Monday, 29 August 2011

SAY FUCKIN 4 ARSENAL...

m.u telah naik hangin lalu mencabul kehormatan arsengal dgn sadis tanpa belas kasihan...8-2 adalah angka yang sesuai untuk team banggang seperti arsenal...sadarlah...de gea lg hebat dari keeper mke gay arsenal..hahahahhahaha GLORY-GLORY MAN UNITED!!!! 
-AANA CAPILLA SIEMPRE-

SELAMAT HARI RAYA......

selamat hari raya diucapkan kepada semua pembaca setia blog yg xbest nie...hahahah mcm xcye je sebulan puasa sudah berlalu...cukupkah amal kita semua? diharap akan berjumpa lgi di aidilfitri akan datang...tahun nie raya aku amat hambar,,berbandaing tahun lepas,,aku beraya bersama-sama arwah atuk n moyang aku,,dua insan nie xpenah lupa menanyakan khabar aku sewaktu aku kat perlis...dlm ramai2 adik bradik aku,,moyang aku ingat nama aku je...sebak pn ada,,,pape pn esk aku akn pergi ke kubur untuk sedekahkan alfatihah dan mengucapkan selamat hari raya kepada mereka..,semangat mereka still kekal dlm hati aku,,esk adalah hari untuk bergembira,,hari yang bermakna kerana esk adalah hari kemenangan seluruh umat islam,,xelok bersedih2 k..aku nk grak balik kampung aku di rembau.n.sembilan jap lg..pape pn slamat arie ghayer yup..ini sangat best!!!..


selamat arie raya yup...



raya tahun lepas..hihihih


INI SANGAT BEST!!!



Radja - Salam Lebaran


hari 2 aku ada postkan pasal lagu radja yang sangat best..lagu pasal sahur..klu xdgr lagi leh klik kt sini radja-sahur...so rini aku nk bg korang dengar lagu raya radja plak..hahahahahhahaha xblh blah ble takbir pn leh wat muzik,,,hahahha serius ini sangat best!!!!!!!

Monday, 22 August 2011

MANCHESTER UNITED TRANSFER 2011::::::::

beberapa hari lalu,,member baik aku ada mengirimkan pic player baru yang dibeli oleh club chelsea,,klu nk tgk leh tapi wajib tahan gelak,,..nk tgk gak klik link: pa'an chelsea 

tak perlu di perhebahkan lagi kekuatan syaitan merah yang sememangnye sentiasa hebat setiap musim,,xkisah lah player baru or x,,,arsenal seperti biasa,,kelab yang sememangnye miskin ini hanyalah membeli budak2 hingusan yang langsung xberguna,,klu ada yang power pn habis dijual,,,liverfool tampak perubahan di dalam kekuatan pasukan selepas kenny daglish dilantik,ia belum cukup untuk memadamkan api neraka di stadium old trafford...chelsea sememangnye banggang membeli striker bebal yang langsung xberkemampuan menjaringkan gol,,tampak tiada pembelian pemain best oleh chelsea melainkan ROMELU LUKAKU!! hahahahaha to arsengal,chelshit n loserfool,,berhentilah membayangkan kejuaran epl,,ia umpama mengidam sirap bandung ais di tengah hari pada bulan puasa,,MAKRUH hukumnya....hahahahhahahaha




ok2,,pada hari nie aku nk tunjukkan pemain2 baru yang dibeli oleh MANCHESTER UNITED...


David De Gea yang baru dibeli dari atletico madrid ini merupakan keeper baru man.united,,berumur 20 tahun dan merupakan keeper utama bawah 21 sepanyol...

ashley young ini xperlu disangkalkan lagi kehebatannya bermain di bahagian sayap,,merupakan pemain utama  England..dibeli daripada aston villa dan baru berumur 24 tahun...

Phill Jones baru dibeli daripada blackburn rovers pada akhir musim lalu,,merupakan pemain pertahanan yang berkebolehan mengemudi jentera pertahanan walaupun tanpa vidic dan ferdinand..pemain muda skuad england...

Wesley Sneijder..pemain yang sedang dalam pemburuan manchester united,,,merupakan pemain utama belanda,,salah satu pemain yang layak mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Pual Scholes..

bernaunglah bersama-sama syaitan merah!! nescaya ia tidak menghampakan anda,,,, hahahah GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!!



jersy away manchester united..
Jersy home yang sgt style,,sape nk mintak tolong aku belikan jersy nie leh la pm,,M.U je sebab tangan aku jijik nk sentuh jersy arsengal,liverfool n chelsea..jatuh hukum haram klu aku beli jersy pasukan lain..hahahhahahhahahahahahaha


 INI SANGAT BEST!!!

