Saturday, 10 March 2012

Trip to tukun Kuala Perlis...

hai,,tora datang lagi!!! (abah akau tora,ingat tora aman ke hah)...yeyyy yeyyyy esok jang dengan tiga orang lagi member jang ada trip mancing kat tukun kuala perlis, indra kayangan....nie merupakan trip laut dalam first yang jang join...selama nie jang terkenal dan lebih gemar memancing persisir pantai..setakat pengalaman jang yang xseberapa nie,,,jang pernah naikkan kerapu,siakap,gelama,ikan duri dan sembilang laut..,semuanya memancing pantai...tahukah anda,,ikan akan lebih kuat jika di laut dalam..jang harap joran yang xseberapa  tu mampu menahan asakan amukan ikan laut dalam....

woi,,,pe skema na ayat ang...nakhare,,,,sejak bila lak aku pandai skema-skema nie..hahahahaha ok2..yang penting jang nk recordkan setiap aktiviti esok,,dari memukat udang hidup untuk dibuat umpan,memancing tukan sampailah menangkap sotong,,semuanya jang nak record.....kite tgk siapa yang akan dihumban ke lembah yang hina dulu,,
jang nk cakap byk pn jang baru bgn tido..hahahahaah..apa2 pun jang nak trip kali nie membuahkan hasil,,bukannye membuahkan z*k*r...memancing utuk sesuap nasik tau,,bukan nak seronok-seronok..hahahahahahaha

2 jela,,duk baca padia lagi...habis dah....




machine yang xseberapa..jang harap joran kesayangan nie tidak menghampakan....


rod 9 n 8 kaki jang,,belah kanan pernah naikkan siakap,belah kiri pecah dara dgn kerapu,,,,jang nak bawak dua-dua sebab dua2 joran ada luck..hahahhahaha




kuala perlis...
















INI SANGAT BEST!!



No comments:

Post a Comment