Saturday, 21 January 2012

Esok balik?? hurmmm..

dah lama xpost ape2 kat blog nie sebab xda benda best yg aku buat...alik-alik duk umah mengadap game n buat final projek je...nak tulis pasal bola mcm xbest je...asik-asik man city rebut klaseman ngn man united..budak tadika arsengal kalah pun dah basi...felda united mensawitkan selangor pun semua org dah tau,,kelantan membudu kan kedah pun aku malas nak komen sebab ada housemate org kedah..so tak ada ape2 yg aku nk tulis....esok balik k.l pun xrasa mcm seronok coz k.l bukan tempat yg best pn bagi aku...nk siapkan final pojek punya pasal,,xpe lah..dahla..aku nak tido untuk perjalanan yg jauh esok....salam..


makan,tido n coding..arghhhhhhh











INI SANGAT XBEST!!!




No comments:

Post a Comment