Monday, 31 October 2011

Saturday, 29 October 2011

NEGERI SEMBILAN::Hobin Jang Hobin

negri sembilan terkenal dengan muzik genre blues..so x hairanlah kalau lagu n.sembilan pun berentak blues...layan...HOBIN JANG HOBIN!!!

TERENGGANU-PETEH GANU PETEH

aku mulakan dengan lagu keramat skuad penyu terengganu..PETEH GANU PETEH!!!
agak stail,,tapi longlai dan xbersemangat untuk dinyanyikan,,huhu

debaran makin terasa.....


kapten kedua-dua pasukan,,,n.sembilan dengan SYUKUR ADAN n terengganu dengan MARZUKI.. siapakah yang berjaya membawa pasukan masing2 menjulang piala keramat malaysia malam nie..hurmmm

Friday, 28 October 2011

happy halloween kurt...

I was a follower of the teachings the hardcore grunge .. no wonder if I continued interest in this group because I grew up with nirvana songs .. how to dress, manners of speech have all been deeply ingrained in my life ..
grunge teach me the meaning of life, how to enjoy life properly, and always appreciate his love for the music .. it is the main reason why the grunge and nirvana is the teaching and learning to live .... life is like a wheel .. sometimes below and sometimes above, when you are above, you must learn the true meaning of fun favors because it may only come once in your life... may god bless you, Kurt,,,






die hard fans.._fly_agarics...



Laman web FAM bejaya di hack..

tahniah kepada para hackers yang genius lagi stylo..hahaha akibat FAM mengenakan bayaran tiket RM50 untuk perlawanan akhir Piala Malaysia di antara Negeri Sembilan VS Terengganu..habis binasa laman web FAM...ia tidak dianggap setimpal dengan harganya kerana pentas final diadakan di Stadium Shah Alam yang tidak ubah seperti bendang menanam padi di kodiang .,,bayar punyalah mahal..padang macam gampang,,.hahahahaha apa-apa pun ia tetap tidak mengubah pendirian FAM yang terbukti bebal,,ai macam-macam..bola oh bola..

p/s: tengok jela kat t.v...ianya lebih menjimatkan wang dan ketika perlawanan berlangsung,,anda juga boleh stop  untuk terberak sebentar,,ia sekaligus memberikan kepuasan sebenar kepada para penggemar bola sepak Malaysia..haha



pearghhh

jika kamu bermain dengan hacker,,kamu perlu membayar masa yang banyak semumur hidup untuk semua itu..Devilcode(hacker indonesia)


huhuhuuhu...

senang cite,,nk tgk live,,leh la klik kat sini..FAM..itu pun kalau ngko sempat nk tgk..




INI SANGAT BEST!!





Rokok balut buatan sendiri..

ketika belajar cyberpreneuship dulu,aku ada bermimpi untuk mengeluarkan rokok buatan sendiri..hahahah mengarut betul..memandangkan rokok makin meruncing harganya..ini adalah inisiatif permulaan untuk berjimat..melihat harga rokok balut di negeri-negeri utara amat murah,,so idea genius dan best ini mungkin boleh membantu serba sedikit menjimatkan kos sara hidup terutamanya pelajar-pelajar IPTA mahupun IPTS..kahkahkah ini adalah prototaip interface rokok buatan aku..hahahahahhahahhaha

simple n style,,hahaha senyum n tak payah kata apa-apa..kahkahkah






INI SANGAT BEST!!!

