Sunday, 1 May 2011

Kangen Band - Kehilanganmu Berat Bagiku


salam n selamat pagi,,ermm hari nie aku nk post video je..huhuhuhuu ok2,,kangen band adalah band yang paling2 aku suka,,,dh xda band lain lg dlm dunia nie yg aku suka,,hak3,,,lagu2 dyorang lirik n lagu memang best,,aku respek sgt2 mcm mane dyorg bt lagu,,,dgn adanya lagu nie lengkaplah 38 lagu kangen band dlm simpanan aku.,slalu kebiasaan band malaysia,,bila ada album baru mesti dyorg sumbat kali lagu2 lama,,tapi kangen band nie album baru full lgu2 dlm 2 smua baru taw,wtf about malaysian band!,,.huhuhuhu..thanks to mizra syarmiza(my pen pall) coz sntiasa bgthu aku pasal lagu2 terbaru band yg aku sgt2 minat nie..huhuhu dikhabarkan pada thun 2009 band ini telah berpecah krn krisis istri andhika(vokalis) dan eren(vokalis ke 2) yg tibe2 brubah fikiran untuk solo..so alhamdulillah pada 2011 nie ada album bru...penantian aku xsia2..hak3..bnyak lg lgu best2 tpi cukup la lgu nie je aku post..liriknye sgt2 aku suka..hak3.lgu nie ditujukan untuk cyg mucuk aku..hohoho.pape pn layan jelah..huhuhuhuhu 



Sampai mati pun engkau takkan ku lepaskan
Akan ku jaga seumur hidupku
Beribu puisi yang ku untaikan untukmu
Ingin ku selalu memiliki kamu
Jangan pernah kau sakiti aku lagi
Cobalah untuk lengkapi hidupku
Ku ingin menjaga dirimu
Tak akan pernah ku sakiti kamu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu
Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

3 comments:

  1. kord lagu kehingan mu berat bagi ku
    >> http://kord-gitar-lagu-melayu.blogspot.com/2013/02/kord-lagu-kehilanganmu-berat-bagiku.html

    ReplyDelete
  2. Sama la mcm aku .. band ni paling aku suka dlm dunia ni XD.. tapi sayangnya, diorang dah tukar vokalis an, dodhy pon dah keluar.. so skang jom support band baru andika n dodhy(kangen.lagi) ^^

    ReplyDelete