Sunday, 24 July 2011

my gheeco chieco merayap2 di utara tanah air.

ermmm da dekat 3minggu aku lepak dan bermastautin kat bumi pauh putra tercinta nie...da mcm2 bnda aku buat,,,rini genap 20tahun 8 hari umur aku,,da besar da anak bederi sham nie..hak3..hope da besar prangai pn lg matang la an..,saat nie jarang2 aku mengarang kt blog xbrape best nie sbb aku kene mengadap bnda yg agak xbest skrang (study)..dala..aku nk g wat asaignment java programming,,,satgi marah plak pakcik ultromen...kmbali ke tajuk asal post nie,,,nama mgarut 2 la nama manje salah satu moto aku..hahahaha..dala,,korang dok baca ape?..ermmm kalau kau mengaku ko bodoh ko bacalah bnda nie,,klu ko mengaku ko sangat-sangat bodoh teruskan lah baca..asal ko mengaku ko bodoh??? BODOH BETUL!!! hahahahahahaha..gurau2 je..k2,,que pasa loco...salam....

ini sangat best!!


brjaya gak manje aku nie jejak padang bsaq..huhuhu

SYNTAX DIP FC,,tu lah nama team bola klas aku..huhuhu

warm up sblum game..huhu


diploma in programming(DIP)...mampukah aku menghabiskannye..hurmmm







No comments:

Post a Comment