Tuesday, 25 October 2011

Ikutlah aku jika anda true red devil!!....

dah raya ke? jangan buat pasal weh korang,,deepavali esok..so xpayah la menyalak kegembiraan,korang sambut deepavali ka??.p.maniam rileks je kat selangor,,b.sathianathan pn xmenggelabah n k.rajagopal steady je handle team malaysia..ape yang korang heboh-heboh sangat ni???

manchester united kalah??? ala biasalah adat permainan,,ada kalah,ada yang liverpool(seri je keje)..takkan asyik menang je..pertandingan ofkoz menjadi bosan,,org pun tak nak tonton lagi,,sama lah macam mengapa liga sepanyol kurang diminati,,xbarcalona real madrid..dua-dua team tu je yang pegang...haha kalah 1-0 ataupun 3-0 memang pedih...tapi kalau kalah 6-1 terus jadi tabah dan rela.

disini aku ingin menegaskan,,semua fans Man United menerima kekalahan dengan hati yang terbuka..nampak salah percaturan dan permainan tidak kemas sementara Man City bermain sebaliknya..semenjak 37 tahun,48 trofi dan 2062 perlawanan,,adatlah kalau kalah teruk sekali macam nie...justeru Man United layak kalah dengan teruk.

sekonyong selepas bunyi wisel penamat bergema..laman fesbuk bagai dilaggar orang mabk todi..ianya sangat menghiburkan!! aku yakin ramai peminat M.U diasak bertubi-tubi dan aku juga yakin mereka melompat menyalak gembira tak tentu arah..semua cool kan?? sebab kita kalah besar der...nak buat macam mana..terima ajalah..

kekalahan mengajar kita tingginya langit dan kerasnya bumi..sekali sekala kita kena berlajar dari penyokong liverpool bagaimanakah caranya menjadi penyokong yang tabah...tabah dihina dan dicaci..tabah menerima kekalahan demi kekalahan musim lepas...tabah sementara je..jangan asyik tabah aje selama 8 tahun macam arsenal..ejas la skik yep devil..hahaha tapi kalian para fans M.u yang disegani..kita harus berbangga menjadi penyokong manchester united,,sekurang-kurangnya kita selalu organism bersama apabila melihat M.U menang bergaya,klimaks sama-sama bila rooney menjaringkan gol..kita juga harus tenang bersama-sama..

itu adalah lebih baik dari hanya mampu organism dengan melihat pasukan orang lain menang,,terklimaks pula lihat Man united dikalahkan..team sendiri tidak mampu mengorganism kan diri sendiri,,cukuplah dengan bersorak atas kemenangasn orang lain..kerana perbuatan hina sebegitu umpama seorang lelaki yang tidak berjaya dipuaskan dengan keupayaan sendiri..bagaikan mengharap lelaki lain memuaskan..senang cerita seperti MATI PUCUK!!

SEMUA UMAT MANUSIA SUDAH TAHU MANCHESTER UNITED AKAN KEMBALI,,INI ADALAH KENYATAAN,,TIDAK PERLU DI WAR-WAR KAN LAGI KEHEBATAN MANCHESTER UNITED..TUNGGU DAN LIHAT AJALAH..


gantung jersy sementara line belum reda,,pakailah dengan megah dan soraklah GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED selepas ini yah..haha



disini aku sebagai admin ingin mengucapakn HAPPY DEEPAVALI kepada umat-umat beragama hindu,,tidak kira dimalaysia mahupun di yugosalavia..sekian


INI SANGAT BEST!!






Berfikir sejenak..

jujur aku katakan,,bila aku termenung sorang2,,aku tetap tak boleh hilangkan darah negeri dalam daging aku ni..semangat negeri still tinggi dalam jiwa aku..jujur aku katakan..da banyak fakta-fakta setiap pemain-pemain terengganu yang aku dah baca,,dari ashaari sampailah marzuki,,smuanya aku da tahu...tapi........feeling tu langsung xsama macam aku baca fakta-fakta mengenai pemain negri sembilan...aku still membandingkan pemain2 terengganu dgn pemain2 negri sembilan...rezal zamry-kapten negri yg berjaya memecahkan badi negri memenanggi piala malaysia,,sani anuar kamsani,,keeper negri yang membuat kedah pulang hampa,sekaligus kemenangan piala FA melalui sepakan penalti,,samalah juga dari mana asalnya nyamuk,alif,qhaiyum,firdaus,hai-0  n shahurain..nak-nak lagi kunaanlan...tetap xsama feelnya..tetapi apakan daya..terlajak perahu boleh diundur..terlajak kata buruk padahnya..