Saturday, 20 August 2011

the zorro...


video banggang nie aku xtaw sape yg letak....pearghhhhh xsanggup aku nk tgk....kot aku dpt pancung kepala mamat lahanat nie msti best an..hak3...Serius ini Fuck xbest!!!!!

Thursday, 18 August 2011

puasa mengajar ku erti kesebaran.....

assalammualaikum dan selamat berpuasa kepada semua rakan2,,,,,,kt mana pn korang berada,,aku xpnah lupakan korang setiap masa,,,nk2 lg member2 sejak kecik...mngenali korang mrupakan pngalaman paling best best dlm idup aku...entah nape ptg2 nie tibe2 tertouching plak...aku da pnt n letih la duk sini,,sikit pn xkena ngn cara idup aku,,nsb bek la member2 kt perlis nie xdala skema sgt..kot skema mcm ktua klas aku smua memang mati akal aku..lantak la ko nk ckp pe,,mmg ko skema pn...time bln2 puasa nie la mcm2 masalah dtg,,,,smua org nk cari pasal..,.dhlah,,just say fuckin shit..jika sblum2 nie pintu mnjadi tmpat pelepas geram,,skrang blog mnjadi tmpat aku melepaskan masalah,,,klu stakat baca pas 2 nk mengutuk...ko blh jalan trus,,belok kanan,,n g mampos..

dala,,aku bkn bob nk bt ayat2 jiwang...aku xpandai...hurm...dgr lagu2 raya trasa tringin sgt2 nk balik,,da xsabar rasanya nk main meriam tanah n di rush oleh polis,,lari beramai2,,bt mke serius dpn polis..hahaha aku rndu knangan 2 smua..raya thun nie sorang member aku da jadi polis n sorang lg da jadi askar..cpt btul masa berlalu kn,,taw2 kite da bsar je..hope prangai korang xbrubah..kot sape2 nk dtg raya umah aku dtg lh,,tapi mmg aku xda kt umah,,nk lepak n tido umah smua 'mak2' aku..hak3,,kiteorg da rapat sjak kecik n bg kiteorg rmah member merupakan rmah sndri...hak3..to my family..angah syg sgt2 kt smua..

style..hak3..


ble lg agaknye nk konvoi mcm nie,,rndu shiyal...


raya 2 tahun lepas...raya thun nie nk mrayau puas2..hak3


thanks to acip yg banyak tlg aku,,trutamanye time aku excident 2bln lpas..

dala kete itam,,aku plak xbrape putih,,cantik!! hahahhahahahha

rndu nk gaduh ngn ko..hahaha

my first babah n ibu pic,,hak3,,nie la nyawa aku...

ble nk balik nie??,..perlis sangat xbest!!

pas nie leh la ajar angah CPR..hahahahahahha

tahniah sbb da berjaya buktikan kt angah..style..


INI SANGAT BEST!!!!!!!
PERLIS SGT2 XBEST!!!















Sunday, 14 August 2011

Mentadarah berjemaah di kola pearl-lace~~~~

assalammualaikum dan selamat hari gawai kepada tiang bu nian,,bu tha troing dan xdilupakan juga saudara suebsak panseub serta penduduk slovakia sekelian...berduduk nye sy disini adalah untuk menceritakan beberapa kisah donggeng rakyat iaitu ultromen dan 40 orang penyamun...seperti yang kita sedia maklum pemanasan global yang ketara menyebabkan kesan rumah hijau yang teruk kepada alam sekitar..tungtas kepada inuansi tersebut menyebabkan proses penyahtinjaan menjadi tersumbat lalu berlakulah pendarahan jobur dan shitbrix yg melampau-lampau....

dahla,,cerita kt atas 2 xda kemenenge pn dgn tajuk perbahasan kita pada harie nie,,arghhhh dahla,,ckp street...semalam aku bersama-sama puak-puak DIP5B telah berkampung seketika di kola rantai mutira pearl-lace untuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang muslim yang taat iaitu berpuasa dan kemudiannye berbuka..(walaupun xsemua yg hadir 2 puasa,,mcm la aku xtaw)...hahahahaha xpe2..creadit to misya n banu yang sudi mengabaikan study seketika untuk bersama-sama memeriahkan majlis..hak3..xdilupakan juga bob@amir yang sudi menjadi kambing hitam  untuk melayan kiteorg..

alhamdulillah 2 pihak yang berbalah boleh duduk dlm 1 meja,mengabaikan persengketaan demi sesuap nasik.hak3.walaupun ada yang terSAIFUL BUKHARI,berlaku pendaran jubor dan memandang serius antara satu sama lain..walaubagaimana pun korang tetap classmate yang serius best!! bese lah gaduh2,sedangkan lidah lagi tergigit inikan mula classmate..hahahahaha

majlis ini deserikan lagi dengan kehadiran lecturer mana xtaw. hujan membuatkan suasana lebih romantik..tanpa menghiraukan org sekekiling serta berbekalkan nafsu kelaparan yang membuak2,,kami telah membelasah dengan sadis sotong tepung,,ekor ikan bakar,sayur kailan,tom yam,teloq n kepala siakap 3rasa..,hahaha dahla,,penat la nk menulis,,dok baca pe lg,,cut..cut....woi,,dah2,,jangan baca....jgn teruskan membaca...asal dak2 DIP5B nie xpham bahasa????...hihihi k2...pape pun INI SANGAT BEST!!!!!

