Saturday, 18 June 2011

best bila lagu belum release aku da tahu..huhuhuhuhu

ermmm selepas mengenali epy ukays n slalu lepak ngn dia barulah aku menjadi fans ukays yg tegar..hak3...pape pn suara epy nie mmg style...aku dgr dpn2 dia nyanyi pakai mic or xpakai memang sama je suara dia,,,langsung xberubah,,xkira la korang record gne henpon,ckp face to face,,trgelak skalipun mcm 2 jugak la suara dia...dia nie bkn suara orang taw.,stahu aku dia nie jaga suara sejak kecik lagi,memang aku xhairan la mcm 2 suara dia..ok2..hari nie aku bkn nk story pasal epy,,aku nk story pasal lagu baru ukays yg blm kuar lg,,tadi sempat tgk wall amy ukays (gitarist ukays) dia ada sebut pasal lagu baru,,padahal lagu 2 aku rasa ada dlm stahun dh dlm henpon aku,(stat aku kenal epy time mle2 masuk ukays dlu)...hak3..siap chat ngn amy ukays,dia suruh rahsiakan lagu 2 dulu sbb 2 lagu untuk albun kedua ukays...hahahah ai..tepuk dahi trus aku..hak3..  pape pn aku pnah berduet ngn amy ukays n dia penah tnya aku bila nk buat album,suara da smart,,,hahahahha,.xpenah2 artis tnya aku bila nk buat album,,,,trdiam gak aku bila dia tnya mcm 2,.ada masa t aku upload video 2 dlm blog nie k..ukays tetap paling best!!!!

             
hak3,,terpaksa di cut banyak sgt komen org lain..hak3,,yg mahalnye amy sndri ckp yg dua rangkap aku tulis 2 btul..hahahhahahaha dan lepas 2...........................

<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

siap chat lg ckp jgn bgthu org lagu baru 2,,lirik pn jgn tulis penuh..hak3..yela bang,,,pape pn xsabar nk tnggu album ke 2 ukays...agak best je bunyinye..

poster sign epy n amy ukays..pape pn..serius lagu2 ukays yg baru sangat best dowl!!!





No comments:

Post a Comment