selama ini,,bagi aku member merupakan org yang penting dalam hidup aku.,member la yang selalu aku utamakan...bila member rapat pun dah tak ada,,apa gunanya lagi status aku sebagai anak negeri smbilan..aku pn xmintak nk lahir kat sana...apa yang aku tahu...dimana tempat kita lahir,,selagi kita hidup bernafas,,jangan sesekali dilupakan tempat tanah tumpah darah kita..walau buruk mana,walau teruk mana pun,,itu juga lah tempat lahir kita..kita tetap xboleh ubah sampai bila2...walaupun aku kini penyokong setia terengganu,,tapi aku still akan menangis sekiranya negri sembilan kalah...ataupun jika terengganu kalah,,aku still tetap jua akan berkabung kerana naluri hati aku suda terbuka untuk support terengganu..pendirian aku tetap tak akan berubah,,kutuk la jika mahu,maki lah jika perlu dan sapu la aku kalau mampu..apa ada hal...dala..aku tak ada mud,,cukuplah sekadar luahan rasa tanpa bicara yang mampu aku titipkan nie..orait,,salam...

gud luck untuk team negri aku..n smoga berjaya kepada terengganu..


ini sangat xbest!!

Sunday, 23 October 2011

Berkabung..

aku tak nak cakap banyak....

gantung jersy terbalik selama seminggu selepas setan merah kalah..
haha

fuck ini xbest!!

Pemandangan sekitar sparuh akhir kedua....NS VS anak ponyu...

alhamdulillah,,syukur ke hadrat ilahi negeri sembilan telah melakar kemenangan bergaya 2-1 dan secara agregatnya 6-3 ke atas pasukan anak penyu..t-team....bagi t-team,,dihumban ke lembah yang hina adalah benda normal kerana rata-rata pemain star t-team merupakan "sampah" dari kelantan,,,tidak hairanlah jika t-team gagal membuahkan  Z*k&r ketika bertemu negeri sembilan...lagipun 4 perlawanan sebelum nie,,empat2 t-team kalah,,ape adahal,,jalan skrip yang sama iaitu ditongsampahkan oleh negri,,anti klimaks,kurang organism dan terang2 sebelum perlawanan malam tadi dah tau negeri sembilan memang kompem final!!,,.

penyu menangis sapa yang tahu...habis semua anak2 penyu lemas dalam lautan neraka KUNIN9...lepas nie penyokong2 t-team boleh la cuci shitbrix yang da beselupat dengan menyupport pasukan terengganu..apa ada hal..adat bolasepak la kalah menang kan..yang menang dijulang dan yang kalah mcm biasa la tutup telinga..hahahaha itu adalah adat bolasepak,,sepandai-pandai penyu bertelur,,pandai dan besar lg telor rusa..hahahaha aku akhiri post aku ngn serangkap pantun..


GHUSO BUKAN SEBARANG GHUSO,
TANDUK GHUSO BECABANG LIMO,
SEKALI TANDUK MEMANG SANGAT BEBISO,
SAMPAI KIAMAT ANAK PONYU MERANO..

hahahaha HOBIN JANG HOBIN!!!!



pado yang xpoie stadium tu leh la inzal kojap tgk pic yang den tepekkan nie yo..hahahaha


insyaallah tahun nie piala malaysia kembali ke tanah beradat..n.sembilan



pasukan lauk nismilan pada malam semalam



nie namo ea ghuso ganeh yang berapo hensem,,hahahaha




sementara itu di stadium..





humangai,,osah ponoh er stadium..t.kasih atas sumo jang-jang yang hadir sebagai pemain ke 12 malam tadi..


ini barulah fans tegar..ini best!!


gol dari syukur adnan..yeahaaaaa GOLL!!!

cam beso lah,,heboh memokak 1 stadium meraikan gol!!

