Thursday, 13 October 2011

MADAH UNTUK PENYOKONG LIVERFOOL!!

peringatan kepada penyokong liverfool,jika anda shitbrix lepas membaca entry nie,,korang leh jalan terus,belok kiri,,jalan stright n boleh g mampos..,,ko nk panas tu ko punya pasal la,,sape suruh suppurt liverfool...seperti yang kita sedia maklum,semenjak,dua menjak,tiga menjak nie,,ramai pnyokong2 liverfool yang mula menyalak sana sini..ape kamu fikir suarez si gigi arnab mampu menyalamatkan maruah liverfoll??? mahupun si banggang gerrard yg mempunyai hobi mencium kamera?? tidak semudah itu..harapan seluruh umat liverfool sebenarnya trletak di bahu "kuyt kunyit",,pelakon hantu bonceng yang di gembar gemburkan mampu merobek gawang david van der gea..apa kamu fikir semudah itu untuk menjinakkan setan merah??..berhentilah bermimpi,,usahlah berangan liverfool menang EPL musim ini.,haram hukumnya.,,ia haram sama mcm main MAGNUM 4D!!,

,sedarlah dari lamunan..apa cerita dgn spurs pn kene tibai sampai 4-0?? ditongsampahkan oleh stroke city tanpa belas kasihan?? tidak layak bermain liga eropah dan sibuk memaki perli team yang terbukti power???..xke banggang namanya itu.,,cubalah malu dgn diri sndiri.sibuk kutuk arsenal xmenang piala 8 tahun,,cuba bgtahu aku bila last liverfool menang EPL n piala?? itu semuanye taktik untuk menyembunyikan kekurangan diri,itulah agenda jahat penyokong loserfool yang terbukti bebal dan xboleh diajar bodohnya!!,,dala,,xguna aku mencaci team yg trbukti loser..layan jela pic yg sempat aku tepekkan dlm belog yg xbrapa best nie..bernaunglah di bawah syaitan merah,nescaya ia tidak pernah menghampakan anda,.GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!.

badge club para LOSER..

xpayahlah menangis sebab torres pn xnk stay kt kelab bodoh mcm nie,,

daripada jersy je da tau bebalnye loserfool,,kalah dgn pasukan lain tak apa,,janji menang lawan manchester united,,stakat nk menang dengan M.U je baik main liga manchester united..sah bebal!!

inilah contoh kapten sejati,,,buat apa nk malu garu jubor dpn org ramai,,liverfool banggang musim lepas pn dy buat muka selamber je,,sah2 perangai balen mcm nie berjangkit kpd penyokongnya..haha

perbezaan team banggang dgan team power...M.U da boring cium piala,,liverfool cium camera jela yg mampu..jadilah untuk inzal sementara waktu..kahkahkah

MUKA BEBAL..hahahahahahhahahhaha



dala,,penat aku cerita kebodohan liverfool..baik aku cerita pasal team trbukti dari awal musim duduk tangga atas,,xpayah bising la kalau bukan top four...tarak masa layan..mulut bising srupa anjing,tapi habuk pn tara..

ayuh para syaitan merah menongsampahkan loserfool!!

once manchester united,always manchester united!!!

19 CUP EPL bai..we r the CHAMP19NS!!!

YEAHHHH!!!!

SYAITAN MERAH SELAMANYA!!!




ONLY THE CHAMP19NS CAN WEAR THIS SHIRT!!!

AMER N WAN,,THE TRUE SATANS!!

ROOMATE SEHATI SEJIWA...GLORYHUNTER..GGMU!!

APIT SENTIASA COMEL MENGENAKAN BAJU M.U..

CONTOH FAMILY YANG TAAT PADA SETAN MERAH!! YEAHH..INI BEST!!






sementara itu...

hang tggu sat!!! hahahahahahaha

hahahaha..ang pn sama,,sibuk liverfool sgt an..hahahahahahaha






JUST SAY






INI SANGAT BEST!!!!
























4 comments:

  1. INI PALING BEST !!!! :D
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    -Comment by DIE.HARD.FAN.MANU-PITRITO

    ReplyDelete
  2. hahahaha we r one hell of family that support the best team in da world..GGMU!!!

    ReplyDelete
  3. MU seri ngn LIV,, chill lah kan der.
    hahaha

    tak sabar tggu maen kt oldtfrd nt.
    :D
    muahhahahhahaha (gelak fans setan merah)

    ReplyDelete
  4. kan aku da cakap..loserfool kompem lemas punya kalau main kat neraka old trafford..hahahahahahahahhahaha GGMU!!!

    ReplyDelete