Wednesday, 18 May 2011

rindu pada sahabat yang lama....

ermm aku bkn lh nk touching or pape jela....cuma luahan sedikit kekesalan......ermmm anyway aku rasa best sgt2 sbb bru pas lpak ngn budak2 batch ke 2 musolla crew...pape pn aku rasa sayu sgt2 bila trpandang sorang mamat@member baik aku sebelum aku g perlis dulu..,,ezany org panggil dy...time aku skola n pas spm dlu aku sgt2 rapat ngn dy,,tiap2 malam lepak same2,snuker n karaoke.,mane2 aku g aku msti bawak dy..2 la hidup aku tiap2 hari ngn dy..bila hujung mggu je mesti g mancing n sampai buat kolam bela ikan keli n bela mcm2 ikan yg kiteorg pancing...dia nie budak k.l n aku respek ngn dy coz blh masuk n hdp dlm suasana kg..aku stat xrapat ngn dy bila aku blah g perlis..pas 2 entah mane2 budak dy campur trus xjd mcm org da skrg..ermmmm nk wat mcm mane,,tgur pn da xguna.. 

bila jmpe je td ayat first dy time nmpk aku 'sial ko mir,,lama xjumpa,,aku nk repeat snuker ngn kau,,mati tanam  hidup balik pn aku xkn lupa aku kalah 9 frame dari 10 frame yg aku lwn ko,teruk sial aku kene!!'..aku hanya mmpu snyum je sbb lepas dia kalah teruk ngn aku 2 lah aku slalu tgk dia berlatih main sungguh2...n aku rasa klu aku lawan dia skrang memang teruk aku kena..hak33...enthla..dulu masa lpak ngn aku mmg ok je dy nie,,skrang? ermm malas nk ckp..,,hope ko epy ngn hdup ko skrang k...walaupun da xrapat mcm dlu aku ttp anggp kau shabat baik aku...ermmm..dala,,damnshit! aku bencikan kesedihan..ermm pape pn aku ttp blh senyum sampai pipi sbb bnda yg slama nie aku cari2 aku da dpt..hahahha album kangen band 2011..hahahahha mmg trbaik la..huhuhuhu dala..aku nk solat (cewah,ha3)..k2,,blah dlu.ini antara best dgn xbest kamu tahu!!

hak3..aku rindu kau yg dulu,..huhuhu,,asal plak aku nie sial..hak3

da jd artis da skrang,,ha33 pape jela,,asalkan ko epy ngn hdup ko..hak3


bnda alah nie la yg aku cari2...last2 dpt jugak..yeaaa,,yeaa..,si zany nie la org first yg bluetooth lagu kangen band kt aku taw..huhuhu.ermmmm bt sronok padia mer?? ermm



No comments:

Post a Comment