THE JANG!! lautan KUNIN9 melomehkan anak ponyu,,


s.kunanlan membawa bola ke kiri,,menggelecek anak ponyu dengan sekonyong-konyongnya,,pass kepada shahurain DAN!!!!!!!!!!






GOAAALLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHHAHA

shahurain menyumbat gol dgn penuh sadis menghiburkan para jang sekelian..


macam biaso,,stadium gemuruh bak guruh menanti hujan..


jang gontar tiado...


selepas berjaya melayakkan diri ke final tiga tahun berturut-turut..




membuat tawaf memasang hajat merampas kembali piala malaysia..nantikan keduo2 kombar turun di final nanti yo..


mokasih pemain-pemain nogori kerana sentiaso menghargai sokongan padu tanpa berbelah bagi..MUSUHNYA HABIS BINASA!!


HOBIN JANG HOBIN!!!!!!

tahniah para jang..sehari sebijik gol lama-lama monang piala malaysia..hahaha








sementara itu...........


































pendekar ponyu yang lomeyh..hahahaha



INI SANGAT BEST!!!!







































Saturday, 22 October 2011

belog tempat aku bersenggama minda..

aku merupakan sesorang yang amat gemarkan sejarah dan sastera..so tidak hairan lah jika otak aku sentiasa penuh dengan ayat2 yang tak mampu diterima akal..hahahaha..sebelum aku berblog dulu...tmpat aku mengasah ilmu pengarangan aku ialah join pertandingan esei,,xkisah la esei pasal ape pn,.,,paling hebat pn pringkat negeri je,,esei pasal kitar semula,,aku rasa aku da ckup hebat da buat sampai sebelas mukasurat..tgk-tgk johan pnye esei 16 mukasurat..so xdala cikai sgt aku nie,padan la dgn muka skema tahap jamban cap DKE budak 2,,aku nie je muka xda nur yang join prtandingan esei..hahahaha.,,kenangan tu yg xleh aku lupakan n sampai bila-bila aku akan ingat..haha,,kalau bg aku la kan,,,kepuasan berbelog itu bergantung kepada sejauh mana style n bestnye setiap baris2 ayat yang aku buat,,itu pandangan aku la sebab aku nie minat membaca..kalau xminat membaca tu korang pnye pasal la kan..membaca itu highway ilmu..pepatah arab juga ada menyebut,,"menuntut lah ilmu walaupun ke negeri china perlis"...so pada sape yang xsuka baca ayat2 aku yang menjela-jela..korang ngn laptop korang leh g bungkus!! hahaha..,,bg aku la kan,,xpayah la letak gamba banyak2 tapi xda ayat langsung yang ko bt,,nampak mcm ko organism sorang2 je..,paling bangsat pun try la bt mcm belog "teman baik pak long",,simple n nampak best je,..hahaha dala..aku da lapar,,so bila lapar naluri belas kasihan aku menipis,,so lebih baik aku g adap nasik dulu..hahahaha 

 patah tangan bertongkat siku,patah siku bertongkat dagu,,patah dagu bertongkat kuku,,tapi kalau ko buat2 patah mcm bapok,,memang nk kene penerajang dari aku..hahahaha
















INI SANGAT BEST!!!!

Friday, 21 October 2011

"THIS IS PAROI"

post pada hari nie khas untuk orang-orang negeri sembilan..kot ko bukan orang negeri smbilan tak payah la baca post nie,,xdo kono mengono pn ngan ekau....orang nk baco,ko pn sibuk yo nk baco..samo kes lah mcm ko menyibuk topung kak enab xcukup nk buat roti arab,buat myampah kak enab yo..hahaha....pado bukan orang nismilan buleh la klik "Alt+F4" sobab ko memang xdiundang..hahahahahaha den punyo suko la nk bahan sapo,,belog den..hahahaha pada yang xda keje leh la baca lagi crita pasal team negri..sila klik
 "THE JANG"

