Thursday, 29 September 2011

Sepandai-pandai budak cari alasan..pandai lgi cikgu yg menanda....

tergelak gak aku tengok benda alah ni..hahaha..ini adalah kisah mengenai seorang budak yg xtahu apa nk jawab..so dia lukis gambar gajah n explain kt cikgu dia yang gajah tu menganggu dia menjawab soalan..bijak2..so jom tgk pe cikgu dia bt n bagaimana cikgu dia handle budak2 bengap mcm nie..hahahahha

sila klik untuk pembacaan pe'enuh

Wednesday, 28 September 2011

thanks epy ukays..

xda bnda aku nk ckp,,just thanks bebanyak to epy ukays sbb sudi tgk n komen post dlm blog nie,,huhuhuhu..sy n fmly pakcu still support walaupun ukays skrang ada masalah..skali lg thanks yup..ada video kasi tag ok..ukays memang sangat best...


nukilan ikhlas buatmu mama adah...

2,3 hari nie aku sibuk menulis lirik lagu baru 4 my cyg,,jujur aku ckp aku xreti main gitar,,stkat lagu2 simple blh la,,gitar aku xreti main 2 masalah besar aku bila bt lagu,,drum je yg pandai aku main...sedang leka memikirkan ayt2 jambu ptg tadi aku dikezutkan oleh post paan,,crita mengenai lec terbaik yg JTMK ada,,klu nk tgk klik kt link nie...pa'an..seperti biasa,,jiwa seorang blogger adalah untuk mencari bahan yg mahu di tepekkan di dalam blog..seakan-akan mempunyai persamaan,,,aku juga telah membuat puisi khas sebab terlalu fokus dan serius sepanjang 2 jam kelas berjalan...bertemankan hujan yang turun dgn lebat,,,aku telah mereka khas sebuah puisi untuk mama adah,,ini adalah puisi SERIUS...tiada unsur gurauan seperti post2 aku sebelum2 nie,setiap ayat2 tu ada maksud tersirat..k..layan..


TIKA KALA INI

tika kala ini,
menatap indah segala mimpi semalam,
sepi dibuai angin anganku suram,
tika kala ini,
kenangan itu adalah diskusi penyesalan,
juga azimat senjata peperangan,
tika kala ini,
ku merenung sayunya secebis erti,
tiada lena mahupun mimpi,
berharap menanti secarik simpati,
tika kala ini,
harapan hanyalah tinggal sekelumit perasaan,
yang ada hanyalah kosong tak berharapan,
tika kala ini
kurasa masa merangkak perlahan,
bertemankan sesalan dan titisan hujan,
tika kala ini,
noktah kosong bermain di fikiran,
senyuman sinis menjadi peneman,
biarkan ilmu menjadi pedoman,
takala kamu di alam pekerjaan.


INI SANGAT BEST!!!


Sunday, 25 September 2011

wali band - Sejuta (setia, Jujur, & Taqwa)


lagu-lagu wali band memang sangat best!! thumbs up!!!





Pemudi Pemuda Hei Harapan Bangsa
Berhati-Hatilah Bila Dilanda Asmara
Jangan Hanya Rupa, Jangan Hanya Harta
Awas Awas Kau Terjebak Terbuai Dunia
Itu Tak Akan Menjamin Hidupmu Bahagia

Boleh Boleh Saja Kau Punya Rupa Yang Indah
Boleh Boleh Saja Kau Bergelimangan Harta
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Boleh Boleh Saja Kau Terlahir Bagus Rupa
Boleh Boleh Saja Kau Punya Harta Berlimpah
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Duhai Kekasihku Dambaan Hatiku
Bila Kau Sayang Aku Maka Dengarkan Aku
Setialah Untukku Jujurlah Padaku
Dan Taqwalah Dirimu Pada Tuhan Selalu

Boleh Boleh Saja Kau Punya Rupa Yang Indah
Boleh Boleh Saja Kau Bergelimangan Harta
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Boleh Boleh Saja Kau Terlahir Bagus Rupa
Boleh Boleh Saja Kau Punya Harta Berlimpah
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Boleh Boleh Saja Kau Punya Rupa Yang Indah
Boleh Boleh Saja Kau Bergelimangan Harta
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Boleh Saja Kau Terlahir Bagus Rupa
Boleh Saja Kau Punya Harta Berlimpah
Tapi Maaf Maaf Aku Hanya Ingin Kau Setia
Kau Jujur Dan Taqwa

