Saturday, 18 June 2011

ermm risaukan report yg xsiap2.shit!

ermm makin lama aku makin malas n xda masa nk berblogger sbb risau n sibuk siapkan report yg sememangnye xbest nie...banyak bnda aku xbuat lg..memang kene mengadap da smggu 2 nie...hak3..arghhhh pening kple aku menaip stiap masa,.,,ermm life aku da xmacam org biasa,,da mcm manusia pelik pn ada..aku bangun2 pgi da pkul 10 (huhuuhu jujur nie,,hak3),,pas da bngun 2 mandi2 smua,lepak2 ngn family kul 2 ptg aku da kluar g umah member baik aku,g main game online,,,xcukup ngn game dlm laptop stat lepas asar masa untk main badminton smpai pukol 7.30..mandi2,solat smua,dalam 9.30 kuar balik g futsal or badminton lagi sampai  la kul 11,,,kot xbuat pape pn g kumpul ngn mmber2 pekena tea kedai mamak sambil mengutuk org,kadang2 lpak sampai tampin or klu ada mud trus lepak melaka..hak3..dalam kul 3 pg baru grak balik..

.sampai umah xtido lg,,g masak pe patut sbb aku klu tido lambat keje aku makan je,,hahahahahha 2 la life aku stiap hari..org kata bia puas bujang dulu,,da kawin t baru brubah,,hak3..aku yakin da kawin t aku xmcm nie sbb da puas idup bujang..hahahahaha,mcm gampang..nasib baik family aku jenis memahami n xpenah mara aku sbb aku pn blaja jauh,aku la satu2nye anak cikgu yg boleh kluar malam,,thanks to my babah coz sntiasa mmhmi aku,,selamat hari bapa,abg sayang abah sgt9999.,,,anyway time mmber2 ramai mcm nie la nk lepak sama2,,pas nie tah bila2 jumpa,,raya nie pn xsmua mmber aku balik..

dala,,stop cite pasal life sbb aku pn xske crita pasal aku sebenarnye.hak3..,,ermm 2 hari lepas aku teman akak member aku g interview keje kerajaan kat seremban,,,shitbrix gak aku ke hulu dan ke hilir tanpa hala tuju umpama nahkoda kehilangan arah dayungan dan tenggelam di lautan keasyikkan..hahahahhaha mcm bodoh shiyal ayat aku..hahahahha k2..pape pn itu memang sangat best!!!!

amir izzudin yg xpenah menolak pelawaan sekiranya ingin mengambil gambarnye (ini bkn bob taw)..hahahahahhaha

kebosanan membuatkan aku merewang2 di sekitar seremban tanah tumpah darah aku nie..huhuhuuhuhu

org amik pic dia pun merengek nk kali..bantai la,,t berkedut mencirit ko t aku gak yg susah,hak3

'kura2 emas' monchester..sape taw meaning "kura2 emas" 2 diam2 sudah lh k..

nie la admin blog nie..hahahahhahahah penuh pic ko je..hak3..aku nie pemalu sket nk tngkap gambo..pape pn report aku kene siapkan jugak..shiiiaaatttttttttttbbbrrriiiixxx btullll laaaaaa!!!!!!








No comments:

Post a Comment