Wednesday, 9 May 2012

WATTA FOKKA !!

salam..mood aku hari ini amat kacau bilau,,so aku nak buat post yang AMAT SERIUS...sama klasifikasi serius ketika menghadiri 'ceramah bengkel menjawab soalan matematik spm'..seserius mungkin!!.jangan gelak!!! ..

stalker facebook org menggunakan nama macam sial tanpa mendedahkan edentiti dan entiti sebenar  adalah perkara keji yang amat terkutuk,,lepas tu setiap status menjadi bahan makian dan juga cacian..aku malas nk komen panjang2,,ape-ape pun cukup lah..FULL STOP!!! aku dah bosan!! ko kena paham,,plezzz lah,,g la jauh2 dari hidup aku n janganlah tulis ape2 pasal aku,,aku dah bosan n xnak pikir ape2,,anggap jela aku xpernah kenal ko..dahlah,,SHIT!!!..


INI SANGAT XBEST!!

No comments:

Post a Comment