Tuesday, 1 November 2011

THE JANG CHAMPIYEN!!!



Hobin Jang Hobin!! Jang Ultra jang!! Jang Gontar Tiado!! Musuhnya Habis Binasa!! This is Paroi!! We Are The Jang!!! Yellow Army!! Ghuso Bebiso!!! The Niners!!! huhh apo laie yg ekau nak?? sumo ea ado..hahahahaha




nismilan monang pialo malaysia??? bukan kocik2 tolo ponyu punyo pialo kito monang jang oi!! team boto2 handa yo yang meghaso ghumput final..kalau bungko bona camno leh monang lak an?? hahahaha hari tu siap ado banner tulish "kapankan selangor dan seterusnya arwahkan n.sembilan"..hahahaha goli bulu ketiak den nonga ea...nengok skang sapo yang makan tolo ponyu ghubush cocah mo kuah kopok lekor..hahaha ado ati nk arwah an nismilan ko..skang tgk..monyosa xsudah..ponyu monangis sapo yang tahu...hahahaha den bahasokan diri den 'jang' la ea..somangat skit nk becito..haha 



haaa nampak!!

den nk cito an kang xabish satu malam ghaso eh cito sal pialo malaysia nia..tu sumo ea xtermasuk gamba melampuh yang jang ado lam hard disk mo desktop lektop jang..tompi domi team jang,,jang sanggup..daghi 90 minet game sampai la julang pialo,,xmasuk jang2 yang beghembat mo penyokong "ponyu botolo" laie..
hahaaha tapi jang nk kobaan..


ONLY THE JANG KNOWS THE FEELING!!!!

game yang cukup hebat dan comeback nismilan yang amat mengujaan...ini lah organism bola sepak sebona-bona ea..Ahhhhhhhhhhahaha!!!!
 tak sodotik pun jang ghagu dongan team jang,,walaupun ponyu botolo dilotakkan sobagai pasukan paberet..apa ada hal!! Jang Gontar Tiado!!

hai-o.aliff,zamani misbah,kunanlan,shahurain n komba still steady walaupun da tingga sebijik gol..team jang totap tak jomu2 melapah ponyu..bkn punyu munyu ea?? ..kepercayaan team jang nyato membuahkan hasil..klimaks yang dinanti-nati an last ea tibo pado minit ko 80,,gol penyamaan nismilan..time tu momokak satu stadium bilo sharbinee buek jurus "menangkap ponyo tak kunjung tibo"..hahahaha


kegairahai idris karim dan kunanlan tak berakhir stakat gol penyamaan yo,,,team jang masih laie benafsu melapah selagi buleh lapah...apo kojo jang syik2 lapah yo nie?? hahaha xsaba2 nk balik ghayo aji esok gak er..hahahaha sambung cito balik....nk dijadikan cito,,lopeh jutsu sharbiniee habish,,pemain team jang yang yang berteknologi nano,,hai-o toghus membuek satu sepakan gunting tanpa menghiraukan arah angin dan pasang surut laut lalu melipat-lipatkan sharbinee xubah cam melipat kain bughuk.,apo laie,,gol ke duo team jang disumbek pado minit ko 86...,,marzuki,defend ponyu botolo yang digombar-gombokan cam 'keto kebal' pun terdiam membisu seribu bahaso..hahahaha tu deh..padan muko,,sedang sibuk team ponyu botolo inzal membayangkan feeling mencium pialo malaysia..dalam maso onam minit yo,,sumo ea habis binaso..hahahahahahaha sapo suh suko melantak tolo ponyo,,kan da balik xbotolo..hahahahahaha



Ghombau,Siliau,Gomeh,Kolopilah,Senaling,Air Mawang,Tampin,Gomonceh mo Goduk..amacam stuju x??????

Somban Duo,Gugusan Palong,Jolai,Bukit Rokan,Pondoi,Temiang,Rasah,Ladang Regent Monceh sumo ea hebat-hebat belako..

Batu Kikir,Simpang Pertang(pak long),Port Dickson,Tnjung Ipoh,Seri Menanti,Nilai,Lenggeng,Lonek,Ulu Bondol, hahhh loteh minda den nk bepikir..hahahahahaha

Mentori Bosar,Yang Dipertuan Besar,Perut,Buapak,Ketua Adat,Lembaga sumo ea belakang kito!!!

nanti la jang sambung laie..ponek da jang,,dengan poghut konyang tobungkang,jang nk membuto dulu lah sementaro tggu malam menjelma..hahaha mano-mano yang ado tokasa bahaso,yang teghaso ati dio,,jang xkisah,,sobab jang tau,mano-mano yang shitbrix tu ekau bukan dari nogori jang..hahahaha

lopeh nia buleh la player ponyu boloto poie laut kutip tolo punyu..hahahaha kelaut!! kelaut!!  kelaut!!!

















INI SANGAT BEST!!!






No comments:

Post a Comment