cam beso lah,,den nia suko bergurau skit...kot ado yang myampah 2,,den mohon maap la yo sompono ghayo deepavali dah nak dokek nia..kahkahkah..ok2..berbalik pado tajuk kepalo entri nie...den tepakso taip ayat nismilan yang agak skema sobab loghat den pokek sangat..ghamai xpaham nanti...hak3... ok2.seperti yang kito sumo sedia maklum...noismilan telah berjaya menibai team dari terengganu, t-team 4-2 pado first game sparuh akhir sekaligus menghumban t-team ke lembah yang hina...bebalik pado "this is paroi"..pado yang xtahu tu ko bukan ank jati nismilan lah..baik ko balik main anak patung laie ok..hahaha "this is paroi" ialah gelanggang keramat team noismilan,,samo cam manchester united yg mempunyai "theater of dream",,ghamai team nogori lain dengan selamba ditongsampahkan di stadium keramat nie,..selangor,kodah,perlis,terangganu,kelantan sumo ea tolah habis diliwat di stadium neraka nismilan nia...so esk moh gegamai kito tengok tranning nismilan lawan t-team.moh samo-samo kito bololah sambil membuat satu tumbukan padu ke udara..haha takat nk gol tu pojam mato yo buleh gol..hahaha

bebalik pado this is paroi,,jang nk soru sumo jang-jang yang dah sunat untuk ponoh an neraka paroi,,kito bukan sekadar nk bagi gorun pado t-team,..t-team memang dah gorun dah..hahaha,just amik feel belatih untuk final..nonga koto ada surprise malam sok,,so moh la gegemai nengok yo..nk tau apo bondo ea,,ko nengok yolah..hahaha kot nk ghaso klimaks samo cam san siro silo-silo an lah poie stadium..ghugi xpoie..den nk poie tapi jauh na,,,kot ado duit lobeh,,kito jmpo time final dekat stadium "misi 33 piala" yo..hahahahaha
takat budu pon sek2 kito leh hirup cam air sirap blakow,,nie kan tolo ponyu mung..hahahahahhaha jom nyanyi gegamai 
"na na na na na ganu ekau",,bukan kito,,haha

pesanan penaja: penyu menangis sape yang tahu..hahaha



JANG GONTAR TIADO..HAHAHA 


THE NINERS..KUNIN9 KERAMAT MUSUHNYA HABIS BINASA!!



MACAM BIASO LA..MODEL KHAS..



the cute jang..hahaha




p/s::pado shiqinzainal den taw ko sokong terengganu,walaupun kito samo2 setan merah,,den ponah baco post ekau pasal terengganu.,,slamat membaco ponuh inzal yo..hahahahha

::tak dilupakan juo,,abg polis kito.shahidi azri ....den taw orang umah ekau orang ganu sokmo..nogori totap nogori yo..hahaha



INI SANGAT BESH!!!






Thursday, 20 October 2011

saya buncit saya ok!!

yeahhh..tajuk entry yang sangat best..kahkahkah...aku xboroi,,cuma buncit sket ja..hahahahaha ini adalah pengakuan berani mati,,wat pa nk malu dengan diri sendiri..aku xabis2 tegelak time wat entri nie..hahahahaha ok2..ada perempuan ckp lelaki buncit nie seksi? aku mcm blur je..ade ke jenis pompuan camgini?? dari kajian aku blogwalking,,ramai gak pompuan yang ckp laki buncit tu seksi..entahla..cinta itu buta..hak3..anyway sekiranya anda seorang buncit dan selepas membaca entri ini,,,katakan pada diri anda "yes,aku buncit aku seksi!!"..tanamkan dan sematkan dalam hati,,yakinlah pada diri anda bahawa buncit itu seksi..kahkahkah..hahahaha xpyhlah malu..bila pompuan ckp "ceh,,buncit sial perot ko"..jawablah dengan penuh seksi,,teriakkan kuat-kuat
"SAYA BUNCIT SAYA OK!!" yeahh..INI BEST!!! hahahahah


antara pengakuan pompuan-pompuan yang berahi mati...hahahaha



>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


hahahahha kahkahkah..banyak lagi pic pengakuan,,xlarat aku nk upload banyak2..cukup la sebagai bukti..hahahahaha





apa-apa pun


yeah..aku seksi..hahaha kuih kuih kuih kuih muih!!


