Sunday, 24 July 2011

my gheeco chieco merayap2 di utara tanah air.

ermmm da dekat 3minggu aku lepak dan bermastautin kat bumi pauh putra tercinta nie...da mcm2 bnda aku buat,,,rini genap 20tahun 8 hari umur aku,,da besar da anak bederi sham nie..hak3..hope da besar prangai pn lg matang la an..,saat nie jarang2 aku mengarang kt blog xbrape best nie sbb aku kene mengadap bnda yg agak xbest skrang (study)..dala..aku nk g wat asaignment java programming,,,satgi marah plak pakcik ultromen...kmbali ke tajuk asal post nie,,,nama mgarut 2 la nama manje salah satu moto aku..hahahaha..dala,,korang dok baca ape?..ermmm kalau kau mengaku ko bodoh ko bacalah bnda nie,,klu ko mengaku ko sangat-sangat bodoh teruskan lah baca..asal ko mengaku ko bodoh??? BODOH BETUL!!! hahahahahahaha..gurau2 je..k2,,que pasa loco...salam....

ini sangat best!!


brjaya gak manje aku nie jejak padang bsaq..huhuhu

SYNTAX DIP FC,,tu lah nama team bola klas aku..huhuhu

warm up sblum game..huhu


diploma in programming(DIP)...mampukah aku menghabiskannye..hurmmm







Wednesday, 20 July 2011

yeahhhh....arghhhhhh!!!

study membuatkan hidup aku sibuk dan terlalu penat,,,smpai xda masa nk update blog,,dgn bnyak subjek killer n bnyak project kene bt...aku ttp try luangkan masa ketika semua org sibuk menelaah mimpi..hak3..perlis nie walaupun bosan still rasa happening kerana jamban kt umah sewa aku nie jamban cangkung,,so aku masih dpt merasa klimaks meneran berak sepuas-puasnye,,aku amat bencikan jamban duduk kerana mencirit akan tersepit,,berak jadi kemek dn xcntik..hahahahaha aku dlm proses menjaga stamina sebab ada tournament bola kt pauh putra nie..da lma sgt aku sibuk membuncitkan perut,,so inilah masa yg sesuai untuk kembali berbisa..hahahaha okay2,,walaupun aku xslalu update blog,,tpi aku still sygkan blog yg xbrape best nih..hak3..ok2..berbalik kepada crita sebenar..aku pn xbrape paham ape motip minah legam nie wat mcm 2..aku ghasa depa smua nie da xdak keja len lh dh..padan la mke,,sape suh cari pasai,,ajaq mke ang..huhuhu ko tngk jela,,sebenarnye aku pn xtaw ape motif aku ltak video nie dlm blog aku..hahahahahahhahahahahaha


Tuesday, 12 July 2011

first klas yg agak damn!!

tadi merupakan first klas aku setelah 9 bulan xmasuk klas...agak xbest sbb subjek2 smua subjek mcm killer je...lecturer smua mcm tegas je,,ai..algorithm and data structure merupakan subjek programming untuk sem nie...yg object oriented and C++ pn xhabis mengaji lagi,,xtaw la pe nasib aku..hope okay la sem nie...computer agriculture pn mcm xsronok je tgk..ai..fcuk...mood stdy aku belom sampai lagi...aku kt mana nie?? arghhhhh!!!!! X BEST!!!

Saturday, 9 July 2011

hidup.....

kau masih ingat ketika dia disampingmu
Kau masih ingat ketika dia selalu mendengarkanmu
Kau masih ingat ketika dia selalu mencari tau kabarmu
Dan kau masih ingat ketika dia cemas kalau kau sakit

Kau masih ingat ketika dia dalam bahagia
Kau masih ingat ketika dia dirundung kesedihan
Kau masih ingat ketika dia diselimuti kebimbangan
Kau masih ingat ketika dia diantara pilihan sulit

Ingatanmu adalah laramu
Kenanganmu adalah asa yang terbuang
Citamu adalah palsu terbungkus kenistaan
Itulah hidup

Hidup adalah alam maya
Tangis, tertawa, sedih, ceria mewarnai hidup yang fana
Termakan waktu yang enggan kan menoleh
Terhapuskan senja yang takkan seterang tadi sore

Bila hidup berakhir…
Mungkin makna hidup takkan pernah terjawab
Karena hidup adalah misteri
Yang tak seorangpun akan sanggup menerkanya.

Hiduplah untuk kehidupan
Dan matilah karena Akhirat…..

