Thursday, 29 March 2012

Bosan....

hidup seharian memerlukan tenaga yang banyak..oleh itu aku harus mengambil biskut cap hup seng sebagai tenaga,,,hahahaha merapu padia eh..hidup aku kat perlis nie,memancing,badminton,berak,melepak n study...study ke?? hahahahaha lama gak aku xbuat post untuk blog terchenta nie...kemalasan dan kebeballan mula menghantui diri...nk crita pasal bola semua org dah tahu yang m.u sekarang dok atas...nak crita sal mancing ikan yg ditangkap semua mati dan xsempat menjadi lauk...hari-hari tido n tido..sistem pun buat tah pape..xlama lagi dah VIVA..arghhhhh bosan!!!! dah tau aku tengah bosan baca buatpe lg...bosan betul lah!!!




memandangkan aku dalam keadaan bosan..so memang aku xda mood nak menulis....dah2..chow dulu..

No comments:

Post a Comment