yeah!!..artis jemputan,,misya umar dan nanu banu...


shahir kebahagian dalam perpisahan juga sempat meluangkan masa bersama.


org sibuk nk amik gamba ko pun nk amik gak paan..hah amik..tanya paan,,pic nie dlm henpon dy..hahaha


cover sket...terserlah kelaparannye 2..kahkahkah..

pic sepinggan ekor ikan bakar tertinggal..hak3..sekor siakap n smua bnda2 di melantak oleh 4 org secara berjemaah..

muka jejaka idaman dip5b yang xpernah ponteng puasa..hak3..senyum xperlu kata apa2..lalalalallalala

bersama org kuat dip5b..abg kami semua..shah maula..yeyyy!!

bila da lapar mula la bergaduh dua2 roomate nie..hahahahaha

muka-muka ceria je pas masing2 perut da kembong..hak3..

budak dip5b yang sangat kepoh@kecoh...errrr "sape nie? dy g bazar,,nie roomate dy"..hahahahahha


am bersama adik kesayanggannya..TURMIZI...

kepada sesiapa yang mukanya xda dalam nie memang korang bernasib malang sebab perut aku da meragam nk g berak...sape yg ada pic2 best leh la bg aku bia aku tampalkan dlm blog nie....


PIC TERBAIK DIMENANGGI OLEH:::
<
<
<
<

YEAHHHH..pemenangnye adalah pak long!! org smua sibuk da habis makan tinggal dy sorang je sibuk menala makanan lagi...nasib bek ko roomate kesayangan aku sjak sem satu..klu x memang aku xmengaku..hahahahahhahahahahha





Yeahhhhh!! INI SANGAT BEST!!!!!











Friday, 12 August 2011

Tribute To Nirvana~~~~~~~

aku adalah seorang peminat nirvana yang tegar,,so hari nie aku nk story cket pasal band yang aku sayangi nie,walaupun aku dh crita dlu tapi aku penye pasal la nk crita balik sambungannye..hahahhahaha...

Nirvana adalah band yang berasal dari kota Aberdeen, Washington, USA. Band ini didirikan oleh Kurt Donald Cobain (1967-1994) Lead Gitar/ vocalist,dengan rakan baiknya,Krist Novoselic - Bass. Band beberapa kali menukar ahlinya,misalnya chad channing yang pada mulanya merupakan drummer di awal penubuhan nirvana.  akibat tdak sefahaman,chad akhirnya shitbrix lalu kurt cobain memutuskan untuk mengambil dave grohl sebagai drummer yang baru,,gabungan tiga mamat nie mmbuatkan nirvana gah diseluruh dunia.

Nirvana mula menempa nama setelah berhijrah ke seattle,USA yang lebih terkenal dengan aliran muzik grunge.

Nirvana mula terkenal selepas terhasilnya album ke 2 mereka iaitu 'nevermind' yang dihasilkan selepas album 'bleach'. Nevermind diterbitkan sekitar 1991 dengal lagu berpuaka yang bertajuk 'smells like teen spirit',. Album ini terus melonjak di carta billbord chart mengalahkan album Michael Jackson yang kononnya merupakan album terlaris sepanjang zaman..

hari x selalunya sentiasa cerah,,kepopularan nirvana akhirnya dicemari dengan dasar resis yang dinaunggi USA,,kerajaan USA kursusnya menganggap nirvana merupakan band 'perosak' dimana pada ketika itu semua lagu2 yang diterbitkan perlulah mempunyai mesej anti perkauman.seperti yang kita sedia maklum,perbezaan warna kulit merupakan masalah perkauman terbesar di USA pada ketika itu. Bertentangan dengan nirvana yang lebih banyak membawa mesej berbentuk keamanan dan cintakan kedamaian di dalam setiap lirik lagunya. Akibat daripada permasalahan tersebut,(dikatakan dinaungi freemasaon),kurt cobain menjadi tertekan,,kurt yang lebih terkenal dengan panggilan ('god of rock',kerana aliran alternatif punk yang dibawa nirvana membuatkan aliran muzik berevolusi) akhirnya mengambil jalan mudah melepaskan tekanan dengan pengambilan dadah.


