Sunday, 20 November 2011

VIVA MALAYSIA..

 seperti yang kita sedia maklum...malaysia telah layak ke final sukan sea 2011 di palembang...seperti biasa malaysia telah berjaya menghumban myammar ke lembah yang hina dengan jaringan 1-0..hasil jaringan pemain negri sembilan...fakri shaarani..memang sebelum ini fakri dikritik habat kerana sentiasa mengamalkan corak bermain sentiasa banggang...tapi senja kelmarin..beliau telah membuktikan kepada seantero dunia bahawa beliau memang patut mewakili malaysia..

fakri (jersi hitam N.C milan)

yang penting bukan pasal kebebalan fakri yang ingin dikupaskan,,,hari ini aku ingin mengupaskan betapa indonesia lagi bebal dari malaysia...kenapa??? rata-rata majoriti gol yang diraih oleh indonesia semuanya dijaringkan oleh pemain import yg diberikan kerakyatan tetap indonesia...rakyat-rakyat indon memang xpandai bermain bola,,dari kecil mereka telah diasuh untuk menjadi bibik,,,mengangkat batu bata,,membancuh simen dan bekerja di tapak pembinaan..maka tidak hairan lah indon terpaksa mengimport ramai pemain dari papua new guinie..dua2 negara miskin dan xpandai main bola...memang padan sangat lah..hahahahahahahaha seperti yang kita sedia maklum,,permusuhan antara kedua negara memang berlaku semasa zaman parameswara lagi...kalau xkerana parameswara membuka melaka,,maka xjadi permusuhan ini...seekor kerbau membawa lumpur,,semuanya terpalit juga...tidak hairanlah jika melaka masih lagi bermain di liga fam,divisyen 3 liga malaysia kerana melaka bersangkut paut dengan kedatangan org-org indon ke malaysia..hahahahahaha lol..
titus bonai,oktovinus maniani, wenggai....smua nie adalah sampah dari papua..dah xlayak men untuk papua men untuk indon pun jadilah...esok adalah hari pembalasan..mampukah sang garuda ditongsampahkan?? atau mungkin sang harimau akan kehilangan taring?? sama-sama kita menikmati organism sebenar bolasepak asia tenggara yup...indon??? ape ada hal...hari tu malaysia da liwat indon...maka skrip sama akan berulang kembali..hahahahah VIVA MALAYSIA...

senyuman manja titus bonai..'


wanggai tau,,bukan binggai..hahahhaha


balachandran okto anak lelaki maniani...

itu bukan garuda..burung garuda mana wujid..sah bebal!!!!!


INI SANGAT BESTNo comments:

Post a Comment