
aku bukan aku bukan aku bukan bang toyib