Saturday, 17 September 2011

Post For My Bro....

post aku mlm nie ditujukan untuk khas untuk adk@member baik aku...ezany..aku penah story cite pasal dia...klu lom baca lg leh la klik kt sini..Ezany..time balik cuti sem hari tu..melepak sampai kul 4,5 pagi merupakan hobi aku,,pada mlm hari raye ke 4,,aku lepak kt baraqah,time 2 da pkul 3.30 klu xsilap...turun2 kete aku trpandang sorang mamat yg mmg aku tringin nk jumpa sgt2,,,mle2 aku usyar pada jauh je sbb time 2 kaki aku terseliuh..mcm bese lah,,bile jmpe member2 bnda ptama yg wajib bt ialah salam..

time 2 dy lepak ngn sedara dy..alhamdulillah dy da bnyak berubah,,,da berhenti lyn bnda bkn2,,badan pn da berisi,,tapi still smart aku tgk..mcm aaron aziz pn ade..hak3..time 2 aku xtaw nk ckp btapa aku hepy tgk dia da bnyak brubah...smpai aku pn naik malu jmpe ngn dy,,member2 dy pn ckp dy da byk brubah...solat pn da jarang tinggal n yg paling penting dy da xbercampur ngn dak yg bkn2...

aku harap dy hargai hidup dy,jgn bt bnda yg bkn2 lg k..aku kt perlis nie kadang2 trpikir gak pasal ko,,klu ko baca post nie aku baru pas tgk pic ko,,tbe2 tringat plak kenangan lama..yg paling penting skali dy la yg kenalkan aku dgn lagu2 kangen band..expecially kembali pulang..aku still simpan video yg kite rekod same2 time sblum aku grak g perlis yg xbrapa best nie..orait2..ada masa nnti lepak sama2 k..u r my bro rite...yeah,,NUSAN 4 LIFE..HAHAHAHAHAHAHAHAHA 

 INI SANGAT BEST

hope epy slalu ngn fatin hasna k..hak3

kejap je masa berlalu,,aku rindu cara ko gelak...surya pemberani 1..hahahahahhaha

ada mase kite repeat pilah snuker k..tringin plak nk test fight balik..aku rasa mmg truk aku kene balik t..hihi..aku open 10 frame t k,..

zaman dahulu kala..hak3..ini best!!


yeah..duk baca pe lg.,da habis..dah2..jom sambung membuta..hak3



No comments:

Post a Comment