Monday, 2 July 2012

SATU TUMBUKAN PADU KE UDARA!!!!!!!!

seperti biasa gua bangun awal hari ini,,melaksanakan kewajiban sebagai seorang anak yang taat,,.seperti kebiasaan manusia biasa,,gua bangun tanpa sebarang perasaan memberontak or perasaan-perasaan lain...takda!! gua anggap ini adalah permulaan segala hari....dari pagi sampai lah petang..sumpah gua tak pikir apa-apa..dalam otak gua pikir cari kerja je..yelah,,gua dah bosan membesarkan perut dekat rumah..walaupun family gua bagi gaji,,tapi lama-lama gua rasa nak pegang duit sendiri jugak...

bila dah bosan duduk rumah main anak patung..petang gua keluar..lepak kedai mamak la,,sebab member-member gua ramai dah keje..yela,,orang dah habis study..tinggal gua berseorangan melayan jiwa yang kian dimamah usia...hahaha ayat lu stim la bai..ahhhhh yang penting gua bukan nak cerita pasal gua dan hidup gua...gua nak cerita apa yang terjadi petang tadi..kasi perenggan baru lah..baru nak masuk isi..tadi pendahuluan je..hahahaha


sampai kedai,,mamak pelayan kdai dengan muka bangsat macam tak mandi datang table gua..''air apa minum??''...gua rasa nak beli ayat dia...memang gua beli...gua balas balik ''air minum lah,,tak kan air semayang pulak''...gua buat muka serius..hahaha sumpah gua tak leh lupa muka mamak tu..gua senyum sambil mengorder tea tarik gelas dan air suam..sempat gak gua jeling tukang buat air..nasib baik melayu..kalau mamak tu tadi..mesti gua respek dia letak santau sebab hangin dengan gua tadi...gua tinggalkan mamak tadi dan tukang buat air,,gua termenung panjang..dah lama tak jumpa nenek gua..buah rambutan tengah menghimbik katanyer,,takda sapa tolong kemaskan.,,gua layan dan terus melayan perasaan blues gua... agak-agak bosan..gua jeling pakcik table sebelah gua..tiba-tiba dia pandang ke suatu sudut n dia senyum..sudah..gua syak wasangka pakcik nie tengah 'high' je...

semakin lama semakin leka pakcik tu senyum..ahhh sudah..apahal pulak ni..gua mula rasa tak sedap hati..perasaan dan nafsu ingin tahu kian membuak-buak..ahhhhhhhhhh gua tak tahan..gua nak tahu gak apahal pakcik nie senyum...lantas gua teguk air suam yang tak berapa suam tadi...gua kemam-kemam seketika air tadi.....manis!!!!  gua pelik,,apahal air nie manis?? gua syak ada agenda illuminati je menular kat kedai ni..
.dengan sekonyongnya gua pusing badan gua 180 darjah...mata gua terbeliak memandang tv...astaga...ya allah.....apa benda nie?? gua seperti terkena infeksi kolony..lantas gua pun tersenyum...gua tengok SPAIN 4-0 ITALY...arghhhhhhhhh gua pejam mata erat-erat..persetan apakah ini..dalam otak gua dah pikir buffon pakai kopiah je..sebab dah tersunat oleh player spain..hahahahahahaha gua hampir lupa akan kenikmatan game malam tadi..huhhhhh sumpah gua sebagai penyokong spain..sumpah gua inzal giler!!!


sempat jugak gua tengok THE BALO menangis..akhirnya itali telah berjaya dihumban ke lembah yang hina dengan aib penuh dimuka..bukan sebiji,,bukan dua bijik..tetapi empat bijik der...kene pesta time final....hahahahaha mohon itali siasat player-player dia..kan itali nie kuat rasuah..hahahahahaha ini adalah kepuasan sebenar sebagai seorang penyokong bolasepak..hahahahahaha lantak la org nak cakap apa..ada yang kata ''dah macam orang spain lah nak bersorak beriya-iya".."rileks lah,,bukan negara lu pun,,spain pun lu xpernah g",."tak payah taksub sgt,,lu takda kene mengena dengan spain"...disini gua ingin menegaskan,,ambil ni  BUTUH FUCK!!!!!  team lu dah bungkus nak mengutuk...apahal lu tak support negeri lu je siak??? negeri lu lawan dengan negeri gua pun kene lauk..lg mau bukak lu punya mulut longkang ke?? .apa cerita??..sah banggang abadi..huhhh apahal tiba-tiba gua tersentap plak nie..huhhh cool down....

bingkas gua bangun..terus menuju ke kuanter,,membuat larian deras sambil membuat SATU TUMBUKAN PADU KE UDARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh SPAINNNNNN MENANG!!!!!!!





