Sunday, 15 January 2012

Pening mengadap benda alah ni,,

semenjak dua menjak nie..tah apesal tah...lagsung takda mud nak menghupdate post2 dalam belog nie....sibuk buat projek final bersama rumet tersayang..hazim izzat...sakit otak nak desingn-design web guna php ni..kadang-kadang pecah perut sampai menangis gak gelak,,tengok design yang kiteorg buat mcm banggang..hahahahahahaha.walau ape pun jadi...25% web nie harus disiapkan jugak sebab dlm minggu nie penyelia projek nk tengok...hahahahahahha ..CODING IS NOT A CRIME...arghhhhhhhhhhhhhh..



sedar tak sedar..dah tiga tahun mengadap benda alah nie...dah penat nk tension...cuma boleh pasrah jela...coding punya berpage-page..outputnye alahai ciput je..


hahahahha design header yang macam banggang,tak ada rupa website goverment langsung..hahahahhahaha...



AKHIRNYA...............................






inilah rupa yang memberangsangkan..hahahahhahaha YEAAAHAAAAA..

















INI SANGAT BEST!!!



2 comments:

  1. perghhh, giler lew.haha
    hebat2 !

    p/s: tanam kan dlm hati. CODING IT NOT A CRIME.

    ReplyDelete
  2. hahahahaha hebat apo ea..kot hebat dah siap full dah..ayat tu xbest lagsung kamu tahu..arghhhh fcuk!

    ReplyDelete