Tuesday, 17 May 2011

MANCHESTER UNITED WINNER OF BARCLAYS PREMIER LEAGUE 2010/2011

Harapan palsu umat manusia telah dimusnahkan. Singa biru kembali menjadi Singa Sarkis, dirotan dan dilibas dan dipaksa melompat ke dalam gelung api. Itulah tempat sebenar The Pride of London. Sedih dan kejam, tapi itulah nasib jika cuba menjadi harapan palsu umat manusia untuk melawan syaitan merah.

Penganut agama harapan palsu ini ialah penyokong Liverpool kerana selalu berharap kepada takdir untuk memusnahkan harapan syaitan merah merangkul gelaran ke-19..

David Luiz cuba menjelmakan diri menjadi Singa Stamford Bridge dan akhirnya ditinggalkan sendirian menangis dibilik persalinan Chelsea selepas di tengking oleh Ancelloti. Bukan kerana gagal mengekang Chicaritoo, tapi kerana kesalahan meng'feeder' kan lagi bola untuk Chicaritooo menyumbat masuk gol Manchester United pada minit ke....
Minit? saat ke 30! hahahhahaha fcuk chelshit!chicaritooooooooooo!!!!

si kerinting yg sangat banggang!!!!! gol paling laju dlm sejarah EPL-30 saat sial..hahahhhahhahha


Sementara itu, seperti dijangkakan Arsenal kalah selepas menang dengan Manchester United.. Nampaknya pasukan seperti Arsengal, Chelshit, City dan Liverfool ini bermain di EPL hanya untuk menang lawan Manchester United aje. Lain mereka tak kisah. Baik main di liga Daerah Manchester.

Tak kesian ke kat peminat pasukan mereka kat Malaysia ini? Mereka tertekan dan shitbrix kamu tahu??? Mereka terpaksa pura-pura suka AF dan layan Diari AF sebab nak lupakan EPL kerana pasukan kesayangan mereka merupakan LOSER yg sebenarnya. Lupakan kekalahan bodoh pasukan mereka. Mereka ubati hati mereka yang sakit itu dengan mengundi Erul AF9 dan Amir Maharajalawak..
Apa lagi yang mereka ada bila Arsengal kalah, Liverfool kalah dan Chelshit diLOSER KAN?

"Bolasepak bukan hanya untuk Manchester United!!!" Jerit hati mereka!

GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!No comments:

Post a Comment