Saturday, 31 March 2012

Serupa tapi tak sama...

hari nie aku rasa nk buat post untuk member baik aku yg sdang study di uitm penang..(kalau xsilap)...hahaha nak dijadikan cerita ramai oeg ckp mke aku ngn mke dia lebih kurang..siap member-member lama keliru..pelik gak aku bila lepak kedai mamak menceh,,,dyorg ckp mggu lepas lepak ngn aku...sjak bila plak...aku ada je kat perlis nie..hahahaha member-member rapat tu memang cam lah kn..tpi member-member yang kurang rapat tu kdang-kadang blur gak..hahahah xnk ckp banyak...nilailah sndri...


yg belah kanan tu,,nama die syafiq,,member-member kg panggil angah je..


nie mke xbest aku..hahahah




pulangnye seorang perantau...hhahahah



perantau yg xmhu pulang..hhahahah




cuma bezanya dia nie pandai main ftsal or bola...aku nie majal sikit...die slalu main midfield n aku defend..bila kami beraksi sama-sama,,kompem best!!! hahahaha




INI SANGAT BEST!!!


3 comments:

  1. laen la mer..hahahaa..kau tetap amer..hak3

    ReplyDelete
  2. hahahaha kalau jmpe depan-depan ko taw lah sebijik xsebijik..hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. btol2... smpai owg pn leh salah tegur.. huhu
    mcm aidil n zaquan..haha (kembar mu)

    ReplyDelete