Sunday, 23 October 2011

Pemandangan sekitar sparuh akhir kedua....NS VS anak ponyu...

alhamdulillah,,syukur ke hadrat ilahi negeri sembilan telah melakar kemenangan bergaya 2-1 dan secara agregatnya 6-3 ke atas pasukan anak penyu..t-team....bagi t-team,,dihumban ke lembah yang hina adalah benda normal kerana rata-rata pemain star t-team merupakan "sampah" dari kelantan,,,tidak hairanlah jika t-team gagal membuahkan  Z*k&r ketika bertemu negeri sembilan...lagipun 4 perlawanan sebelum nie,,empat2 t-team kalah,,ape adahal,,jalan skrip yang sama iaitu ditongsampahkan oleh negri,,anti klimaks,kurang organism dan terang2 sebelum perlawanan malam tadi dah tau negeri sembilan memang kompem final!!,,.

penyu menangis sapa yang tahu...habis semua anak2 penyu lemas dalam lautan neraka KUNIN9...lepas nie penyokong2 t-team boleh la cuci shitbrix yang da beselupat dengan menyupport pasukan terengganu..apa ada hal..adat bolasepak la kalah menang kan..yang menang dijulang dan yang kalah mcm biasa la tutup telinga..hahahaha itu adalah adat bolasepak,,sepandai-pandai penyu bertelur,,pandai dan besar lg telor rusa..hahahaha aku akhiri post aku ngn serangkap pantun..


GHUSO BUKAN SEBARANG GHUSO,
TANDUK GHUSO BECABANG LIMO,
SEKALI TANDUK MEMANG SANGAT BEBISO,
SAMPAI KIAMAT ANAK PONYU MERANO..

hahahaha HOBIN JANG HOBIN!!!!



pado yang xpoie stadium tu leh la inzal kojap tgk pic yang den tepekkan nie yo..hahahaha


insyaallah tahun nie piala malaysia kembali ke tanah beradat..n.sembilan



pasukan lauk nismilan pada malam semalam



nie namo ea ghuso ganeh yang berapo hensem,,hahahaha




sementara itu di stadium..





humangai,,osah ponoh er stadium..t.kasih atas sumo jang-jang yang hadir sebagai pemain ke 12 malam tadi..


ini barulah fans tegar..ini best!!


gol dari syukur adnan..yeahaaaaa GOLL!!!

cam beso lah,,heboh memokak 1 stadium meraikan gol!!

THE JANG!! lautan KUNIN9 melomehkan anak ponyu,,


s.kunanlan membawa bola ke kiri,,menggelecek anak ponyu dengan sekonyong-konyongnya,,pass kepada shahurain DAN!!!!!!!!!!






GOAAALLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHHAHA

shahurain menyumbat gol dgn penuh sadis menghiburkan para jang sekelian..


macam biaso,,stadium gemuruh bak guruh menanti hujan..


jang gontar tiado...


selepas berjaya melayakkan diri ke final tiga tahun berturut-turut..




membuat tawaf memasang hajat merampas kembali piala malaysia..nantikan keduo2 kombar turun di final nanti yo..


mokasih pemain-pemain nogori kerana sentiaso menghargai sokongan padu tanpa berbelah bagi..MUSUHNYA HABIS BINASA!!


HOBIN JANG HOBIN!!!!!!

tahniah para jang..sehari sebijik gol lama-lama monang piala malaysia..hahaha








sementara itu...........


































pendekar ponyu yang lomeyh..hahahaha



INI SANGAT BEST!!!!







































No comments:

Post a Comment