Monday, 16 April 2012

Masa untuk tido..

esok aku ada function besar,,present final projek di dewan besar poli..nie setahun punya kerja baru leh dpt present mcm nie taw..mcm2 rintangan dah kiteorang hadapi..termasuklah kene maki proposal truk,kena mara sebab byk salah..hurmm kiteorang plak dpt supervisor yang agak tragis..head of programming jabatan aku...memang da 2 tahun kiteorang menanggung azab sengsara nie..dari trun interview staff tempat praktikal aku dlu..majlis perbandaran hang tuah jaya sampailah berguru hingga ke sungai ramal,kajang semata-mata untuk menjayakan projek akhir nie...nak cerita penat tu memang xmampu aku nak bercerita..dah sakit2 dah mencirit nie kene marah slalu,,maklumlah head of programming,,cerewet sikit..org senang lenang blh dpt markah byk,,group aku yg bersusah payah tahap cipan blh dpt markah skit..nak cerita ketidakpuasan hati nie mmg allah jela taw..hahaha

ermm hari nie otak dah lega..upu,report ,broucher smua da setel..thanks kepada member-member yg byk menolong setelkan asaiment aku yg berlambak mcm haramjadah..sumpah aku sangat serabot kepala..sampai org yg kol aku pn aku trus maki sbb xda mud..hahahah pape pn sori ok...doakan aku n roomate aku dpt present dengan bergaya di depan org ramai esok..,,dala,,perlis dilanda ujan plak..so ape tnggu lagi..dah 4 malam aku tido kul 7.30pagi..so aku nak klaim balik tido aku..nite..


my banner..


harap leh jual balik sistem nie..hahahahahaha balik modal cukup lah..btul x ajim ijat?? hahahahaha



WHY ALWAYS WE???



pada yang berkenaan,,jangan diganggu time aku sibuk melayan jiwa,,nescaya kamu akan street dimaki..


menganjing..cntk jgak kn..hihihi 







































INI SANGAT BEST!!!!



.



1 comment:

  1. walkman live on....
    suke sgt9...
    hehehehehe......

    ReplyDelete