Thursday, 10 November 2011

barisan kemungkinan negri 2012..

salam perantauan bagi yang beragama islam dan salam deepavali kepada seluruh umat hindu...anyway semangat raya still ada dlm diri aku...hahahaha dah duduk perlis nie rasa macam kembali berpijak di bumi yang nyata..makan berak,makan berak tau-tau da dekat 3 tahun aku kat perlis ni..hahahaha ok2..berbalik kepada tajuk asal entry nie...time aku gerak balik perlis aritu,,ada friendly games antara n.sembilan vs malaysia..mesti korang xcaya kan?? yup..itulah kebenarannya..n.sembilan,juara piala malaysia hanya layak sparring ngan team malaysia je,,xmain la team2 negeri nie..xda cabaran..hahahaha..negri sembilan sedang test player2 import, yang rasa-rasa boleh digunakan untuk musim hadapan..tapi sayang..semua pemain import yang ditest terbukti bebal dan kaki xberbedung selepas n.sembilan ditongsampahkan oleh malaysia dengan skor 2-0..s.kunanlan,aidil ,shahurain dan norhafiz zamani misbah masuk team malaysia..memang patut la kalah...hahahahaha layan jela muka2 best n xbest nie..hahahahha p/s: creadit to empunya pic yup..



negri mungkin kehilangan dua komba nie musim hadapan kerana penyambungan kontrak menemui jalan buntu..dikaitkan akan ke (ATM)..gampang punya atm..


aksi terakhir di STAR of paroi...




pemain-pemain import yang ditest..

yang pertama..KALO TOURE..hahahahha


rumurs bertiup kencang di barcalona..mungkinkah beliau telah bosan menjadi coach kerana asyik menang piala?? kita tunggu dan lihat ape keputusan beliau....memperkenalkan..
PEP GUARDIOLA..kahkahkah


ROMELU LUKAKU seorang pemain yang cintakan muzik rap...


pemain daripada terusan suez berhampiran penjara guantanamo..NO NAME..hahahahha


kelima...memperkenalkan 
TORSTEN FRINGS dari german barat..hahahahaha


vokalis kumpulan MUSE seorang jejaka yang cintakan bolasepak malaysia...mungkinkah dia akan menyarung jersi n.sembilan???? tunggu dan lihat...pemain yang terakhir..diperkenalkan.. 
MATTHEW BELLAMY...hahahahaha





hafiz zamani misbah: den macam kona lah ekau nie..kito bukan samo team ko?
aidil: ekau jadi defend malaysia jgn main ganeh-ganeh yo...
hafiz zamani misbah: xdo hal la.member2..lopeh game lepak kodai pak deraman..pekena tea tarik..
aidil: den kono balik,,bini den marah lepak2..hahahhahah




BARISAN KEMUNGKINAN

yg tengah-tengah tu lassana diarra..kompem la n9 menang lg taon depan.!!!

FORZA N.C MILAN!!!!!

INI SANGAT BEST!!!












No comments:

Post a Comment