Sunday, 24 June 2012

Espana Para Siempre II...

Ini adalah sambungan dari post ESPANA PARA SIEMPRE I.. seperti sedia maklum..spain bukanlah pasukan yang mudah untuk ditongsampahkan oleh france..kepala bana apa dengan sweden pun kena tibai sampai dua bijik,siap gol terchantek euro lagi...

seperti yang dijangka..king of europe and dunia turun beraksi..korang sendiri fahamlah...spain telah menunjukkan permainan yang berdisiplin tinggi,,mengawal tempo permainan dan menguasai sepenuhnya permainan sekaligus menyunat sebelas player les blues di atas padang...tiada klimaks dan keputusan menepati ramalan..ini bukanlah kepuasan menonton perlawanan bolasepak sebenar..diharap selepas ini portugal boleh memberi saingan..mohon cristiano ronaldo memberi cabaran kepada la rojas selepas ini ye..majulah spain untuk eropah..
spain sedikit tempang tanpa villa dan puyol..tapi itu bukanlah masalah besar..jurus tandukan berapi oleh xavi alonso....lepas tu ape lagi..gol lah...pemain spain meraikan kemenangan sekaligus layak ke separuh akhir bertemu portugal..
kalaulah zidane masih ada..aku percaya keputusan mungkin berubah..

sementara itu............

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


mamak!!! rojak dua pinggan..tambah ayam dua ekoq noh!!!

INI SANGAT BEST!!
No comments:

Post a Comment