Sunday, 8 May 2011

bile rindu nk menaip..

salam dan selamat hari ibu,,anyway da seminggu gak aku xda wat post ape2 kat blog sbb sibuk menguruskan member2 aku yg balik perlis...pape pn aku adalah seorang blogger yg ske mengarang,,ko xnk baca 2 ko pnye pasal la..hak3..ok2.,,pada minggu lepas aku telah menjemput member2 aku dtg ke umah aku untuk makan tga hari,,yela,,,depa susah nk mai so skali skala mentadarah ape salahnye an..hak3..menu utama ari 2 adalah ayam masak lomak cili api..pearghhh..mmg terangkat la shiyal..hihihihi..pas da sudah makan2 sampai ptg tetibe plak trasa mcm nk g umah pak long (roomate aku) n da smuanye on kami ape lg,,brgerak trus mara la an..hak3 shitbrix gak aku atas moto sbb jauh sgt2 umah dy kat simpang pertang,jelebu(sempadan pahang)..time nk balik 2 plak la mcm2 dugaan yg berlaku..nasib baik ada haji paan (nk g umrah je xlme lg),,dy la yg bawak mcm2 kelengkapan,,pada malam 2 haji paan la hero yg sebenar,,tanpa dy xmgkin kitaorg dpt merasa keempukan tilam kat umah....ahhhhhh senang cite ko tgk jela gambo nie..

makan2 kat umah den..

grak pi umah pak long..


serius amat jauh shiyal,,,hak3..skt bontot kamu tahi tahu!!

dh sgt2 bosan kene la amik gambo,,huhuhu da 2 thun xkonvoi mcm nie taw x,,rndu shiyal zaman2 rempit dlu..uhuhuhu

member sama prktikal aku,,am ngn hafiz,,aku pn xtaw ape yg cuba disampaikan kat aku..hak3..

terminal one seremban yg megah lg indah!! sy sayang negeri sembilan!! hak3


hajat nk g jeram toi xkesampaian sebab kehujanan dan kemalaman..hak3


member wan,remy yg buat seronok lebih bile dpt jalan jauh2..hahahaha

last2 terkandas sampai pkul 2 sebab tayar remy 2 pancit...shit...habis smua kecut pipit sebab smua da basah sebab hujan..ai..macam2..pape pn hari 2 adalah hari yg sgt999 best.....





No comments:

Post a Comment