Saturday, 17 March 2012

Happy Bufday kevin..

apekejadahnya post benda-benda pelik nie??? sejak bila pandai sambut-sambut bufday nie???..tak-tak....tak perlu lah jang ceghitakan tentang kepoweran team jang menongsampahkan kedah ini hari..dan xperlulah jang ceritakan tentang man united dihumban kelembah yang hina saingan piala euro cup..itu suma membuatkan parut dihati ini berdarah kembali..hahahahaha

seperti biasa...member-member seperbelenan umah sewa nie menyambut baik hasrat kerajaan menyatupadukan rakyat berbilang kaum..walaupun kita berlainan bangsa dan budaya..kita still berkongsi jata dan bendera yang sama..so xda sebab untuk kita tidak bergaul dengan kaum berlainan bangsa mahupun agama..setiap agama menitikberatkan sikap saling menghormati sesama manusia..tidak kira kitab mahabrata,injil mahupun al-karim..semuanya ada menyeru supaya kita berbaik-baik sesama manusia..cewaahhhhhh..ayat xboleh blah lah malam nie..pe tak nya..habis sepinggan kari kambing dah aku sebat...apa-apa pun happy bufday kepada anak jiran sebelah umah kami...kevin...hahahahahhahahha

taknak banyak cakap,,korang bukan boleh hadam pun ayat-ayat aku..baik korang hadam je pic-pic kat bawah nie...hahahhahahaha




kecomellan adalah anugerah kepada setiap insan-bur



hanya budak nie je yang mampu melawan kecomellan saudara bur..tahniah diucapkan kepada beliau...ayob..hahahahaha


walaupun sibuk menghadam makanan..paan masih sempat meluangkan masa bergambar mesra..muka berseri-seri nooooohhhhh,,mentang-mentang chelsea hang menang..



pose yang istemewa daripada roomate aku..buaian ini buaian seribu kenangan..hahahhaha


xperlu risau..walaupun kenduri india..tapi masakkan dihasilkan oleh catering melayu..terima kasih kerana menjaga hati kami sebagai orang melayu islam...pape pun lauk semua memang terbaik!!! kari kaw punye..hihihi


ini barulah satu malaysia..cina melayu india..hahahaha


bob ceria bersama mak angkatnya..


manje-manje bersama housemate...sedih plak bila sedar-sedar sebulan je lagi kita bersama...








bufday boy kevin bersama-sama abang-abngnya...








HAHAHAHHA INI SANGAT BEST!!!!













No comments:

Post a Comment