Tapi maaf maaf aku hanya ingin kau setia
Kau jujur dan taqwa
Tapi maaf maaf aku hanya ingin kau setia
Kau jujur dan taqwa

burung-burung dalam angry bird...

ritu member aku ada bawak psp balik uma aku,,untuk main game bola memang aku xske sebab aku xpandai nk tekan2 nie,,klu men btol2 aku pndai r...leka belek2 tu tibe nmpak game angry bird,,,try la main,,,,last2 smpai kul 6pg baru aku lelap sbb leka melastik babi..babi 2 bole plak gelak2 aku klu xdpt bunuh dia,,,aku jadi panas n emo,,,aku ttp nk bunuh babi 2 jgk.BABI PUNYA BABI..hahahahhaha,,game2 mcm nie plez la jgn bg aku main,,sbb ble aku da shitbrix aku akn try main smpai dpt,,berak n mkn xdpt hilangkan kefedupan aku klu jmpe game bingai mcm nie,,rasa nk g maki je sape yg bt game bodo n buat org tension mcm nie..hihihii itu memang btul2 xbest...try2 google image jmpe bnda alah nie,,so aku tepekkan jela sbb nk hilangkan sawang kt belog best aku nie..best ke?..klu xbest ko g la bt belog ko sndri n gelak sorang2 smpai inzal..hahahahahahhah k la..papai..



ini best,,msti pembuat game nie pompuan n pencinta "burung"..hahahahaha,,,


Thursday, 22 September 2011

Pemandangan sekitar test 1 java programming...

ermmm tidak seperti semester2 lepas,,,subjek2 killer programming seperti C,C++,Object Oriented Programming tidak lagi diajar oleh lecturer-lecturer killer..,,dengan kehadiran ultraman,atmosfera dip5b menjadi selamat daripada fail,,kesemakkan esaiment dan kelas yang boleh hadir ikut suka...suda menjadi lumrah puak ultraman menolong org dalam kesusahan...
                                                                                                                                                
               okay2,,, rini aku nk tunjukkan keadaan test java programming yg dianggap berasap otak gak nk bt sebab coding yg selalunye membuat aku shitbrix,,mengadap lama2 mata aku seolah2 membaca tulisan mesir purba yg sukar ditafsirkan maksudnya...ini adalah lumrah untuk menjadi seorang programmer...hak3..bagai lelaki sakit nk terberak dihulurkan sebatang rokok,kami sekelas dengan sadisnya membuat test dgn penuh ketekunan,fokus dengan integriti yg tinggi dan mempraktikkan segala ilmu perkomputeran kami,,akhirnya alhamdulillah test hari ini bejalan dgn sempurna...yeahhh kn best test mcm nie..hari2 test pn xpa..hahahahhahahahaha

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
ini adalah contoh coding java yg sangat xbest!


ultraman sebagai penyelamat seluruh umat dip5b..yeahh.. dan hasilnya....





Saturday, 17 September 2011

Soalan SPM 2011 bocor.....


LOL...HAHAHAHAHAH

Post For My Bro....

post aku mlm nie ditujukan untuk khas untuk adk@member baik aku...ezany..aku penah story cite pasal dia...klu lom baca lg leh la klik kt sini..Ezany..time balik cuti sem hari tu..melepak sampai kul 4,5 pagi merupakan hobi aku,,pada mlm hari raye ke 4,,aku lepak kt baraqah,time 2 da pkul 3.30 klu xsilap...turun2 kete aku trpandang sorang mamat yg mmg aku tringin nk jumpa sgt2,,,mle2 aku usyar pada jauh je sbb time 2 kaki aku terseliuh..mcm bese lah,,bile jmpe member2 bnda ptama yg wajib bt ialah salam..

time 2 dy lepak ngn sedara dy..alhamdulillah dy da bnyak berubah,,,da berhenti lyn bnda bkn2,,badan pn da berisi,,tapi still smart aku tgk..mcm aaron aziz pn ade..hak3..time 2 aku xtaw nk ckp btapa aku hepy tgk dia da bnyak brubah...smpai aku pn naik malu jmpe ngn dy,,member2 dy pn ckp dy da byk brubah...solat pn da jarang tinggal n yg paling penting dy da xbercampur ngn dak yg bkn2...

