Monday, 21 May 2012

Melepak Di Istana Arau..

Post kali ini ditujukan khas untuk member baik merangkap housemate aku,,Paan Healers sebab hanya tinggal kami berdua aje di perlis indera kayangan nie..kali nie nk share pic-pic kami sedang lepak dalam istana arau...eleh,,stakat rumah makcik area-area istana tu nak buat ape..hahaha bukan!!! bukan itu yang aku nak ceritakan..ape barang cerita-cerita mitos macam tu nak disumbatkan dalam belog nie,,persetankan aja benda-benda karut macam..xnampak best la kalau cite-cite macam tu..

nak dijadikan cerita,,tetiba je perut rasa amat-amat kebulur lapaq nasi ayam kunyit...kami pun dengan sekonyong-konyong telah mentelaah seluruh pelosok arau untuk mencari kedai yg di maksudkan,,alhamdulillah bukak kedai tu..sedang leka mentedarah nasik dengan lahapnya,,tiba-tiba......................

*sila sambung ayat diatas berpandukan teks yang diberikan(25 markah)


kejadah apa benda alah nie,,ingat karangan budak nak amik PTS lompat kelas ke..huhuhuhuhu sebenarnya ayat-ayat kat atas tu introduction je,,,tajuk dia pendek je...'melepak di istana arau'...tu je,,,hahahahhahahhaha cakap panjang-panjang pun susah korang nak hadam nanti..try jela hadam gamba-gamba kat bawah nie..





shomelnye ..hahahha



agak-agak kalau aku g ketuk pintu istana belakang tu,,ada raja perlis nk jmpe aku x? hahahaha



lelampu yang indah



hek eleh ko mat!!! nak buat peace buat jela..tau niat kau nak interframe..hahahah




gaya,mutu,keunggulan..



no comment



"saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 25kg selepas berjalan disini!"..kata pak cik paan



irna mesti cair tgk pic comel ko paan..style..huhuhuhu




kau ingat kau duduk tempat terang boleh cerah lah muka ko???



selalu tengok daripada luar je,,malam nie dpt masuk dalam..huhuhu



jata negeri Perlis,,


ini adalah i-city....istana city..bukan manchester city..



terima kasih sebab benarkan rakyat tuanku masuk ke dalam..huhuhu



gambar kenangan..



perlis kau tetap dihati....



arau castle..bukan newcastle



asik-asik muka kau je,,xda muka org lain ke?????





aku akhiri post aku dengan lagu Negeri Perlis: 


Amin amin ya Rabaljalil
Doa hamba yang sangat zalil

Kekalkan daulat serta adil
Bagi perintah Jamalullail













INI SANGAT BEST!!!!





















2 comments:

  1. bese la lau dorg da tggl bedua..hahaha

    ReplyDelete