VIVA ESPANA!!!!!
LA FURIA ROJA!!!!!



memang sengaja gua besarkan..



kamu memang tidak menghampakan..the reds fury..



mohon team lain diam ok..



iniesta playmaker paling terbaik bagi aku..



tiga orang diperlukan untuk jaga mamat ni..defend italy sibuk jaga dia..orang lain yang gol..hahahaha



we r champions!!!!!!!!!!!!!!!!



sementara itu..........
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


bitch please....abam pun menang euro!!!












INI SANGAT BEST!!

Sunday, 1 July 2012

KALAH MENANG SELAMANYA ESPANA~~~~


andai spain gugur malam ini,,,ini merupakan post yang terakhir aku untuk team kebanggaanku..andai menang..memang ada post yang akan menyusul...malam ini skuad yang digelar la roja akan bertemu dengan pasukan the azzurri....pada yang tak tahu tu..the azzurri bermaksud "the blues" yang merujuk kepada jersy itali sejak zaman silam dahulu bewarna biru..manakala makna sebenar la rojas pulak adalah "the red fury" sesuai dengan jersi spain yang bewarna merah garang...mampukah spain menyunat sebelas pemain itali seperti yang telah berlaku kepada pasukan ireland, crotia, france n portugal ??? ataupun iker casillas dan rakan-rakannya akan masuk islam angkara 'ter'sunat???  ayuh marilah kita bersama-sama menyaksikan perlawanan terulung abad ini,,sama-sama kita nantikan pasukan manakah yang bakal dihumban ke lembah yang hina..

apa-apa pun.kalah menang spain..aku akan tetap setia bersama la rojas..,euro-euro jugak..tapi jangan la lupa support team malaysia under 22 kita yang sedang berjuang..moga harimau malaya megah mengaum...tapi yang penting..mohon debar kepada itali!!!!

todo con la roja,somos los mejores,Espana Para Siempre!!!!



THE RED FURY



mohon jangan main takut,,jaga inesta sampai tiga orang..



mampukah 'THE BALO'...(sial ini negri meaning) score malam ini atau dia sendiri bakal menjadi muallaf??? 



atau mengkin penalti akan berlaku seperti tempoh hari?????






arghhhhh can't wait the kick off..fcuk!!!

VIVA ESPANA

























INI SANGAT BEST

NI JE YANG MAMPU AKU TULIS~~~~


sedang bosan aku mentelaah dinding-dinding pesbuk sambil melihat lawak-lawak super mario tiba-tiba teringat pada belog terchenta..di dashboard blogger aku terpapar ceritera cinta sahabat aku paan..leka aku membaca cerita dia..pada yang nak baca leh klik DISINI..juling gak mata aku sebab banyak sangat tapi kire sweet gitu lah kan.diaorang nie kire sweet kapel kelas kiteorang lah....hahaha tiba-tiba aku pun terasa nak tulis sebab macam best je kan..tapi bila dipikir-pikirkan balik..aku rasa korang mesti tak sanggup nak baca..kot tiga orang kapel macam member aku tu pun dah panjang cenggitu..nie kan pulak aku...kompem sebiji novel aku boleh karang..hahahahahahaha..

btw setiap lelaki ada cara yang tersendiri untuk tunjukkan sayang kan...tpi itu bukan cara aku...lebih baik senyap dan tak perlulah aku war-war kan,,takut tak jadi nanti malu.hihihi..pada sayang aku tu jangan lah terasa ye..insyaallah nanti panjang jodoh tanpa perlu disuruh aku akan terus buat satu post yang cukup-cukup padu...just wait and see sapa perempuan bertuah yang bakal terampang kat belog aku ni...sebab cinta aku memang tak dapat aku gambarkan dengan kata-kata walau power mana pun aku mengarang suruh la aku tulis pasal sayang aku..kompem sebaris pun aku xdapat cerita sebab semua kenangan aku bukan untuk dikongsi,,cuma dengan dia sahaja aku boleh bercerita tetapi tidak kepada orang lain...hanya ayat ini yang mampu aku ucapkan..

biarkan mereka sebarkan cereka mereka,
biar mereka terus mereka
tapi kita tutup mulut duduk diam dan dengar..

hahaha payah betul dapat laki macam aku nie..~.~





Aku tidak berharap untuk menjadi orang yang terpenting dalam hidupmu kerana itu merupakan permintaan yang terlalu besar bagiku...

aku hanya berharap satu saat nanti jika kau melihatku,,kau akan tersenyum dan berkata

"Dialah orang yang selalu menyayangiku"....














INI SANGAT BEST~~~