INI SANGAT BEST!!








Wednesday, 19 October 2011

kucing yang sangat best!!!

seperti yang kita sedia maklum...jalan jem dan karipap sarimah hangus membuatkan otak aku tepu ketika menjawab test human computer interaction tadi..nampak cam xdo kono mengono yo an?? tapi tudeh alasan ea...bebalik pasal tajuk entri nie..kito sebagai rakyat malaysia seharusnya melindungi kucing daripada menjadi mangsa rakusnya manusia celaka..dala...aku xnk mengarut...ko jgn senyum2 lak ea...hahahahahaha oke2,,kat bawah nie adalah pic pengorbanan kucing jantan trhadap aweknye,,diharap para lelaki boleh mencontohi tebiat kucing nie..sama-sama lah kita doakan moga jodoh kucing nie panjang hingga ke anak cucu ye..huhuhu ini best!!



:

>
>
>
>
>
>
>
>
<
<
<
<
<
<
<
<

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>




style la..inilah contoh lelaki sejati...hahahaha

ini sangat best!!!






Saturday, 15 October 2011

THE JANG....

ermm tibo2 aghi nia den ghaso nk speaking noismilan pulak lah..da kogheh lidah dan nia syik nyobut an baso utaro jo..haha pado yg xpaham 2 lantak ekau la ai..kali nia den nk cito pasal team yg terbukti power,,THE JANG......sepeti juo manchesto united...noismilan tolah berjayo melopeh an diri layak ke pingkak sotongah akhir...the jang yang sentiaso mempunyai naluri memburu gol telah menghumban felda united ke lembah yang hina dongan jaringan 3-sipa(O),,lopeh nia buleh la dak-dak main felda united balik poie motik sawit..hahahaha...

tau ark ekau,,felda merupakan team yg agak kuek,,menongsampahkan kelantan pado pingkek kumpulan...daghi sumbo-sumbo member den yg takjub,,first game tompek felda,,noismilan tolah dikembirikan 1-sipa...apo laie,,dioghang rai macam dah monang pialo malaysia,,xke banggang namo ea 2..saba lu..apo ekau pikir the jang bungkur bona?? kek tompek noismilan memang sah-sah kono tibai sapai tigo..hahahah klimaks den tegolak nonga ea malam tadi..den tolah bololah botebar-tebaran sambil membuat satu tumbukan padu ke udara...YEAHHHAAAAA!!!..den tau waghih2 pn samo gak,,,sayang den xdapek poie stadium nengok,,xpo lah,yang ponting semangek den still ado...walau pn manchesto totap dihati tompi THE JANG still in my heart,,,yeahh..ayat yg xbest..hahahahaha only one word.. .

"WELL DONE HOBIN JANG HOBIN!! " 



WE R THE JANG AND WE KNOW HOW TO WIN THE GAME..


"musuhnya habis binasa"..merupakan salah satu rangkap lirik di dalam lagu kebesaran Negeri Sembilan..ia menjadi motto untuk pasukan kesayanggan den "HOBIN JANG HOBIN"

nasib bek aidil da buleh main malam tadi..logo ati den..hahahahaha

idris karim yg digelar hantu cino oleh penyokong noismilan telah meraikan gol dgn penuh style..kecik ngn hai-o da sempoi,,kunalan hantu apo lah ghaso2 ea?? hahahahahaha


wajah sodeh pemain felda united malam tadi..padan muko,,bru menang first game ekau da giang,,kan second game telah ditongsampahkan oleh noismilan..tu lah..time suko xberingat..hahaahahahaha





sementara itu...















the cute jang....yeahh..










INI SANGAT BESH!!