Tuesday, 5 July 2011

fuckin perch,,,damnshit!!

aku bukanlah seorang sosialis atau politican...suara dari org2 mcm aku xmgkin akan didengari,,aku xpandai berjanji sana sini,,pandai mengutarakan pendapat juga tidak sama sekali pandai menjalakan tugas dengan sempurna.cuma aku berharap sekelumit simpati dan secebis perhatian supaya suara aku didengari..aku sayangkan tanah tumpah darah aku,malaysia bumi bertuah ini,,selagi hayat dikandung badan,selagi nafas masih menghela aku memohon,,sedarlah melayu2 sekelian,,hentikan gangguan keamanan ini,,apakah kamu masih ingin melihat anak bangsa kita diperanaktirikan,,sudah lupakah kalian jasa2 pejuang2 tanah melayu terdahulu,,membanting keringat,menumpahkan darah,mengorbankan diri,,demi apa???? demi kemerdekaan yang kita kecapi pada hari ini,,aku tahu,,mempertahankan lebih payah daipada mencari..tapi cukuplah sekadar memboikot perhimpunan-perhimpunan yg boleh merosakkan imej negara..lebih memalukan,,parti-parti pembangkangkang yg merupakan anak bangsa melayu kita sendiri sanggup menggadaikan maruah bangsa,,berpaling daripada saudara sesama sendiri demi kepentingan POLITIK!!! sudah lupakah kalian pada tragedi 13 mei??,jurus silat parang terbang,selendang merah??? tidak perlulah menunggu sehingga berlaku pertumpahan darah baru hendak bersatu..aku lihat layu dalam melayu..aku sayu...dan sebenarnya kita sendiri yang membiarkan bunga raya kembang mekar tak cantik...nenek moyang kita kaya raya,dan jangan sesekali digadai hartanya..TIDAK MELAYU HILANG DI DUNIA....ya!  tapi apa guna tidak hilang didunia jika kudrat tidak dirasa.rela mengikut dari mengepala..sedarlah bangsa melayu sekelian..ini adalah suara seorang budak hingusan seperti aku,,harus diingat,,generasi inilah yang bakal mencorakkan negara..jaga lah harta kami,,bumi tercinta kami,keaman kami agar satu hari nanti kami dapat mencorakkan sendiri bumi tanah tumpah darah kami ini..bangunlah MELAYU,,walau berbeza fahaman politik,,kita masih lagi bangsa serumpun...usah ditunggu matahari mati...dengan nama allah,,akan ku pertahankan bumi malaysia tercinta ini walaupun tinggal sekangkang kera,,kerana aku tahu,,itu adalah tanggungjawab aku,,meneruskan kesinambungan nenek moyang kita....._coretan dari blogger hingusan_aana capilla siempre....


FUCK OFF KORANG PNYE BERSIH!! G CEBOK MUKA DLU BARU SIBUK NK BERSIH2..MLUT SERUPA LONGKANG MAU BIKIN MASALAH LG!!


SHIT!!


yang nie lg fail...gunakan agama untuk politik..ht aku da tawar untuk pas!!

SERIUS FAIL!!!!

kepala abah kau!! kau la hanjing sebenarnye!!!







Monday, 4 July 2011

kepada sape yg ske cakap 'BONGEK'..huhuhuhuhuhu

ermm da besawang da blog aku nie aku tgk..da mcm tercirit besepah dlm sluar..hahahaha lama gak aku xbt post2 baru sbb leka menyiapkan report yg mcm nokharam,,,aku bencikan kerja2 seni mcm 2,,nk mengadap laptop sampai berjam mmg bkn kegemaran aku..huhuhuh innalillah report aku tlah berjaya diseleseikan..t.kasih kepada mak cik rokiah,,pak cik hamdan tukimin,penjual goreng pisang,,turut xdilupakan juga ah-fatt kedai moto serta murugan A/L muriappan vijay satiskumar kerana telah bnyk mmberi sokongan dan dorongan moral,walaupun aku xpenah blaja pndidikan moral...hahaha pe aku mengarut nie shiyal..ha3.

.aku baru balik dari kg tercinta kerana menghadiri kenduri arwah atuk aku yg ke 100 hari,,masya allah smua brjalan lancar,,ok2..berbalik kepada tajuk asal post nie,,ramai gak aku tgk segerombolan manusia suka ckp 'bongek,bongek'..tahi tahu xkorang sebenanye tu ayat nogori sombilan..bukan bongek,,,HONGEK@BANGEK@BONGOK..huhuhuu 2 la ayt sebenanye....dlm bhasa noismilan mmbawa maksud lbh kurang mcm 'kepala otak kau'...lbh kurang camtu la an..hak3..BONGEK adalah nama tempat yg trdapat di rembau,noismilan...pada yg ske ckp bongek2 tu,,hentikan la gangguan seksual terhadap kaum lelaki ok....nk cite pasal sejarah kang panjang plak..hahah bongek 2 nama org asli sebenarnye n bla bla bla....malas aku nk cite..korang pn bkn ske mmbaca,,,hahahahah  so inilah bukti edisi siasesat yg mengatakan bongek adalah tempat di nogori sombilan...huhuhuhu INI SANGAT BEST!!


nama gunung tu sebenarnye GUNUNG ATUK KAU!!!! hahahahaha