Wednesday, 1 June 2011

CARA-CARA MEMBERSIHKAN PC....

salam sejahtera dan selamat hari raya....ok2 first aku nk mntk maaf zahir sbb da lama xmenulis,jmput la dtg rumah,,aku x tulis sbb busy ngn mcm2 benda..,,merayau ke sana kemari je keje...huhuhu ok2..memandangkan aku adalah pelajar jurusan komputer..aku nk berkongsi serba sedikit tips dan cara-cara yg betul untuk menjaga pc kita bak kate org 'sharing is sexy'..(kple abah ea,ha9).

k2.pada yg xda pc 2 korang nk buat kat laptop pn boleh..hak3.pc nie mcm kite smua taw,memang kene jaga la kan..bnda nk guna lama.,,same gak mcm mencirit 2..bnda nk guna lama,,berak namo teran2,makan betik banyak2..t da buasir susah..bnda nk guna lama..btul x???? nampak cam xdo kono mengono yo an?? x2,,jgn buat muko tokojut!! hahahahah mcm2 cara lgi nk bersih kan pc kamu taw...nie merupakan tips yg effektif,,sonang dan menjimatkan masa...semudah ABC jo,pas baca nie cuba try k..."ilmu tanpa amal ibarat pokok yg tidak berbuah,,kira mcm pokok bungo la lebih kurang"..hahahahahahahha.smua org telah mencuba,dan hasilnya amat memuaskan..anda bila lagi????
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

kompem boroseh sumo ea bahagian pc korang..hahahaha

<
<
<

INI SANGAT BEST!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHA


No comments:

Post a Comment