Friday, 16 March 2012

4 jenis banggang yang ada dalam dunia...

banggang memang wujud di dalam dunia yang fana nie..kita tidak dapat mengelakkan kehadiran banggang dalam hidup kita...daripada cara hidup kita seharian sampailah kepada bermain bola sepak..kita tak dapat mengelakkan kehadiran banggang yang tidak diundang....hari nie aku nak menceritakan beberapa jenis banggang dalam bolasepak hari ini..tidak kisahlah hatta team favourite aku pun jika bermain banggang layak dibanggangkan sekali...

definisi banggang bukanlah bermaksud sejenis kuih, dan bukan juga spesis haiwan..bukan!! bukan itu maksud banggang...banggang bermaksud apabila kita dalam keadaan power..tiba-tiba kita jatuh mendadak..secara saintifiknya banggang tergolong daripada emosi yang xterkawal membawa kepada keburukkan perilaku mahupun emosi....dahlah..banggang betul lah..tu pun nak aku terangkan....hahahahahhahhahahahaha layan jela jenis-jenis banggang yang ada dalam bolasepak musim nie..

BANGGANG BERDUIT TETAPI BANGGANG..


BANGGANG YANG TAK BOLEH DIAJAR DAN BANGGANG BERPIALA MUSIM NI..


BANGGANG TIME LAWAN TEAM BANGGANG DAN BANGGANG YANG TERSELAMAT DARI DIBANGGANG..







BANGGANG ABADI!!!






No comments:

Post a Comment