Friday, 21 October 2011

"THIS IS PAROI"

post pada hari nie khas untuk orang-orang negeri sembilan..kot ko bukan orang negeri smbilan tak payah la baca post nie,,xdo kono mengono pn ngan ekau....orang nk baco,ko pn sibuk yo nk baco..samo kes lah mcm ko menyibuk topung kak enab xcukup nk buat roti arab,buat myampah kak enab yo..hahaha....pado bukan orang nismilan buleh la klik "Alt+F4" sobab ko memang xdiundang..hahahahahaha den punyo suko la nk bahan sapo,,belog den..hahahaha pada yang xda keje leh la baca lagi crita pasal team negri..sila klik
 "THE JANG"

cam beso lah,,den nia suko bergurau skit...kot ado yang myampah 2,,den mohon maap la yo sompono ghayo deepavali dah nak dokek nia..kahkahkah..ok2..berbalik pado tajuk kepalo entri nie...den tepakso taip ayat nismilan yang agak skema sobab loghat den pokek sangat..ghamai xpaham nanti...hak3... ok2.seperti yang kito sumo sedia maklum...noismilan telah berjaya menibai team dari terengganu, t-team 4-2 pado first game sparuh akhir sekaligus menghumban t-team ke lembah yang hina...bebalik pado "this is paroi"..pado yang xtahu tu ko bukan ank jati nismilan lah..baik ko balik main anak patung laie ok..hahaha "this is paroi" ialah gelanggang keramat team noismilan,,samo cam manchester united yg mempunyai "theater of dream",,ghamai team nogori lain dengan selamba ditongsampahkan di stadium keramat nie,..selangor,kodah,perlis,terangganu,kelantan sumo ea tolah habis diliwat di stadium neraka nismilan nia...so esk moh gegamai kito tengok tranning nismilan lawan t-team.moh samo-samo kito bololah sambil membuat satu tumbukan padu ke udara..haha takat nk gol tu pojam mato yo buleh gol..hahaha

bebalik pado this is paroi,,jang nk soru sumo jang-jang yang dah sunat untuk ponoh an neraka paroi,,kito bukan sekadar nk bagi gorun pado t-team,..t-team memang dah gorun dah..hahaha,just amik feel belatih untuk final..nonga koto ada surprise malam sok,,so moh la gegemai nengok yo..nk tau apo bondo ea,,ko nengok yolah..hahaha kot nk ghaso klimaks samo cam san siro silo-silo an lah poie stadium..ghugi xpoie..den nk poie tapi jauh na,,,kot ado duit lobeh,,kito jmpo time final dekat stadium "misi 33 piala" yo..hahahahaha
takat budu pon sek2 kito leh hirup cam air sirap blakow,,nie kan tolo ponyu mung..hahahahahhaha jom nyanyi gegamai 
"na na na na na ganu ekau",,bukan kito,,haha

pesanan penaja: penyu menangis sape yang tahu..hahaha



JANG GONTAR TIADO..HAHAHA 


THE NINERS..KUNIN9 KERAMAT MUSUHNYA HABIS BINASA!!



MACAM BIASO LA..MODEL KHAS..



the cute jang..hahaha




p/s::pado shiqinzainal den taw ko sokong terengganu,walaupun kito samo2 setan merah,,den ponah baco post ekau pasal terengganu.,,slamat membaco ponuh inzal yo..hahahahha

::tak dilupakan juo,,abg polis kito.shahidi azri ....den taw orang umah ekau orang ganu sokmo..nogori totap nogori yo..hahaha



INI SANGAT BESH!!!






2 comments:

  1. namo den di soru kat sni haa..
    nogori pun den skong jugak, omak den punyo pasal.
    :D

    hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahah..yolah mak cik....omak pun omak la..hahahahaha

    ReplyDelete