aku harap dy hargai hidup dy,jgn bt bnda yg bkn2 lg k..aku kt perlis nie kadang2 trpikir gak pasal ko,,klu ko baca post nie aku baru pas tgk pic ko,,tbe2 tringat plak kenangan lama..yg paling penting skali dy la yg kenalkan aku dgn lagu2 kangen band..expecially kembali pulang..aku still simpan video yg kite rekod same2 time sblum aku grak g perlis yg xbrapa best nie..orait2..ada masa nnti lepak sama2 k..u r my bro rite...yeah,,NUSAN 4 LIFE..HAHAHAHAHAHAHAHAHA 

 INI SANGAT BEST

hope epy slalu ngn fatin hasna k..hak3

kejap je masa berlalu,,aku rindu cara ko gelak...surya pemberani 1..hahahahahhaha

ada mase kite repeat pilah snuker k..tringin plak nk test fight balik..aku rasa mmg truk aku kene balik t..hihi..aku open 10 frame t k,..

zaman dahulu kala..hak3..ini best!!


yeah..duk baca pe lg.,da habis..dah2..jom sambung membuta..hak3



Thursday, 15 September 2011

Blogwalking yang buat aku panas...

ermm aku baru bgun tido sebab tido dlm kepanasan nie membuatkan ketiak aku berbecak,,kangkang melecet,seterusnye membuatkan tido aku langsung xbermakna dan langsung xbest...pas2 solat tadi (cewahh)..saje2 je wat blogwalking blog member2 aku..hanya blog pa'an  n shiqin zainal je yang mampu membuatkan aku tersenyum dgn post2 yg sgt best...yg lain2 aku rasa mcm gampang,rasa nk rendam laptop pas tgk n mud berak terus hilang entah ke mana.,,,letak pic n gelak sorang2,,mmg la ko sorang je yg rasa sronok tapi org yg tgk nye meyampah adela,,membazir MB broadband je tgk..tulis la pape yg best..aku yg mud xbrape best nie pn naik fed up taw x..,bkn berniat nk mendownkan tapi try la ubah cara 2..mmg la ko rasa bnda yg ko tulis 2 memang mampu membuatkan ko klimaks dan mencapai tahap inzal,,,tapi tidak bg org lain...serius itu sangat xbest...dala..chow dulu..pasar malam da melambai2...salam

Tuesday, 13 September 2011

Lagu Kebesaran Negeri Sembilan (Gubahan Semula)

Ini adalah lagu Negeri Sembilan yg baru dan dinyanyikan semula mengikut anthem british yang sebenarnye...lagu yang superb best nie dihasilan oleh Sir Andrew Caldcott pada tahun 1911,.xda bnda lg yg mampu aku ungkapkan betapa aku terharu dan sayangkan tanah tumpah darah aku. Thumbs up!!!..

INI SERIUS SANGAT BEST!!!!



Adakah Chicarito@javier hernandez seorang muslim???

cerita nie sedang hangat dibahaskan sejak kemenangan manchester ke atas bolton tempoh hari..ada yg kata dy nie kapir laknat n ada yg cakap dia memang islam..klu kristian cuba habaq mai,,kapir mana yg duk melutut berdoa mcm nie?? memang la nama dia mcm kristian tapi cuba korang pkir byk lgi player2 islam yg nama mcm bkn islam...antaranye

-zinedine zidane
-kalo,yaya toure
-robin van persie
-nicholas anelka
-franck ribery
-hamit al tintop
-frederik kanoute
-eric abidal
-salamon kalou
-zlatan ibrahimovic
-thiery henry
-lilian thuram
-karim banzema
-samir nasri
-mesut ozil

(nie nama2 player2 yg top je)


yeah..apa kamu pikir manchester adalah kelab kapir laknat,,player m.u pn ada yg islam taw..like him fucking perch..


WE ARE ONE HELL OF FAMILY THAT SUPPORT THE BEST TEAM IN DA WORLD..
GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!!

sebelum lawan chelshit time liga juara-juara tahun lepas.

time kt klub lama,,guadraja..

time game piala concaff..main untuk mexico..mexico juara n chicarito menang anugerah pemain paling bernilai.

time world cup kelmarin...huhuhu

yeahhhhh

united until die.....


SETAN YANG TELAH INSAF..

akuilah hanya loserfool je yg xda player2 islam sbb team 2 loser lagi bodoh...lepas nie,,nk kata banggang kite guna ARSENAL k

:::SALAM 8-2,,SEARSENAL ARSENAL SPURS,,ARSENAL LAGI ARSENAL..HAHAHHAHAHAHA


INI SANGAT BEST!!!!
















