Saturday, 22 October 2011

belog tempat aku bersenggama minda..

aku merupakan sesorang yang amat gemarkan sejarah dan sastera..so tidak hairan lah jika otak aku sentiasa penuh dengan ayat2 yang tak mampu diterima akal..hahahaha..sebelum aku berblog dulu...tmpat aku mengasah ilmu pengarangan aku ialah join pertandingan esei,,xkisah la esei pasal ape pn,.,,paling hebat pn pringkat negeri je,,esei pasal kitar semula,,aku rasa aku da ckup hebat da buat sampai sebelas mukasurat..tgk-tgk johan pnye esei 16 mukasurat..so xdala cikai sgt aku nie,padan la dgn muka skema tahap jamban cap DKE budak 2,,aku nie je muka xda nur yang join prtandingan esei..hahahaha.,,kenangan tu yg xleh aku lupakan n sampai bila-bila aku akan ingat..haha,,kalau bg aku la kan,,,kepuasan berbelog itu bergantung kepada sejauh mana style n bestnye setiap baris2 ayat yang aku buat,,itu pandangan aku la sebab aku nie minat membaca..kalau xminat membaca tu korang pnye pasal la kan..membaca itu highway ilmu..pepatah arab juga ada menyebut,,"menuntut lah ilmu walaupun ke negeri china perlis"...so pada sape yang xsuka baca ayat2 aku yang menjela-jela..korang ngn laptop korang leh g bungkus!! hahaha..,,bg aku la kan,,xpayah la letak gamba banyak2 tapi xda ayat langsung yang ko bt,,nampak mcm ko organism sorang2 je..,paling bangsat pun try la bt mcm belog "teman baik pak long",,simple n nampak best je,..hahaha dala..aku da lapar,,so bila lapar naluri belas kasihan aku menipis,,so lebih baik aku g adap nasik dulu..hahahaha 

 patah tangan bertongkat siku,patah siku bertongkat dagu,,patah dagu bertongkat kuku,,tapi kalau ko buat2 patah mcm bapok,,memang nk kene penerajang dari aku..hahahaha
















INI SANGAT BEST!!!!

2 comments:

  1. ok dri atas smpai sudah aku baca.
    belog am ngn paan best kan weyhh,

    HAHAHAHAHA !

    p/s: kadang2 bingai otak baca ayt2 kau yg SASTERSAWAN,
    mihahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. hak3,,yup,,blog am memang xleh dinafikan sbb dah lama dy bt belog,,paan plak slalu dgn post pelik2 xmasuk akal dia..hahahahahhaha mane dela..kahkahkah,,

    ReplyDelete