Tuesday, 25 October 2011

Ikutlah aku jika anda true red devil!!....

dah raya ke? jangan buat pasal weh korang,,deepavali esok..so xpayah la menyalak kegembiraan,korang sambut deepavali ka??.p.maniam rileks je kat selangor,,b.sathianathan pn xmenggelabah n k.rajagopal steady je handle team malaysia..ape yang korang heboh-heboh sangat ni???

manchester united kalah??? ala biasalah adat permainan,,ada kalah,ada yang liverpool(seri je keje)..takkan asyik menang je..pertandingan ofkoz menjadi bosan,,org pun tak nak tonton lagi,,sama lah macam mengapa liga sepanyol kurang diminati,,xbarcalona real madrid..dua-dua team tu je yang pegang...haha kalah 1-0 ataupun 3-0 memang pedih...tapi kalau kalah 6-1 terus jadi tabah dan rela.

disini aku ingin menegaskan,,semua fans Man United menerima kekalahan dengan hati yang terbuka..nampak salah percaturan dan permainan tidak kemas sementara Man City bermain sebaliknya..semenjak 37 tahun,48 trofi dan 2062 perlawanan,,adatlah kalau kalah teruk sekali macam nie...justeru Man United layak kalah dengan teruk.

sekonyong selepas bunyi wisel penamat bergema..laman fesbuk bagai dilaggar orang mabk todi..ianya sangat menghiburkan!! aku yakin ramai peminat M.U diasak bertubi-tubi dan aku juga yakin mereka melompat menyalak gembira tak tentu arah..semua cool kan?? sebab kita kalah besar der...nak buat macam mana..terima ajalah..

kekalahan mengajar kita tingginya langit dan kerasnya bumi..sekali sekala kita kena berlajar dari penyokong liverpool bagaimanakah caranya menjadi penyokong yang tabah...tabah dihina dan dicaci..tabah menerima kekalahan demi kekalahan musim lepas...tabah sementara je..jangan asyik tabah aje selama 8 tahun macam arsenal..ejas la skik yep devil..hahaha tapi kalian para fans M.u yang disegani..kita harus berbangga menjadi penyokong manchester united,,sekurang-kurangnya kita selalu organism bersama apabila melihat M.U menang bergaya,klimaks sama-sama bila rooney menjaringkan gol..kita juga harus tenang bersama-sama..

itu adalah lebih baik dari hanya mampu organism dengan melihat pasukan orang lain menang,,terklimaks pula lihat Man united dikalahkan..team sendiri tidak mampu mengorganism kan diri sendiri,,cukuplah dengan bersorak atas kemenangasn orang lain..kerana perbuatan hina sebegitu umpama seorang lelaki yang tidak berjaya dipuaskan dengan keupayaan sendiri..bagaikan mengharap lelaki lain memuaskan..senang cerita seperti MATI PUCUK!!

SEMUA UMAT MANUSIA SUDAH TAHU MANCHESTER UNITED AKAN KEMBALI,,INI ADALAH KENYATAAN,,TIDAK PERLU DI WAR-WAR KAN LAGI KEHEBATAN MANCHESTER UNITED..TUNGGU DAN LIHAT AJALAH..


gantung jersy sementara line belum reda,,pakailah dengan megah dan soraklah GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED selepas ini yah..haha



disini aku sebagai admin ingin mengucapakn HAPPY DEEPAVALI kepada umat-umat beragama hindu,,tidak kira dimalaysia mahupun di yugosalavia..sekian


INI SANGAT BEST!!






No comments:

Post a Comment