Thursday, 13 October 2011

MADAH UNTUK PENYOKONG LIVERFOOL!!

peringatan kepada penyokong liverfool,jika anda shitbrix lepas membaca entry nie,,korang leh jalan terus,belok kiri,,jalan stright n boleh g mampos..,,ko nk panas tu ko punya pasal la,,sape suruh suppurt liverfool...seperti yang kita sedia maklum,semenjak,dua menjak,tiga menjak nie,,ramai pnyokong2 liverfool yang mula menyalak sana sini..ape kamu fikir suarez si gigi arnab mampu menyalamatkan maruah liverfoll??? mahupun si banggang gerrard yg mempunyai hobi mencium kamera?? tidak semudah itu..harapan seluruh umat liverfool sebenarnya trletak di bahu "kuyt kunyit",,pelakon hantu bonceng yang di gembar gemburkan mampu merobek gawang david van der gea..apa kamu fikir semudah itu untuk menjinakkan setan merah??..berhentilah bermimpi,,usahlah berangan liverfool menang EPL musim ini.,haram hukumnya.,,ia haram sama mcm main MAGNUM 4D!!,

,sedarlah dari lamunan..apa cerita dgn spurs pn kene tibai sampai 4-0?? ditongsampahkan oleh stroke city tanpa belas kasihan?? tidak layak bermain liga eropah dan sibuk memaki perli team yang terbukti power???..xke banggang namanya itu.,,cubalah malu dgn diri sndiri.sibuk kutuk arsenal xmenang piala 8 tahun,,cuba bgtahu aku bila last liverfool menang EPL n piala?? itu semuanye taktik untuk menyembunyikan kekurangan diri,itulah agenda jahat penyokong loserfool yang terbukti bebal dan xboleh diajar bodohnya!!,,dala,,xguna aku mencaci team yg trbukti loser..layan jela pic yg sempat aku tepekkan dlm belog yg xbrapa best nie..bernaunglah di bawah syaitan merah,nescaya ia tidak pernah menghampakan anda,.GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!.

badge club para LOSER..

xpayahlah menangis sebab torres pn xnk stay kt kelab bodoh mcm nie,,

daripada jersy je da tau bebalnye loserfool,,kalah dgn pasukan lain tak apa,,janji menang lawan manchester united,,stakat nk menang dengan M.U je baik main liga manchester united..sah bebal!!

inilah contoh kapten sejati,,,buat apa nk malu garu jubor dpn org ramai,,liverfool banggang musim lepas pn dy buat muka selamber je,,sah2 perangai balen mcm nie berjangkit kpd penyokongnya..haha

perbezaan team banggang dgan team power...M.U da boring cium piala,,liverfool cium camera jela yg mampu..jadilah untuk inzal sementara waktu..kahkahkah

MUKA BEBAL..hahahahahahhahahhaha



dala,,penat aku cerita kebodohan liverfool..baik aku cerita pasal team trbukti dari awal musim duduk tangga atas,,xpayah bising la kalau bukan top four...tarak masa layan..mulut bising srupa anjing,tapi habuk pn tara..

ayuh para syaitan merah menongsampahkan loserfool!!

once manchester united,always manchester united!!!

19 CUP EPL bai..we r the CHAMP19NS!!!

YEAHHHH!!!!

SYAITAN MERAH SELAMANYA!!!




ONLY THE CHAMP19NS CAN WEAR THIS SHIRT!!!

AMER N WAN,,THE TRUE SATANS!!

ROOMATE SEHATI SEJIWA...GLORYHUNTER..GGMU!!

APIT SENTIASA COMEL MENGENAKAN BAJU M.U..

CONTOH FAMILY YANG TAAT PADA SETAN MERAH!! YEAHH..INI BEST!!






sementara itu...

hang tggu sat!!! hahahahahahaha

hahahaha..ang pn sama,,sibuk liverfool sgt an..hahahahahahaha






JUST SAY






INI SANGAT BEST!!!!