Sunday, 14 August 2011

Mentadarah berjemaah di kola pearl-lace~~~~

assalammualaikum dan selamat hari gawai kepada tiang bu nian,,bu tha troing dan xdilupakan juga saudara suebsak panseub serta penduduk slovakia sekelian...berduduk nye sy disini adalah untuk menceritakan beberapa kisah donggeng rakyat iaitu ultromen dan 40 orang penyamun...seperti yang kita sedia maklum pemanasan global yang ketara menyebabkan kesan rumah hijau yang teruk kepada alam sekitar..tungtas kepada inuansi tersebut menyebabkan proses penyahtinjaan menjadi tersumbat lalu berlakulah pendarahan jobur dan shitbrix yg melampau-lampau....

dahla,,cerita kt atas 2 xda kemenenge pn dgn tajuk perbahasan kita pada harie nie,,arghhhh dahla,,ckp street...semalam aku bersama-sama puak-puak DIP5B telah berkampung seketika di kola rantai mutira pearl-lace untuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang muslim yang taat iaitu berpuasa dan kemudiannye berbuka..(walaupun xsemua yg hadir 2 puasa,,mcm la aku xtaw)...hahahahaha xpe2..creadit to misya n banu yang sudi mengabaikan study seketika untuk bersama-sama memeriahkan majlis..hak3..xdilupakan juga bob@amir yang sudi menjadi kambing hitam  untuk melayan kiteorg..

alhamdulillah 2 pihak yang berbalah boleh duduk dlm 1 meja,mengabaikan persengketaan demi sesuap nasik.hak3.walaupun ada yang terSAIFUL BUKHARI,berlaku pendaran jubor dan memandang serius antara satu sama lain..walaubagaimana pun korang tetap classmate yang serius best!! bese lah gaduh2,sedangkan lidah lagi tergigit inikan mula classmate..hahahahaha

majlis ini deserikan lagi dengan kehadiran lecturer mana xtaw. hujan membuatkan suasana lebih romantik..tanpa menghiraukan org sekekiling serta berbekalkan nafsu kelaparan yang membuak2,,kami telah membelasah dengan sadis sotong tepung,,ekor ikan bakar,sayur kailan,tom yam,teloq n kepala siakap 3rasa..,hahaha dahla,,penat la nk menulis,,dok baca pe lg,,cut..cut....woi,,dah2,,jangan baca....jgn teruskan membaca...asal dak2 DIP5B nie xpham bahasa????...hihihi k2...pape pun INI SANGAT BEST!!!!!

yeah!!..artis jemputan,,misya umar dan nanu banu...


shahir kebahagian dalam perpisahan juga sempat meluangkan masa bersama.


org sibuk nk amik gamba ko pun nk amik gak paan..hah amik..tanya paan,,pic nie dlm henpon dy..hahaha


cover sket...terserlah kelaparannye 2..kahkahkah..

pic sepinggan ekor ikan bakar tertinggal..hak3..sekor siakap n smua bnda2 di melantak oleh 4 org secara berjemaah..

muka jejaka idaman dip5b yang xpernah ponteng puasa..hak3..senyum xperlu kata apa2..lalalalallalala

bersama org kuat dip5b..abg kami semua..shah maula..yeyyy!!

bila da lapar mula la bergaduh dua2 roomate nie..hahahahaha

muka-muka ceria je pas masing2 perut da kembong..hak3..

budak dip5b yang sangat kepoh@kecoh...errrr "sape nie? dy g bazar,,nie roomate dy"..hahahahahha


am bersama adik kesayanggannya..TURMIZI...

kepada sesiapa yang mukanya xda dalam nie memang korang bernasib malang sebab perut aku da meragam nk g berak...sape yg ada pic2 best leh la bg aku bia aku tampalkan dlm blog nie....


PIC TERBAIK DIMENANGGI OLEH:::
<
<
<
<

YEAHHHH..pemenangnye adalah pak long!! org smua sibuk da habis makan tinggal dy sorang je sibuk menala makanan lagi...nasib bek ko roomate kesayangan aku sjak sem satu..klu x memang aku xmengaku..hahahahahhahahahahha





Yeahhhhh!! INI SANGAT BEST!!!!!











3 comments:

  1. hahaha..best ah mer.
    kau kalau bab nk mengena org no 1 kn.
    ehh sme lah pemenang gambar kt blog aku pun.
    :D

    ReplyDelete
  2. ckin!!!!! jgn nk sme la kan...hahahahaha...-mira-

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu...
    ini sangat besh..
    ~agarics_wany~

    ReplyDelete