Sunday, 11 September 2011

noismilan 5-0,,M.U 5-0

we r fucking perch damn fcuk..hanya team2 handalan seperti negri sembilan dan manchester united saja yg layak menang 5-0...team lain semua xboleh pakai,,hanya taw makan n berak...ini jelas terbukti apabila loserfool kalah kepada team banggang,,chelshit menang nasib dan arsengal plak mengharapkan kesilapan lawan untuk menang...lawan swansea pn boleh buh sebijik ja..hahahahaha arsengal turun divisyen la musim nie..hak,,,yeahhh..hari yg paling indah bersama penyokong yang indah dan team yang sentiasa inginkan kemenangan..hak3 HOBIN MANCHESTER HOBIN!!!



CHICARITO N ROONEY..2 EKOR SETAN ANDALAN M.U..


GLORY-GLORY MAN UNITED!!!!


Friday, 9 September 2011

4 my cyg jauh di negri nine...





Lirik Lagu Radja Call Me Lyrics

apa kabarmu hai kekasihku
ku tahu engkau masih menunggu
jangan jangan kau tinggalkan aku
sabarlah sabar wahai sayangku

* walau jauh terpisah jarak dan waktu
ku ingin dengar suaramu
reff:
bila sayang, bila rindu, telepon aku
bila cinta, bila kangen, telepon aku
bila ingin, bila mau, teleponlah aku
ku menunggu call me call me call me
bila sayang, bila rindu, telepon aku
bila cinta, bila kangen, telepon aku
ku selalu menunggumu di setiap waktuku
ku menunggu call me call me call me
kan selalu kau masih ingat aku
siang malam ku selalu menunggu
menunggu waktu untuk bicara wooo
bicara bicaralah cinta
repeat *, reff
repeat *, reff
bila sayang, bila rindu, telepon aku
bila cinta, bila kangen, telepon aku
bila ingin, bila mau, teleponlah aku
ku menunggu call me call me call me



Wednesday, 7 September 2011

ini sangat best dan syle..

hari nie keje aku nk tag video je sbb 2 jela yg aku mampu buat..hahahaha video style nie merupakan video kampen penggunaan kondom kat indonesia..asal lah malaysia xda video kampen anti aids mcm nie..hihihi pape pn INI SANGAT BEST!!!


WELL DONE NEGRI!!


xperlu dinafikan lagi team nogori sombilan bermain cantik malam tadi,,walaupun kemenangan 2-1 je yg mampu diraih,,tapi cuba tgk mcm mana keeper PKNS di  SAIFUL oleh player2 nogori..hahahahaha bagi buffon jadi keeper pn blm tentu leh save bola shahurain..... gol world class shiyal...hahahahaha mcm ashley young nye gol..yeahh. HOBIN JANG HOBIN!!!!!!!

macam sial..hak3

aku baru pas balik dari interview untuk final pojek aku..kt majlis perbandaran hang tuah jaya melaka..so malam nie penat sket r..nk berak pn mcm xda feel...saje2 xda keje g la google image....de benda banggang yg aku jumpa...gelak sampai terkincit aku,,hahahahahahha kuih,kuih,kuih,kuih,kuih..muih.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

~
~
~
~
~
~
~
~

Sunday, 4 September 2011

MERDEYA......

google yg seperti kita sedia maklum sentiasa update interface untuk search engine dia...sempena merdeka n raya skali nie google memperkenalkan interface khas,,,aku rasa mungkin time kite smua da tua nanti dpt tgk interface nie sbb mustahil tahun dpn raya dan merdeka akan sama tarikh..hak3...yg penting kita jgn lupakan ayt Victor the lagend.."TAK PERNAH LIHAT PUN SEBELUM INI"..hahahahahah ini sangat best!!!


Saturday, 3 September 2011

pantun best....

MAN U lapan Arsenal dua,
Gembira hati tidak terkata,
Ramadhan sudah meninggalkan kita,
Menandakan Raya sudah tiba.

Rooney hatrick Young dua,
Satu dari welbeck park nani,
Org muda tinggalkan kota,
Pulang ke desa sambut Aidilfitri.

Fergie gembira tidak terperi,
Melihat de Gea save penalti,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Salah silap harap dimaaf.....



hahahahhaha..dala...masih dalam mood beraya..huhuhu INI BEST!!!