Nirvana dibubarkan selepas kematian kurt cobain pada 1994,,sehingga sekarang kes kematian kurt cobain yang dikatakan membunuh diri masih lagi belum ditutup kerana terdapat pelbagai persoalan ketika kematiannya,kurt membunuh diri atau dibunuh???...ia juga lebih dIkatakan mati akibat 'dasar kerajaan' pada ketika itu. antara persoalan yang timbul termasuklah kurt adalah seorang kidal (left handed) tetapi bagaimana lubang tembakan dikepalanya de sebelah kanan,hasil penyelidikan makmal,kandungan dadah di dalam darah kurt terlalu banyak,amatlah mustahil kurt mampu mengangkat pistol(short gun) pada ketika itu..

selepas 17 tahun kematian dan kehilangan Nirvana,band ini terus segar dihati pengikut aliran mainstream grunge.terutamanya aku...kerinduan terhadap nirvana membuatkan aku still cintakan aliran muzik alternatif punk yang banyak dibawa oleh band linkin park,silverchair,pearl-jam,the rasmus,muse,simple plan,my chemical romance,foo fighter dan avenged sevenfold.maksud grunge adlah:
G-get
R-ready
U-unite
N-not
G-get 
E-enemy..





kurtcobain....


Smells Like Teen Spirit....nirvana's famous song spanjang zaman,,abah aku pn taw lagu nie..hak3...GRUNGE NOT DEAD!!!

Thursday, 11 August 2011

serius cam gampang!!! hahaha

video ini menunjukkan bagaimana cara-cara merasai nikmat memakan aiskrim...hahaha korang leh la cube klu agak2 nk rasa klimaks makan aiskrim sepuasnye...hahahahahahahah


kebosanan membuatkan aku kelaparan...

mood aku menulis blog bnyak terbantut dek akibat masalah card reader n usb wire henpon aku tah mana2 g,nk bluetooth kt lappy..xda driver plak sbb bru format.,,aku merupakan seorang lelaki yg sangat ske main campak2 barang merata-rata..hahahaha bak kata roomate trsayang aku...mencari merupakan hobi masa lapang aku,,,da cari2 xjumpa aku jadi fed up,,da fed up 2 mcm bese la..aku sepak je bnda pe ada dpn mate....ermm byk bnda aku nk crita tapi pic smua de dlm henpon aku,,

xsronok la tlis article tnpa pembuktian,,itu bkn ciri2 manusia yg best...,..takpe la,,aku biakan blog yg xbrape best nie bersarang dlu...aku akn kmbali berbisa setelah aku mnjumpai card reader aku..hahahahaha..kelaparan membuatkan jiwa aku xtenteram,,jiwa kosong,naluri belas kasihan menjadi tipis,,,berak mnjadi xsmpurna,,shitbrix yg melampau2,,,,itu adalah gejala sosial yg biasa brlaku bila aku puasa...hurmmm..dala,,aku nk mndi,,bazar kian sayup memanggil tu...aku tinggalkan korang smua dgn 1 story yg serius agk best..pada yg trasa 2 maap la ye..hahahahahahahhahahhahahhahaha..


kucing jantan:  kita berpisah!!
kucing betina:  ape??

kucing jantan:  awak bukan kucing betina!!
kucing betina:  ape maksud awak??
kucing jantan:  perempuan mana ada misai,,,
kucing betina:  !@#%^&



hahahaha,,thanks sape yg sudi meluangkan masa mmbaca..korang smua memang best..


selamat berpuasa dan selamat berbuka kepada smua yup...klu xnk puasa 2 jgn lpe hello2 aku,..berdosa makan sorang2..hahahahahahahha


Wednesday, 3 August 2011

Anna Yg Ku Cinta-epy ukays.....

aku pn xtaw sape anna nie,,dalam diam2 tibe2 ada 2 nama yg naik..hak3,,congrats epy,,jmpe t aku nk interview ape punca lgu nie dibuat...setahu aku setiap lagu yg dibuat oleh epy nie atau nama glamernye epy ukays ada kene mengena dgn idup dy...xmgkin nie nama awek penang dy..huhuhuhu.mmg lentok habis aku dgr..pape pn INI SANGAT BEST!!!

Monday, 1 August 2011

Radja - Sahur


sebelum tu elok korang pause radio online kat kanan tu n play benda alah ni..takut tak dengaq plak nanti.
tahun nie merupakan tahun terakhir aku berpose di pearl-lace indra kayangan nie,,memandangkan esok da sahur,jom reramai kita layan lagu nie,,kompem menceriakan sahur anda setiap hari,,hahaha berak yang keras jgn disangka tiada yg cair...hak3,,nmpak cam xdo kono mengono yo an?? jgn buat muko tokojot!! den punco ea den la penyolosaian ea...pape pn an..nasihat aku,,jgn kentot di dalam air kerana ia boleh membatalkan puasa anda,,berhati-hatilah ketika cebok k...layannn...